Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

viknan

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

viknan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα και απο μένα.Οσο αναφορά το mail.Μετά από άπειρες προσπάθειες σήκωσαν το τηλ και μου είπαν να στείλω mail στο [email protected] με θέμα ΑΛΛΑΓΗ MAIL και θα έγραφα. 1. ΑΦΜ ωφελούμενου 2.Ονοματεπώνυμο ωφελούμενου 3.Νέο email 4.Λάθος mail:ΔΕν το θυμάμαι . Λοιπόν το έστειλα και με το που πέφτει η πληροφορία ότι τελείωσαν τα χρήματα μου ήρθε.Πρόλαβα και έβαλα αλλά επιλαχών. ****Θέλουν διαφορετικό mail να στείλουμε σε περιπτωση που έγινε λάθος σε περισσότερους ωφελούμενους.
  2. καλημέρα, Υπάρχει περίπτωση με τη σημερινή αναβάθμιση που θα κάνουν να μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη με τα λάθος mail? Ακόμα προσπαθώ να δηλώσω πελάτη αλλά μάταια(είχα κάνει αλλαγή του mail) του γιατί δεν μας ήρθε ποτέ κωδικός. Και την πάτησα και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχουν διορθώσει αυτή την αστοχία του προγράμματος.
  3. καλημέρα, Αραγε θα βρεθεί λύση στο θέμα του λάθους mail? Έστειλα και mail με το ΑΦΜ του πελάτη αλλά τίποτα...... Γνωρίζει κανένας κάτι? Μήπως με τη σημερινή αναβάθμιση που θα κάνουν διορθωθεί και προλάβω να στείλω αίτηση?
  4. Η απόλυτη ξεφτίλα ρε φίλε.Μόνοι μας (μιλώντας) σε forum προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα .
  5. Σας έτυχε να μη δέχεται το σύστημα τον κωδικό ασφαλείας?Μόλις πριν λίγη ώρα έστειλα ένα ΠΕΑ το έβαλα στην πλατφόρμα και γράφει <παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη λήψη του πιστοποιητικού>. Βοήθεια κανείς?
  6. Καλημέρα.Θα ήθελα να σας παραθέσω το θέμα μου γιατί έχω μπερδευτεί . Σε εξάδιαιρέτου αγροτεμάχιο με 10 συνιδιοκτήτες που δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, ο ένας εξ'αυτών το έχει 59,98 %,άρα απο μόνος του είναι πλειοψηφία. Έχει κατασκευάσει 2 υπόστεγα , το ένα αρκετά μεγάλο. Κάνω την υπαγωγή στο όνομά του και αναφέρω τα ποσοστά και των άλλων συνιδιοκτητών.Πληρώνει το πρόστιμο εφάπαξ και κάνω στη ΔΕΗ αίτημα επισυνάπτοντας , την υποβολή και τη βεβαίωση για σύνδεση. Η ΔΕΗ μου απαντάει : "Σύμφωνα με τις ισχύουσες υπηρεσιακές μας διαδικασίες για την ηλεκτροδότηση του εν λόγω ακινήτου, θα πρέπει ο ένας εκ των συνιδιοκτητών να εξουσιοδοτηθεί απο τους υπόλοιπους ". Το ερώτημά μου είναι το εξής: Από τη στιγμή που είμαι Συνιδιοκτήτης σε ποσοστό 59,98 % του εν λόγω ακινήτου , κατά συνέπεια σύμφωνα με την 66931/3-12-2013, με αριθμό 4 εγκύκλιο του ΥΠΕΚΑ (Δ/νση ΟΚΚ), δεν δικαιούμαι στην υποβολή της παρούσας αίτησης χωρίς να απαιτείται η συναίνεση της πλειοψηφίας των λοιπών συνιδιοκτητών? (βλέπε.σελίδα 6 της εγκυκλίου § 1 δi επί του άρθρου 11 του Ν.4178/2013 . ( ΑΔΑ ΒΛ080-ΓΧΙ) Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.