Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

corleone

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by corleone

  1. Ωραίος KF, τον είδα τον πίνακα! Πάντως στους Ευρωκώδικες που έχω κοιτάξει, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με την παρ. Σ 6.3.2.6 του ΕΚΩΣ.
  2. Αγαπητέ Αλέξανδρε, ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τη συγκεκριμένη παράγραφο στον ΕΚΩΣ τη γνωρίζω, ξέρεις εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στους Ευρωκώδικες ?? Επίσης, όπως αναφέρεις ο ΕΚΩΣ λέει για 40m, η διάκριση 30-35m για Ο/Σ και 40-45m για μεταλλικά που αναφέρει ο συνάδελφος kfill υπάρχει κάπου ή είναι εμπειρική? Thks
  3. Αυτά σύμφωνα με ΕΚΩΣ. Ξέρεις εαν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Ευρωκώδικες? Επίσης τα 30-35 μέτρα για κτίρια απο Ο/Σ που αναφέρεις, το έχεις δει κάπου ?
  4. pappos μιας και αΑνέφερες βαθμό πάκτωσης πλάκας με δοκό, θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: Σε μια τετραερειστη πλάκα (π.χ. διαστάσεων 4x6) , στη στήριξή της με την ακραία δοκό θα πάρεις βαθμό πάκτωσης? Και αν η ροπή που θα οπλίσης το άνω πέλμα θα είναι α x ql2/12? Με α από Leonhardt?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.