Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

clyde

Members
  • Περιεχόμενα

    52
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    gorogorszag

clyde's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα και με γειά η νέα πλατφόρμα! αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχεδόν κάθε φορά που κατεβάζω το αρχείο μετρήσεων απο το γ. σταθμό(Leica 805) ...ενώ ξεκινά και κατεβάζει το αρχείο,περίπου στο 30-40% της διαδικασίας κολάει και αν μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα μου βγάζει μπλέ οθόνη.Κάνω restart και ξαναδοκιμάζω και συνήθως καταφέρνω να κατεβάσω το αρχείο με την 3η ή 4η προσπάθεια.Αφου προηγηθούν οι ανάλογες μπλέ οθόνες.Έχει κάποιος το ίδιο θέμα ? Με τη Metrica που είχα μιλήσει μου είπαν πως κάτι πρόβλημα θα έχει ο υπολογιστης...τι όμως?
  2. θα μας δωστε και εμας το τηλ? προεκυψε προβλημα στον 450c μου...
  3. Καταρχάς εύχομαι χρόνια πολλα και καλά σε όλους! και ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με το θέμα που άνοιξα! @ GRTOPO απ ότι βλέπω πρέπει να σε "πηγαίνει" και λίγο για να κάνεις δουλειά!! τίτλους απο το 1895 δεν συναντάς και εύκολα!
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω γήπεδο 50 στρεμμάτων οπου προσπαθώ να αποδείξω οτι ο δρόμος στον οποίο έχει πρόσωπο, προυπάρχει του 1923 έτσι ώστε να κατατμήσω...έχω πάρει ότι χαρτί χρειαζόταν απο υπηρεσείες(δασαρχείο,διεύθυνση γεωργίας) και βρίσκομαι στο στάδιο με την α/φ του 45 στο χέρι οπου κάτι αχνοφαίνεται σαν δρόμος... το ερώτημα μου είναι τι ακριβώς κάνω απο εδώ και πέρα? πως ακριβώς συντάσω μια τεχνική έκθεση γι αυτόν το σκοπό? λογικά χρειάζεται μια τεχνική έκθεση που να έχει σαν βάση την α/φ, το συμβόλαιο( του 63 δυστυχως) και φυσικά την τωρινή κατάσταση..σωστά? Επίσης πολύ σημαντικό ερώτημα...σε ποια υπηρεσία πρέπει να απευθυνθώ ώστε να μη γίνω μπαλάκι?, στη νομαρχία(περιφέρεια τώρα),στην πολεοδομία ή στην τεχνική υπηρεσία του δήμου ? κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη ! ευχαριστώ προκαταβολικά!
  5. καλησπέρα και και καλό μήνα σε όλους συνάδελφοι, αντιμετωπίζω την ίδια ακριβώς περίπτωση...καταρχάς ακόμη δεν είμαι 100% σίγουρος εαν υπεύθυνος για το χαρακτηρισμό του δρόμου ως προυφιστάμενο του '23 είναι ο δήμος ή η νομαρχία(περιφερεια πλέον). Επίσης αποφάσισα να αγοράσω αεροφωτογραφία του 45 μιας και το παλαιότερο συμβόλαιο που βρήκα είναι του '61.. Εφόσον πάρω στα χέρια μου την α/φ , ποια βήματα πρέπει να κάνω? σε ποια υπηρεσία να πάω?πρέπει να περάσει σχοπ? ευχαριστώ εκ των προτέρων
  6. είναι δυνατόν αυτή η "στιγμιαία κατάτμηση" να γίνει εντός ΖΟΕ σε δύο όμορα άρτια κατά παρέκλιση και οικοδομήσιμα(πρίν και μετά την κατάτμηση) γεωτεμάχια ώστε να βελτιώσουν το σχήμα τους;
  7. Καλησπέρα σας! γνωρίζει κάποιος συνάδελφος όρουςς δόμησης-αρτιότητας για το Τρίκορφο? Επίσης όποια άλλη πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει είναι καλοδεχούμενη!
  8. δεν πάει πιο πίσω,δυστυχώς για τον πελάτη...άρα θα ζητήσει αναπηρική σύνταξη όπως είπε και ο GRTOPO.ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας συνάδελφοι!
  9. Γειά σας! έχω μια παρόμοια περίπτωση και θα ήθελα τις συμβουλές σας...σε αγροτεμάχιο με πρόσωπο σε α' επαρχιακή οδό , 1300 τ.μ.,άρτιο κατά παρέκκλιση και οικοδομήσιμο (τήρεί την αρτιότητα για τα υφιστάμενα την 12/9/1964) και εντός ΖΟΕ, γίνεται απαλλωτρίωση 200 τ.μ. λόγω διαπλάτυνσης της οδου. το ερώτημά μου είναι εαν το τεμάχιο εμβαδού 1100 τ.μ. πλέον, μετά την απαλλοτρίωση συνεχίζει να διατηρεί την αρτιότητα λόγω παρέκλισης..ευχαριστώ εκ των προτέρων
  10. οκ! ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας παιδιά!
  11. πως θα απεικονιστεί όμως στο σχέδιο το τμήμα Β πριν χωριστεί σε Γ και Δ? δεν πρέπει να απεικονιστεί ώστε να φαίνεται η αγοραπωλησία?
  12. ..και σύμφωνα με τα λεγόμενα του συμβολαιογράφου, εγώ είμαι αυτός που πρέπει να υποδείξει το σωστότερο τρόπο, μιας και "πάντα οι μηχανικοί του λένε τον τρόπο". ευχαριστώ πολύ παιδιά ! θα δούμε αύριο τι θα αποφανθεί..
  13. καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση ...και εγώ αυτό σκέφτομαι.. είναι όμως δικό μας θέμα αυτό?εμείς πρέπει να υποδείξουμε στο συμβολαιογράφο ή αυτός αποφασίζει?
  14. χαίρεται! θα ήθελα τη συμβουλή σας στην εξής πρωτόγνωρη για μένα περίπτωση... σε οικόπεδο 1025 τ.μ. εντός οικισμού κατω των 2000 κατοικων έχει γίνει σύσταση καθέτου οπου ο πελάτης μου κατέχει το τμήμα Α εμβαδού 725 τ.μ. Τώρα ο γείτονας με το τμήμα Β, απο τα 300 τ.μ., του πουλά τα 137 τ.μ.(τμήμα Γ). Τι συμβαίνει τώρα? θα γίνει σύσταση στο τμήμα Β οπου θα προκύψουν Γ και Δ? ή θα γίνει μια νέα σύσταση απο την αρχή που θα δείχνει τα Α,Γ,Δ? ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  15. ευχαριστω anka! ειναι και αυτο μια αρχη!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.