Μετάβαση στο περιεχόμενο

lui_meg85

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

lui_meg85's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδιά έχει κάποιος τους πίνακες CEB σε pdf? Θα ήθελα κυρίως για ασύμμετρο διπλό οπλισμό σε μοοαξονική κάμψη με ορθή δύναμη για χάλυβα B500c. Επίσης, έχουμε τιμή του μsd,lim* για το Β500c?
  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον AlexisPap. Γιατί έτσι όπως το πάμε, τα φάρμακα στο τέλος θα τα πάρουμε εμείς οι μηχανικοί....
  3. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου thodoris 1982. Θέλουν να κλείσουν όλα τα μικρά γραφεία των μηχανικών με την ασφυξία που προκαλούν στην αγορά και έτσι όπως φαίνεται μάλλον θα το πετύχουν..
  4. Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να πληρώνουμε για να παίρνουμε συνεχώς πιστοποιήσεις και αποτέλεσμα δεν υπάρχει..
  5. Λάθος δικό μου συνάδελφε, δεν εννοούσα την εγκύκλιο αυτή. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
  6. Το σπίτι είναι νόμιμο και ο ιδιοκτήτης θέλει να προβεί σε αλλαγή στέγης για να πάει αργότερα να βάλει φωτοβολταϊκά (αυτό βέβαια απ'όσο ξέρω δεν με επηρεάζει για να βγάλω έκγριση εργασιών). Το θέμα είναι τι γίνεται με τα παραπάνω που ΄ρωτησα και επιπλέον αν χρειάζεται να κόψω Α.Π.Υ.
  7. Συνάδελφοι, αν μπορεί να γράψει κάποιος τη γνώμη του για το παραπάνω θέμα γιατί είναι επείγον. Ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα. Διάβασα παραπάνω στο forum όσα αναφέρετε για αντικατάσταση στέγης, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Έχω μια περίπτωση αντικατάστασης στέγης 7.5m x 7.5m (θα γίνει ξύλινη στέγη με κεραμίδι επί πλάκας σκυροδέματος) όπου δε θα χρησιμοποιηθούν ικριώματα, η οποία όπως φαίνεται και από την εγκύκλιο που παραθέτει συνάδελφος παραπάνω, θα γίνει με έγκριση εργασιών. Θα ήθελα να ρωτήσω αν: α) Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η οικοδομική άδεια, απαιτείται τοπογραφικό διάγραμμα ή αν απλά αρκεί μια φωτογραφία ή ορθοφωτογραφία από Κτηματολόγιο β) απαιτείται επίβλεψη της διαδικασίας γ) υπάρχει κάποια αμοιβή που παίρνει ο μηχανικός (νόμιμη ή συμφωνηθείσα) Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν σε περίπτωση που έστω η μια διάσταση είναι μεγαλύτερη από 7.5m χρειάζεται να εκδοθεί άδεια.
  9. Συμφωνώ με τον Inzaghi. ΠΕΑ για ό,τι βλέπεις..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.