Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

axoul

Core Members
  • Περιεχόμενα

    483
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

axoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

7

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, από χθες ότι τοπογραφικό κι αν φορτώνω βγάζει μήνυμα "δεν ήταν δυνατή η φόρτωση του διαγραμματος", συμβαίνει και σε άλλον συνάδελφο?
  2. καλησπέρα σε όλους, από χθές προσπαθώ να κάνω ηλεκτρονική υποβολή τοπογραφικού και βγάζει το μήνυμα : "DXF/ZIP : Η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στα κεντρικά συστήματα " , συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο σε μένα?
  3. καλημέρα σε όλους , παρόμοιο θέμα κι εγώ... υπάρχει θέση στάθμευσης σε άκαλυπτο χώρο σύμφωνη με την κάτοχη συμβολαιογράφου , αλλά στην αντίστοιχη θέση στην πολεοδομική κάτοψη δεν δείχνει τίποτα, ούτε διάδρομο,ούτε φύτευση κλπ. μπορώ να προχωρήσω στην μεταβίβαση και ΗΤΚ χωρίς τακτοποίηση? σας ευχαριστώ (ΥΓ οι υποχρεωτικές θέσεις είναι σε άλλο σημείο , ίσως υπάρχουν και όλες , ίσως και όχι (το λέω γιατί είναι πολυάριθμες σε μγάλο συγκρότημα πολυκατοικιών) , πάντως δεν ανήκω σε αυτές)
  4. νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα ΔΓΜ εγγραπτέας πράξης , το έχω συντάξει , απλώς αν κάποιος συνάδελφος έχει κάνει κάτι παρόμοιο πρόσφατα , θα μπορούσαμε να τα ανταλλάξουμε (επειδή εμπλέκεται ΚΑΕΚ με ΕΚ (δρόμος) έχει ιδιαιτερότητες το ΔΓΜ) , το σύστημα μου το έχει κάνει αποδεκτό , αλλά έχω κάποια σημεία που θα ήθελα επιβεβαίωση (πχ το ΚΑΕΚ του δρόμου το έκοψα για να κάνει κλειστό σχήμα κ.α.), σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  5. εγώ έχω συντάξει το τοπογραφικό της Πράξης Προσκύρωσης,απλώς ήρθε η ώρα να γίνουν τα συμβόλαια προσκύρωσης καθώς κυρώθηκε η Πράξη Προσκύρωσης και θα αγοράσουμε την εδαφική λωρίδα από τον Δήμο. Οι αμφιβολίες που έχω αφορούν το ΔΓΜ .
  6. καλησπέρα συνάδελφοι. Προσπαθώ να φτιάξω ένα ΔΓΜ (για εγγραπτέα πράξη)για προσκύρωση μια εδαφικής λωρίδας δρόμου σε οικόπεδο. Πρόκειται να γίνει συμβόλαιο προσκύρωσης. Μήπως κάποιος συνάδελφος έχει αντιμετωπίσει κάποια παρόμοια περίπτωση ? αν θέλει να μοιραστεί το dxf που υπέβαλε ,θα του ήμουν ευγνώμων .
  7. καλησπέρα συνάδελφοι , θα ήθελα να σας ρωτήσω το παρακάτω: το νέο ΦΕΚ245Α/2020 περί εκτός σχεδίου δόμηση , αναφέρει στο άρθρο 32 ότι αφορά τις εκτός σχεδίου περιοχές εκτός ΖΟΕ κλπ. Ολόκληρη η Αττική είναι εντός ΖΟΕ με βάση το ΦΕΚ 284Δ/83 , άρα μπορούμε να πούμε ότι δεν αφορά την Αττική?? ευχαριστώ για τον χρόνο σας
  8. Μου δούλευε μια χαρά πάντα όλες τις ώρες, όμως εδώ και 3 ημέρες δεν υπάρχει καμία στιγμή που να δουλεύει. Μήπως έχει βρει την λύση κάποιος?
  9. κι εγω το ίδιο...3 μέρες προσπαθώ αλλά τίποτα
  10. συνάδελφε έχεις δίκιο, εγώ δεν το ξεκαθάρισα σωστά, εννοούσα δευτερεύον εθνικό (ήδη έκανα edit) δίκτυο, ευχαριστώ. Το ΦΕΚ 715Β/1996 αναφέρει ότι αν δημοτική οδός διασταυρώνεται με δευτερευον εθνικό δίκτυο τότε η δημοτική οδός νοείται ως αντίστοχα σαν εθνικό δευτερεύον δίκτυο σε βάθος 80μ από το σημείο διαστάυρωσης.. άρα δεν θα πρέπει να εφαρμόσω 45μ από τον άξονα της δημοτικής οδού?
  11. καλημέρα συνάδελφοι, σχετικά με το ΦΕΚ715Β/1996 , έχω ένα αγροτεμάχιο γωνιακό που βλέπει σε δευτερεύον εθνικό οδικό δίκτυο και σε απλή δημοτική οδό. Με βάση το ΦΕΚ 715Β/1996 πρέπει να εφαρμόσω απόσταση 45μ από τον άξονα από το δευτερεύον εθνικό οδικό δίκτυο αλλά και απόσταση 45μ από την δημοτική οδό (διότι κι αυτή λαμβάνει τον ίδιο χαρακτηρισμό σε βάθος 80μ με βάση το ΦΕΚ 715Δ/96)? σας ευχαριστώ πολύ.
  12. θερμά συλληπητήρια και από μένα.... τυχαία διάβασα το όνομα του συναδέλφου .... τον οποίο τον γνώριζα ,πράγματι ήταν υπόδειγμα ακεραίοτητας και άριστου τοπογράφου & πολύ υπεύθυνου επαγγελματία . Μάλιστα με είχε βοηθήσει κατα καιρούς, κρίμα ,πάρα πολύ κρίμα. ΄φίλε λεωνίδα,ήσουν άτυχος...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.