Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

capspar

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

capspar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας! Επειδή δεν είμαι σχετική με το θέμα, μήπως μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να βρω και που τους κτηματολογικούς πίνακες και τα διαγράμματα για την Ιόνια οδό; Βασικά, θέλω να δω ποια κτήματα είναι εντός σχεδίου για την κατασκευή της οδού και επομένως και για απαλλοτρίωση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Καλησπέρα σας! Είμαι καινούργια στο forum και σχετικά καινούργια και στον κλάδο σας. Για να τα πάρουμε από την αρχή.Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και στο εξάμηνο που μας έρχεται θα επιλέξουμε ροές. Έχω κατασταλάξει για Ενέργεια-Οικονομία, αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να τα συνδυάσω μετά, αυτά.Σε τι είδους εταιρίες μπορώ να εργαστώ και αν ένα μεταπτυχιακό(που πάντα είναι, αλλά λέμε τώρα!) θα ήταν καλό στην ΑΣΟΕΕ. Γενικά η ιδέα του marketing-management με ψήνει ιδιαίτερα!(Μη ρωτάτε γιατί τότε είμαι εδώ!!!!) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.