Μετάβαση στο περιεχόμενο

micha

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

746 profile views

micha's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το πρόγραμμα είτε θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν με τις υπάρχουσες ρυθμίσεις ώστε να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε διαφορετικές περιφέρειες είτε θα πρέπει να ακυρωθούν όλες οι οριστικοποιημένες αιτήσεις.
  2. Εγώ προσωπικά θα επιθυμούσα ως Υπουργό τον αοιδό Βασίλειο Τερλέγκα, του οποίου επ' ευκαιρίας του εύχομαι και χρόνια πολλά εάν διαβάζει την ανάρτησή μου σε αυτό το φόρουμ (καθότι οι στίχοι του είχαν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον ΝΟΚ) και ως Υφυπουργούς τον καταξιωμένο ηθοποιό Κατέλη και την αγωνίστρια Ελένη Λουκά.
  3. Υπάρχει νομοθεσία είτε υγειονομική είτε κτιριοδομική είτε κάποιο πρότυπο που να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο για εγκατάσταση συστήματος βορβορο - ελαιοσυλλέκτη υπογείως (πέραν από τον κανονισμό αποχέτευσης της ΔΕΥΑΠ).Με ενδιαφέρει εάν μπορεί να εγκατασταθεί σε αδόμητο χώρο της πολυκατοικίας (χωρίς την συναίνεση των άλλων συνιδιοκτητών) και εάν πρέπει να τηρηθούν αποστάσεις από το φρεάτιο το οποίο χρησιμοποιείται για να τροφοδοτηθεί μέσω ενός σωλήνα, με πετρέλαιο, μία δεξαμενή για το σύστημα θέρμανσης μιας κατοικίας ή εάν δεν πρέπει για λόγους πυροπροστασίας να τοποθετηθεί ακριβώς έξω από την πόρτα της επιχείρησης που θα τον χρησιμοποιεί.
  4. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) ιδιοκτήτης καταστήματος έχει κάνει τις εξής τροποποιήσεις κατά παρέκκλιση της οικοδομικής άδειας: α)σε τμήμα της πρόσοψης αντί για τοίχο 3μέτρα πλάτος επί 4 μέτρα ύψος έχει τοποθετήσει τζαμαρία β)σε τμήμα της πίσω όψης (στο εξωτερικό τμήμα) έχει τοποθετήσει πίνακα υδροληψίας, έχει διανοίξει μια πόρτα και έχει τοποθετήσει καθόλο το μήκος στο επάνω τμήμα (μεταξύ τοίχου και σενάζ του εξώστη του άνω ορόφου) παράθυρα γ)έχει τοποθετήσει σύστημα αποβλήτων υπογείως (βορβορο - ελαιοσυλλέκτη) σε αδόμητο τμήμα πολυκατοικίας Η άδεια είναι του 2010 και έχει τίτλο αλλαγή χρήσης από εστιατόριο σε πλυντήριο - λιπαντήριο, για τα ανωτέρω δεν έχει λάβει καμία συναίνεση από τους άλλους συνιδιοκτήτες, η δε άδεια δεν έχει θεωρηθεί μέχρι σήμερα παρότι η επιχείρηση λειτουργεί επί μία δεκαπενταετία (ηλεκτροδοτείται από την παλιά χρήση του εστιατορίου) τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.