Μετάβαση στο περιεχόμενο

lym

Members
  • Περιεχόμενα

    85
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by lym

  1. Παίδες τα φώτα σας όσον αφορά το πιστοποιητικό πυρασφάλειας. Για τα <89 πάει με έκθεση επιθεώρησης. οκ Για τα >89 θέλει μελέτες ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας σύμφωνα με το άρθρο 7 του ΠΔ71/88. Η μεν ενεργητική εγκρίνεται από πυροσβεστική η μεν παθητική αν κατά την άποψη του αξιωματικού της πυροσβεστικής έχει λάθει κοινοποιείται στην πολεοδομία της περιοχής με ερωτήματα. Έχω την εξής ερώτηση: Τι γίνεται για δομές που είναι στον 2ο όροφο με δυναμικότητα <49 ατόμων με τις κατακόρυφες εξόδους διαφυγής? Πχ 30. Διαβάζοντας το ΠΔ αύτη την περίπτωση δεν την αναλύει. Η λογική μου λεει 1 κλιμακοστάσιο. Σαφώς και με τα δύο είσαι καλύτερα καλυμμένος γιατί είναι δυσμενέστερη περίπτωση αλλά έτσι όπως το διαβάζω με την παράγραφο 2.2.3 του άρθρου 7 των ειδικών(εκπαιδευτήρια) και την παράγραφο 2.2.1 του άρθορυ 2 των γενικών το ένα κλιμακοστάσιο με καλύπτει. Γνώμες, απόψεις, εμπειρίες? Να σημειωθεί ότι έχω καταθέσει γραπτό ερώτημα στην ΔΟΚΚ και αναμένω απάντηση. Ευχαριστώ
  2. Όντως φίλε μου. 'Εχεις δίκιο. Αλλα δεν είναι σωστό κάθε φορά που θα πρέπει να μπαίνω στην σελίδα του ΤΕΕ να απενεργοποιώ τις ασπίδες του avast. Άλλες λύσεις κανείς?
  3. Επιπλεόν μου βγάζει αυτό το μύνημα όταν πάω να συνδεθώ: Έγινε διακοπή της σύνδεσης με τη σελίδα Το έγγραφο δεν περιέχει δεδομένα. Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά σε λίγο. Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο. Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό.
  4. Δεν γίνεται κάτι. Μήπως έχει πρόβλημα το PORT 80?
  5. Παίδες τεδώ και δύο εβδομάδες έχω αλλάξει υπολογιστεί και δεν μπορώ να κάνω Login από κανέναν φυλλομετρητη. Συγκεκριμένα μου εμαφνίζει αυτό το μύνημα.Έχετεκαμιά ιδέα. Ευχαριστώ HTTP/1.1 200 OK Date: Wed, 21 Jan 2015 11:27:09 GMT Server: Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.0.2 Oracle-HTTP-Server Connection: close Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1 25a OKThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.0.2 Oracle-HTTP-Server Server at portal.tee.gr Port 800 HTTP/1.1 200 OK Date: Wed, 21 Jan 2015 11:22:29 GMT Server: Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.0.2 Oracle-HTTP-Server Connection: close Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1 OKThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.0.2 Oracle-HTTP-Server Server at portal.tee.gr Port 80
  6. Την αντλία την έχω στους 45 και τα fan coils τερμα και την ένταση και την θερμοκρασία (υπόψη η μαρκα είναι daikin altherma) και τα fan coils τα FWV. Πάντως με ανοιχτό το παραθυρο κατά 2 πόντους το πρόβλημα λύνεται.
  7. Παίδες δεν γινόταν να κάνω θερμομονωση εξωτερική καθώς είναι διαμέρισμα πολυκατοικίας. Αν έκανα εσωτερική θα έπρεπε να μειωθεί το εμβαδόν του σπιτιού κάτι για το οποίο δεν είχα την πολυτέλεια των τετραγωνικών. Όποτε στην περίπτωση μου η λύση είναι μόνο ο καλός αερισμός?
  8. Μήπως λες να φταίει ότι το σπίτι δεν είναι θερμομονωμένο(είναι παλιό) Από ότι διαβάζω έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα, παλιό σπίτι με καινούρια κουφώματα και η λύση που προτείνουν είναι ο αερισμός. Θα αφήσω ένα παράθυρο ανοιχτό 2 πόντους μέρα νύχτα και θα δω αν βελτιωθεί η κατάσταση. Γεγονός είναι ότι αυτές τις μέρες δεν άνοιγα το σπίτι και δούλευα φουλ την αντλία και ας ελπίσω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και πως η παραπάνω είναι η λύση του Θα δούμε
  9. Καλημέρα παίδες και καλή χρονιά. Έχω το εξής πρόβλημα: Πρόσφατα έκανα ριζική ανακαίνιση του σπιτιού και παράλληλα αντικατέστησα το σύστημα θέρμανσης με μια αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών και τερματικές μονάδες fan coils για να έχω και ψύξη και θέρμανση. Τις τελευταίες μέρες που έκανε κρύο έκανα συστηματική χρήση της αντλίας όμως δυστυχώς παρατήρησα ότι σχηματίζονται σταγόνες νερού (παρά πολλές) κυρίως σε σημεία στις γωνίες στο επάνω μέρος των τοίχων οι οποίοι είναι σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Έχετε καμιά άποψη για τον λόγο που προκαλείται αυτό και ιδιαίτερα για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί? Είναι ιδιαίτερα τραγικό να στάει το σπίτι. Ευχαριστώ
