Μετάβαση στο περιεχόμενο

ptsikos

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

ptsikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητέ SIRADRAB συγγνώμη αν λόγω ταχύτητας μπερδεύτηκα. Το θέμα είναι ότι τα τοπογραφικά συνήθως μου τα δίνει ο τοπογράφος και το βασικό είναι ότι όταν έχω τις υψομετρικές καμπύλες αυτές πολύ εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε ανάγλυφο έδαφος. Όσο για τα σημεία των κορυφών υπάρχει και το εργαλείο κύκλος σε 2D.
  2. Φίλε μου αν έχεις φτιάξει το έδαφος με mesh, υπάρχει το εργαλείο στάθμη και αν έχεις ενεργή τη βαρύτητα για mesh, θα σου βάζει σωστό υψόμετρο όπου κλικάρεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εσωτερική μηχανή Lightworks και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά χρειάζεται να ασχοληθείς αρκετά και να εφαρμόσεις κάποιους κανόνες. Επίσης μη μπερδεύετε το γρήγορο τρισδιάστατο που βγαίνει με την OpenGL μηχανή και εμφανίζει textures με τα Renderings που γίνονται με την Εσωτερική μηχανή του Archicad. Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.