Μετάβαση στο περιεχόμενο

misidir

Members
  • Περιεχόμενα

    48
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

misidir's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είσαι Θεός. Πραγματικός συντονιστής. Ταλαιπωρήθηκα για εβδομάδες αλλά σήμερα ξαναδιάβασα το post σου και έκανα και επανεγκατάστη με δεξί κλικ το setup.exe και εκτέλεση ως διαχειριστής που δεν το είχα προσέξει. Τελικά ήταν αυτό και τώρα βγάζει κανονικά αποτέλέσματα. Σ' ευχαριστώ πολύ.
  2. Το έκανα. Δε βγάζει αποτελέσματα και πάλι.
  3. Είχα πρόβλημα με το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ ότα έβαλα τα Windows 10. Δεν λειτουργούσε σωστά. Δοκίμασα τα πάντα και τελικά με μια επανεγκατασταστη νόμιζα ότι λύθηκε το πρόβλημα. Τελικά δεν βγάζει καταναλώσεις αλλά το buildingcert διαβάζει κανονικά το αρχείο και βγάζει αποτελέσματα. Ανεβάζω τις αντίστοιχες φωτογραφίες. Οποιο βοήθεια θα είναι χρήσιμη.
  4. Τελικά ξαναέκανα τρίτη επεγκατάσταση και νέα εγκατάστηση και δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις.
  5. Νομίζω το ίδιο είχα κατεβάσει. Το ξανακατέβασα από το link που μου έστειλες και το έτρεξα. Δεν άλλαξε κάτι. Σ' ευχαριστώ και πάλι.
  6. Αν συμπληρώσω τη δεύτερη γραμμή γίνονται και εκεί τα πεδία γκρι. Το δοκίμασα.
  7. Αν εννοείς αυτό μόλις το έκανα και δεν δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
  8. Καλησπέρα σας. Είχα το ΤΕΕΚΕΝΑΚ στα windows 7 για χρόνια χωρίς προβλήματα. Πριν λίγες ημέρες έκανα αναβάθμιση στα windows 10. Ενώ τρέχει κανονικά, στη θέρμανση, ψύξη και ΖΝΧ τα πεδία των μηνιαίων συντελεστών είναι γκρι (απενεργοποιημένα) και δε μπορώ να τα συμπληρώσω και να ολοκληρώσω την επιθεώρηση. Έχω κάνει επανεγκατάσταση, έχω τρέξει το MS C++ redistributable και έχω πάει στα properties και έβαλα windows XP(SP3). Ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Στο άρθρο 9 Κατηγορία 4 λέει : ''Στα ποσοστά αυτά συνυπολογίζονται όλα τα αυθαίρετα κτίσματα επί του ακινήτου, καθώς και τυχόν αυθαίρετες κατασκευές ή αυθαίρετες αλλαγές χρήσης που έχουν υπαχθεί στους νόμους 3775/2009 (Α΄ 122), 3843/2010 (Α΄ 62) και 4014/2011 (Α΄ 62). Οι ανωτέρω αυθαίρετες κατασκευές εξαιρούνται της κατεδάφισης οριστικά μετά την συμπλήρωση της ταυτότητας του κτιρίου κατά τις διατάξεις του ν. 3843/2010 (Α΄ 62).'' Θεωρώ ότι αυτή η περιγραφή αφορά όλο το κτίριο διότι εάν αφορά μόνο τη δικιά μου Ο.Ι τότε γιατί να γράφει και τον 4014/2011αφού στη δικιά μου δεν υπάρχει 4014 ή ακυρώνεται με την ένταξη στο 4178. Αυτό που λες για τα εκατό διαμερίσματα είναι λογικό αλλά σημασιά έχει τι λέει ο νόμος που δεν είναι λογικός. Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα. Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας υπολογίζω με 100 χιλιοστά, υπολογίζω το ποσοστό υπέρβασης δόμησης ως εξής : αυθαίρετα τ.μ που τακτοποιώ / (πραγματοποιούμενη δόμηση από την άδεια * 0,1). Προκύπτει 70%, άρα τσεκάρω 50 έως 100% της επιτρεπόμενης δόμησης. Το σύνολο των αυθαιρέτων της οικοδομής είναι μικρότερο από το 40% της πραγματοποιούμενης δόμησης κατά την άδεια. Άρα τσεκάρω ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4. Πάω να κάνω υποβολή και μου βγάζει μήνυμα : ''ΦΚ: Στην επιλογή "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4" δεν επιτρέπεται υπέρβαση δόμησης-κάλυψης > 40% και υπέρβαση ύψους > 20% καθώς και παραβίαση προκηπίου.'' Νομίζω ότι υπάρχει λάθος στο λογισμικό διότι άλλο πράγμα η υπέρβαση δόμησης που αφορά το δικό μου ακίνητο και άλλο η Κατηγορία που έχει να κάνει με το σύνολο του κτιρίου. Παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας.
  11. Θα το ζητήσουν οι εφορίες συνάδελφε? Μέχρι και την Πέμπτη η δικιά μου η ΔΟΥ δεν ήξερε τίποτα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.