Μετάβαση στο περιεχόμενο

stra

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

stra's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. εάν γνωρίζει κάποιος ή εάν του έχει τύχη , να με πει εάν μπορώ να έχω χρήση κτιρίου γυμναστήριο με ελεύθερο ύψος του κτιρίου 3.90μ , ύψοι δοκών 1.80μ και ..ελεύθερο ύψος δοκού μετρούμενη από το πάτωμα 2.10μ..απόσταση δοκάρι με δοκάρι 3,80 μ. ευχαριστώ..
  2. η άδεια προ του 85 .άρα το δείχννω κανονικά και στην πυροσβεστική και στον δήμο στην μελέτη και έχω το ύψος 2.40?
  3. φυσικά και δεν είναι απόλυτο, αλλά στο σπίτι μου προσωπικά ποτε δεν θα χρησιμοποίουσα για την εξωτερική τοιχοποιία τσιμεντοσανίδα-γυψοσανίδα κλπ.κλπ.
  4. άρα με λές την άδεια να την βγάλω ως παιδότοπο-αναψυκτήριο κλπ?κάπως έτσι φαντάζομαι εννοείς.το τίτλο του καταστήματος.
  5. Εξωτερικές τοιχοποιίες οποσδήποτε διπλη τοιχοποιία τούβλο και μόνωση να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο.(σίγουρη κατασκευή) .έσωτερίκα μπόρείς να χρησιμοποιήσεις και γυψοσανίδες αλλά δεν υπάρχει λόγως εφόσον το κατασκευάζεις απο την άρχη και το κάνεις όπως θέλεις.σημαντίκο ο μηχανικός και για την εσωτερική διαρύθμηση γιατί μία φορα το κάνεις για μία ζώη.να μην μπείς αργότερα σε διαδικασίες διαρυθμήσεων εσωτ.χώρων και τα σχετικά.και να σκεφτείς και λίγο μακροπρόθεσμα.
  6. την 100 στάρα κατακόρυφη στήλη των μπάνιων εννοώ .πάνω σε αυτήν θέλω να δείξω οτι θα συνδεθώ.να ρίξω δηλ τα νέρα της αποχέτευσης της κουζίνας σε αυτην που καταλήγουν και τα λύματα απο το μπάνιο και όχι σε ανεξάρτητη στήλη.ευχαριστώ.
  7. και γω κάπως ετσι το σκέφτηκα..το κλιμακοστάσιο βλέπει σε δεύτερο όοποίος καταλήγει στο ισόγειο (έκεί που βρήσκονται τα υδρόμετρα) αλλα θα πρέπει να διανύσω 3-4 μέτρα εντός του κλιμακοστασίου με κάποιο κανάλι για να φτάσω έκεί.όπως τα αντίστοιχα μέτρα θα πρέπει να τα διανύσω και στον τρίτο όροφο που βρίσκεται το σπίτι για να φτάσω στον δεύτερο φωταγωγό.ευχαριστώ παντως.
  8. τι ενοείς αλλαγή χρήσης?καταστημα είναι..δεν το καταλαβαίνω..άφου υπάρχούν οι χρησεις Γης για κάθε περιοχή και κάθε δημο καθώς και ο χώρος κυρίας χρήσης.
  9. Σαλαμπασίδης Στράτος πολιτικός μηχανικός.μπορώ στα σχέδια πολεοδομίας να δείξω την νέα παροχή κουζίνας να καταλήγει στην κεντρική αποχέτευση των λυμάτων η απαγορεύεται?βγάζω δεύτερη κουζίνα σε διαχωρισμό κατοικίας.ευχαριστώ
  10. Σαλαμπασίδης Στράτος πολιτικός μηχανικός.βγάζω άδεια διαχωρισμού μίας κατοικίας σε δύο.ο μόνος τρόπος να πάω στα υδρόμετρα την δευτερη - νέα - παροχή νερού είναι απο το φωταγωγό ο οποίος καταλήγει στο πατάρι του διπλανόυ φαρμακείου.(στην ίδια οικοδομή) .η κοπέλα που μισθώνη το φαρμακείο δεν αφήνει τη διελευση της παροχής του νερού γιατι φοβάται για ζημιές .Θέλω να ρωτήσω εαν έχει το δικαιωμα και πως μπορώ και εαν μπορώ να την αναγκάσω να με αφήσει.υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κατεβάσω την παροχή εσωτερικά του κλιμακοστασίου με κάποιο κανάλι?ευχαριστώ
  11. Σαλαμπασίδης Στράτος πολιτικός μηχανικός.θέλω να εκδόσω μία άδεια κατάστήματος (παιδότοπος) στο οποίο υπάρχει πατάρι που δεν φαίνεται στη κάτοψη της αδείας.(παράνομο - εκτος αδείας)μπορώ να το δέιξω στον δήμο η στην πυροσβεστική όταν θα καταθέσω τους αντίστοιχους φακέλους.ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.