  10. Αποκλείεται να γίνεται αυτό στην διαμερισμάτωση. Ορίστε και η απάντηση του help desk Με βάση την παρ. 10 του άρθρου 23 Ν. 4178/2013, στην περίπτωση διαφορετικής διαμερισμάτωσης πληρώνονται 500 ευρώ πρόστιμο και όχι παράβολο. Όταν η διαμερισμάτωση είναι η μοναδική παράβαση, επιλέγετε το αντίστοιχο πεδίο του ΦΚ και κατά την υποβολή της δήλωσης εκδίδεται μόνο η πληρωμή του τέλους ανταπόδοσης. Μετά την εξόφλησή του, η εντολή πληρωμής του προστίμου θα εμφανιστεί κατά την προώθηση σε «Υπαγωγή».
  11. Αποκλείεται να γίνεται αυτό στην διαμερισμάτωση. Ορίστε και η απάντηση του help desk Με βάση την παρ. 10 του άρθρου 23 Ν. 4178/2013, στην περίπτωση διαφορετικής διαμερισμάτωσης πληρώνονται 500 ευρώ πρόστιμο και όχι παράβολο. Όταν η διαμερισμάτωση είναι η μοναδική παράβαση, επιλέγετε το αντίστοιχο πεδίο του ΦΚ και κατά την υποβολή της δήλωσης εκδίδεται μόνο η πληρωμή του τέλους ανταπόδοσης. Μετά την εξόφλησή του, η εντολή πληρωμής του προστίμου θα εμφανιστεί κατά την προώθηση σε «Υπαγωγή».
  12. Δεν υπάρχει ρε συ αυτό με τις δύο επολογές. Μόνο ένα κλικ έχει για το παράβολο του ΤΕΕ. Ακόμα στο pdf στο 5σέλιδο βγάζει μόνο το ένα παράβολο δίπλα από το κουμπί της υποβολής όταν το κατεβάζω. Τι γίνεται?
  13. Καλημέρα. Έχω κάνει αρχική υποβολή για ρύθμιση αυθαίρετης διαμερισμάτωσης και όταν πάω να εκτυπώσω τα παράβολα μου εμφανίζετιαι μόνο το παράβολο του ΤΕΕ(15 ευρώ) και όχι του ΥΠΕΚΑ(500 ευρώ). Για ποιό λόγο γίνεται αυτό? Μήπως επείδη το σύστημα το παίρνει σαν πρόστιμο και όχι σαν παράβολο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  14. Έγω κρίνω ότι για καποιες από τις λειτουργίες του εντάσσεται στην κατηγορία ΙΙΙ. Για το κομμάτι των ζωωτροφών και των φυτοφαρμάκων δεν ξέρω ακόμα. Εννοείται ότι αυτά θα είναι σε ανεξάρτητους χώρους μεταξύς τους (π.χ.ζωωτροφες και είδη παντοπωλείου)
  15. Δεν το κατάλαβα αυτό. Δηλαδή δεν θέλει άδεια λειτουργίας από δήμο όπως οι καφετέριες, παντοπωλεία και γενικά τα καταστήματα κατηγορίας Ι, ΙΙ, ΙΙΙ? Δηλαδή ο μηχανικός δεν έχει κανένα ρόλο?
  16. Kύριοι καλησπέρα. Μου ήρθε σήμερα ένας πελάτης και μου ζητάει την διαδικασία για την αδειοδότηση ενός καταστήματος στο οποίο να μπορεί να πουλάει από ζωοτροφές, φυτοχώματα, φυτά είδη εξοχής και αλλά. Αυτό το κατάστημα σε ποια κατηγορία υπάγεται και με βάση ποιον νόμο θα αδειοδοτηθει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  17. Για το wc θα κανεις μια 48 ώρη γνωστοποιηση εργασιων στην αρμόδια ΥΔΟΜ. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται αλλαγή χρήσης και κανονικά θα δώσεις την βεβαιώση χώρου κύριας χρήσης.
  18. Οκ. Την βρήκα. Να κάνω άλλη μια ερώτηση. Για αδεία για παντοπωλείο χρείαζεται και χώρος για αποδυτήρια? Διαβάζω, διαβάζω αλλά δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ.
  19. Παίδες καλησπέρα. Ψάχνω την πλήρη σειρά της ισχύουσας νομοθεσίας του engineer για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Που ακριβώς είναι στα downloads? Ευχαριστώ
  20. Παίδες καλησπέρα. Είμαι να αγοράσω ηλιακό μεταξύ μαλτέζου 160Lt με τους δύο συλλέκτες τον plus και τον χάλκινο sonne 160λτ με συλλέκτη phaethon. Ti λέτε εσείς και ιδίως οι κάτοχοι τους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  21. Θέλουν να μας πηδ..... Έλεος πια με αυτο το τσακισμένο επάγγελμα του μηχανικού. Δεν αντιλέγω ότι πρέπει να υπάρχει σαφής διαχωρισμός των Ε.Δ αλλά όχι και οι πτυχιούχοι π.χ. φυσικής να αποκτούν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος έτσι απλά. Και οι ΑΤΕΙ να έχουν απερισόριστα δικαιώματα. Δεν γίνεται να τα εξισώσουμε όλα. Με αυτή την λογική και ο οδοντοτεχνίτης να ασκεί το επάγγλεμα του οδοντίατρου, ο νοσοκόμος του ιατρού και ο φιλόλογος του δικηγόρου.
  22. OΚ παίδες ευχαριστώ. Να πάω στην τράπεζα να το αλλάξω δηλαδή? Για να μπορεί να πάρει προκαταβολή..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.