Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

michalopoulosk

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.lkmk.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Βριλήσσια
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

michalopoulosk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε δημοτικό συμβούλειο που έγινε στις 13-01-2011, ο Δήμαρχος ζήτησε την αναστολή οικοδομικών αδειών για τους δήμους Βουλας βάρης βουλιαγμένης, γιατί η πολεοδομία δεν είναι έτοιμη να δεχτεί τις άδειες...
  2. Στην πολεοδομια της Βούλας πάντως που θέλω να καταθέσω ενα φάκελο για Βάρη μου είπαν οτι δεν μπορούν να παραλάβουν γιατί στην "ηλεκτρονική πολεοδομία" δεν έχει περαστεί ο Δήμος Βάρης και μάλλον θα αργήσει να φτιαχτεί το σύστημα. Στο Μαρκόπουλο που άνηκε παλία η Βάρη δεν παραλαμβάνουν γιατί εχει φύγει απο την αρμοδιότητα τους... Εγώ είμαι με το φάκελο στο χέρι και δεν μπορώ να καταθέσω!
  3. Προσοχή συνάδελφοι, με την PROBANK! Είχα μεγάλη περιπέτεια τις τελευταίες μέρες. Για να μου κάνουν την εκταμίευση, μου ζήτησαν "πιστοποιητικό περί μη πτώχευσης" (το οποίο όπως ανακάλυψα αργότερα δεν απαιτείται). Πήγα λοιπόν και έκανα αίτηση στο πρωτοδικείο το οποίο μου είπε ότι θα είναι έτοιμο σε δύο εβδομάδες. Τους το είπα στην PROBANK και μου είπαν ότι σε αυτή την περίπτωση θα χάσω την επιδότηση γιατί πρέπει να προσκομίσω το πιστοποιητικό μέχρι 21/12... Μετά από πάρα πολλά τηλεφωνήματα με το υπουργείο οικονομικών και με τα κεντρικά της PROBANK (οι οποίοι στήριζαν την απαίτησή τους όχι σε κάτι γραπτό αλλά στο ότι έτσι είναι το σωστό!!!) δέχτηκαν όπως μου είπαν να κάνουν τα στραβά μάτια... Κοινώς αν δεν είχα μπει στη διαδικασία θα τα έχανα τα λεφτά.
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται σε κλειστή θέση στάθμευσης που έχω στην piliotis να ανοίξω μια δεύτερη πόρτα (πλ. 1,00) ώστε αφού παρκάρω το αυτοκίνητο να μπορώ να μπώ κατευθείαν στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας. Γιατί στον Περρισό μου λένε οτι δεν επιτρέπεται αλλά δεν το βασίζουν σε καποια νομοθεσία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.