Μετάβαση στο περιεχόμενο

kwnstantina

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. σασ ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση ανταποκριση σασ ηταν πολυ κατατοπιστικη κ χρησιμη.σασ εχω ομωσ κ κατι αλλο.ενασ γνωστοσ μ που εχει ιδιο οροφοδιαμερισμα με το δικο μου,το φτιαχνει με ενα υλικο που μοιαζει με αυτο των προκατ σπιτιων.συγκεκριμενα αποτελειται (απο μεσα προσ τα εξω):πεπιεσμενο ξυλο,φιμπραν,mdf3ποντων,φιμπραν,πεπιεσμενο ξυλο κ γυψοσανιδα κ απ'εξω εχει ειδικο σοβα.η εταιρια τα διαφημιζει πολυ κ ισυριζεται οτι ειναι το μελλον στην κατασκευη σπιτιων.εσεισ τι γνωριζεται σχετικα? υ.σ. το σπιτι βρισκεται στο μεσολογγι-εχουμε πολυ υγρασια εδω.
  2. Καλησπέρα σας.Σκεφτομαι να οικοδομησω το οροφοδιαμερισμα 105 m2 (τελευταιος οροφος-διοροφου κτηριου)που προσφατα αγορασα.Ποιο υλικο 8α με συμβουλευτε να χρησιμοποιησω?Οι κολονες του ειναι απο μπετον(οπως και ο 1ος οροφος)και εχει μπαλκονια στις 2 πλευρες ανατολικα-δυτικα αντιστοιχα.Παρακαλω τις γνωσεις σας καθως ειμαι ασχετη επι του θεματος.Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.