Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Α.Ν.

Members
  • Περιεχόμενα

    37
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Α.Ν.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. https://ecopress.gr/mikra-oikopeda-kleidose-teliki-apofasi/?fbclid=IwAR2su2lfLlUxhK251yBSEKWlGp_MABKOhn0kbrV93Uhgxx0P3bHmpYeg3yE
  2. Πιθανότατα γιατί το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο (2200τμ προ του 77) που ρώτησα, είναι οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση λόγω του ότι είναι εντός ζώνης και είναι ολίγον ασαφές στο τι ισχύει τελικά.
  3. Οποτε για την πυλαια, και συγκεκριμενα για την περιοχη του πουρναρίου, οπου υπαρχει ΓΠΣ δεν ισχυει η προθεσμια??? Γιατι συνάδερφος που ρώτησα. με ενημέρωσε ότι ισχύει κανονικά η προθεσμία.
  4. Σε ευχαριστώ θερμά, το έχω δει αλλά είμαι εκτός, τα εντός από τον οικισμό των τοπογράφων φτάνουν περίπου μέχρι την Αλόης που τέμνει την Αμπελώνων, αυτό που κοιτάω ειναι στο σημείο που η Παραλή τέμνει την Αμπελώνων,.
  5. Υπάρχει περίπτωση η οδός Αμπελώνων να είναι προυφιστάμενη του 1923? στο https://maps.gov.gr/gis/map/ έχει επιλογή μόνο μετά το 45. Για την συγκεκριμένη περιοχή του πουρναρίου Πυλαίας, εφόσον υπάρχει ΓΠΣ, θα ισχύσουν οι διατάξεις του ν. 4759/20 για την εκτός σχεδίου δόμηση?
  6. Συγχωρέστε με για την άγνοια μου(απειρία στα θέματα και λόγω ότι είμαι ηλεκτρολόγος) αλλά απορώ πραγματικά πως δόθηκε άδεια δόμησης κατα παρέκκλιση, σε όλα τα υπόλοιπα αγροτεμάχια, μήπως ήταν στην διακριτική ευχέρεια της εκάστοτε πολεοδομίας ο χαρακτηρισμός του δρόμου, πριν την απόφαση του ΣτΕ το 2018?
  7. Έχει να προσφέρει κάτι η μελέτη των σχεδίων εν προκειμένω? εφόσον η οδός αμπελώνων δεν είναι δημοτική οδός και επιπλέον μου είπαν επί λέξη από το αρμόδιο τμήμα '' ότι δεν ισχύουν οι παρεκκλίσεις επί της οδού αυτής'' το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο (έκτασης 2300τμ) δεν είναι εντός ζώνης.
  8. Eγώ πάντως αναφέρθηκα στην περιοχή του πουρναρίου πυλαίας(οδός αμπελώνων), ενδεχόμενως εκτός συζήτησης , το θεώρησα συναφές και επειδή υπήρχε ήδη το θέμα θεώρησα άσκοπο να ανοίξω νέο. θέση αγροτεμαχίου https://www.google.com/maps/@40.5934952,22.9996161,149m/data=!3m1!1e3
  9. Έλαβα απάντηση από το αρμόδιο τμήμα, τελικά ολόκληρη η οδός αμπελώνων δεν είναι δημοτική οδός... τώρα πως έχει κτιστεί όλη κατά μήκος του δρόμου με παρεκκλίσεις, κανείς δε ξέρει...
  10. Υπαρχει περίπτωση μια οδός να ειναι δημοτικη, αλλα ενα ενδιαμεσο τμημα της να μην ειναι? Αναφερομαι στην οδο Αμπελωνων στην Πυλαια, στο σημειο που συναναντα την παραλη.
  11. Yπάρχει κάποιο νεότερο? Συζητείται εδώ και μήνες ότι θα δοθεί παράταση, ωστόσο είμαστε μόλις 4 μήνες πριν την λήξη της προθεσμίας και δεν έχει ειπωθεί κάτι σε επίσημο επίπεδο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.