Μετάβαση στο περιεχόμενο

KonstantinosT

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by KonstantinosT

  1. Απ΄όσο ξέρω δεν χρειάζεται κάποια πιστοποίηση... Για τα πάρκα τι ισχύει; Από που το βρίκες;
  2. Για άλλη μια φορά αντιμετωπίζουμε (στην Ελλάδα) τεχνολογικές κωλυσιεργίες. Δυστυχώς η αγορά είναι μικρή για νέες τεχνολογίες. Στην αναμονή....
  3. Και εγώ μια από τα ίδια. Μια κουβεντούλα για την πτυχιακή μου και μετά χαλαρά.. είχαν βαρεθεί και είχαν δει πως δεν είμαι εντελώς άσχετος, αυτό πιστεύω κοιτάνε μόνο. 2-3 ερωτησούλες της πλάκας και γεια σας.. καλή επιτυχία στους επόμενους χωρίς φόβο και πάθος!
  4. Απαράδεκτο, όπως είπε και ο SIRADRAB πρέπει να μιλήσεις με τον μηχανικό σου πριν προχωρήσει η σκυροδέτηση.
  5. Καλύτερα γενικά για unix. Linux και Mac OS θα προτιμούσα..
  6. Πάρε μακ να κάνεις την δουλειά σου φίλε μου.. Όλα θα τα κάνεις και θα γουστάρεις! Εγώ πάω για 5ο χρόνο συμβίωσης με δαγκωμένο μήλο!
  7. Γεια σας παιδιά (1ο post!) Έχω ασχοληθεί με το θέμα του βιώσιμου σχεδιασμού και κατέληξα στο ecotect (πλέων autodesk ecotect, γκουχ γκουχ..!). Και μπορώ να πω πως είναι πολύ καλό για συγκεκριμένα θέματα και κυρίως είναι πρόγραμμα βιοκλιματικού σχεδιασμού πού συγκρίνει και δεν αναλύει τελικά και ρεαλιστικά αποτελέσματα!Δηλαδή είναι βασισμένο περισσότερο στην φιλοσοφία των σχεδιαστών και των αρχιτεκτόνων και όχι τόσο στην φιλοσοφία των μηχανικών. Υπάρχει το energyplus που δέχεται τα αποτελέσματα του ecotect και τα αναλύει περαιτέρω. Το θέμα είναι να έχουμε κλιματικά δεδομένα climatic data files, για παραπάνω περιοχές και όχι κοντά σε αεροδρόμια κτλ όπως υπάρχουν μέχρι στιγμής. - Αν έχει κανείς από άλλες περιοχές πέρα της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ανδραβίδας ας μοιραστεί! - Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το "bioΚλιματικα" ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.