Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

bmw_

Members
  • Περιεχόμενα

    49
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by bmw_

  1. Διαστασεις περίπου 68*160,ΓΠΣ Πυλαίας, χρήσεις γης γενική κατοικία αν θυμάμαι.. Καλημέρα, τελικά δικαιούται (με συμβ. πράξη ή/και ό,τι άλλο) ? Υπάρχει δηλ. τρόπος? (με μπέρδεψε λίγο το "όχι σε όλα" , αλλά από την άλλη "δικαιουται ο μισθωτης να εκδόσει αδεια για ανεγερση σε ξενο γηπεδο, εφ' οσον υπαρχει σχετικο συμβολαιογραφικο εγγραφο"
  2. Καλησπέρα, εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο 11 στρέμματα με 2 ιδιοκτήτες, νοικιάζεται μέρος του (5 στρέμματα).. Όποιος το νοικιάζει, μπορεί να εκδόσει οικοδομική άδεια για τα 5 στρέμματα; πρέπει να βγάλει για όλο; αλλά πως θα βγάλει για όλο, ενώ το μισθωτήριο θα μιλάει για τα 5 στρ.; ή το μισθωτήριο θα μιλάει για όλο και θα πρέπει να υπάρχει στη συνέχεια μια άλλη διαδικασία; είχε κάποιος συνάδερφος αντίστοιχη περίπτωση;;
  3. Ναι, το είχα ανοίξει από τότε που το έστειλες. Το θέμα είναι αν λόγω του συγκεκριμένου χάρτη, χαρακτηρίζεται έτσι η οδός ώστε να επιτρέπεται η κατά παρέκκλιση δόμηση μιας και κατά τα λοιπά το ακίνητο πληρεί τις υπόλοιπες προϋποθέσεις.
  4. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης : "Η ύπαρξη της οδού Απόλλωνος αποδεικνύεται ιστορικά τουλάχιστον από το έτος 1917, αλλά και αδιάλειπτα διαχρονικά μέχρι σήμερα, και το ακίνητο υφίσταται προ του έτους 1923". Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης : "Η ύπαρξη της οδού Απόλλωνος αποδεικνύεται ιστορικά τουλάχιστον από το έτος 1917, αλλά και αδιάλειπτα διαχρονικά μέχρι σήμερα, και το ακίνητο υφίσταται προ του έτους 1923".
  5. Αυτό που έγραψα ήταν ακριβώς απόσπασμα από απαντητικό email του Δήμου.. Προφανώς όπως το λες εσύ, δε θα έπρεπε να μου πουν ("ενυπόγραφα ") ότι είναι δημοτική.. Να μου έλεγαν "ψαξτο" κλπ.. 2 email έχω που μου γράφουν ότι είναι δημοτική.. Και σε αυτούς απευθύνθηκα μετά από παρότρυνση της Πολεοδομίας όταν είχα κάνει το 1ο τηλ για να ρωτήσω για την οδό. Μου απάντησαν θα ρωτήσετε εκεί. Ε, κι εγώ ρώτησα εκεί. Και μου είπαν (2 φορές ξαναλέω) ότι είναι δημοτική. Δε σας έγραψα για ευνόητους λόγους, αλλά τέλος πάντων σας το αναφέρω, ότι στο τελευταίο email ήταν και ευγενικά "αγανάκτισμενος" ο υπάλληλος λέγοντας μου "σας το λέω για τελευταία φορά ότι είναι δημοτική κλπ" και συνεχίζει στο email του όπως αυτολεξεί σας το παρέθεσα.. Ο dimtris GM πιο πάνω ανέφερε ότι αφού αναφέρεται στο ΦΕΚ (δεν κατάλαβα σε ποιο φεκ εννοεί. Στο 127 υπάρχει μια αναφορά στην οδό) τότε είναι δημοτική. Αντιλαμβάνεστε το μπέρδεμα.
  6. Ποια είναι η άποψη σας, με αυτά που παρέθεσα; είναι δημοτική ή όχι;
  7. Μα συγνώμη, την απάντηση δεν την έδωσε κάποιος άσχετος.. Το τμήμα απαλλοτριώσεων την έδωσε..και η αλήθεια είναι ότι όταν πήρα στην πολεοδομία για να ρωτήσω για πρώτη φορά, με παρέπεμψαν στο τμήμα απαλλοτριώσεων.. Το οποίο με απάντησε (δις) ότι η οδός αυτή είναι δημοτική..
  8. "........H εκτός σχεδίου οδός ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ είναι δημοτική χωρίς γι΄αυτό να απαιτείται ιδιαίτερη σχετική απόφαση κάποιου φορέα. ΜΟΝΟ Κυκλοφοριακά όμως το τμήμα της, περίπου 100,0 μέτρων από τον άξονα της επίσης δημοτικής οδού ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ στην οποία συμβάλλει, ανήκει στον Ανισόπεδο Κόμβο “ΦΟΙΝΙΚΑ”.Στην περιοχή αυτή της συμβολής υπάρχει ΖΩΝΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ για την μελλοντική βελτίωση του κόμβου μετά από μελέτη του αρμόδιου Υπουργείιου. Ως προς τα κυκλοφοριακά, τόσο το ανωτέρω τμήμα της δημοτικής οδού ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ, όσο και το τμήμα της δημοτικής οδού ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ, από την συμβολή της με την οδό “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”(Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής) έως και τον ανισόπεδο κόμβο με τους κλάδους του, που οδηγούν στην Εθνική οδό “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ”, η αρμοδιότητα έχει ανατεθεί με ΦΕΚ στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας....."
  9. Σημερινό απόσπασμα απαντητικού email από το Δήμο (όχι της πολεοδομίας) : ".......H εκτός σχεδίου οδός ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ είναι δημοτική χωρίς γι΄αυτό να απαιτείται ιδιαίτερη σχετική απόφαση κάποιου φορέα.....". Κατόπιν η απάντηση συνέχιζε για κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά απαλλοτρίωσης που έχει η συγκεκριμένη οδός συνδυαστικά με την Μαρίνου Αντύπα.
  10. Καλημέρα, όταν λες "ξεκαθάρισε"? Δημοτική όπως μου είπαν από το Τμήμα Κτηματολογίου και το τμήμα οδοποιίας ή αγροτική οδός? Καλημέρα, είναι το νέο ΓΠΣ της Πυλαίας. Δεν λέει κάτι για το θέμα μας. Εκτός κι αν, ορθώς, το στείλατε για να δούνε οι συνάδερφοι την οδό. Καλησπέρα, είναι ακριβώς πίσω από αυτόν που περιγράφεις.. πίσω από τις αντιπροσωπείες..όχι ο παράπλευρος της Μουδανίων
  11. Δε γνωρίζω.. Έκανα ερώτηση και μου απάντησαν μέσω email.. Από προϊστάμενο/η έλαβα το email.. Όχι από όπου να ναι.. Υπάρχει περίπτωση η πολεοδομία και ο δήμος να έχουν διαφορετική ερμηνεία στο τι είναι δημοτική οδός;
  12. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως είναι δυνατόν το τμήμα απαλλοτριώσεων του Δήμου να χαρακτηρίζει τον δρόμο δημοτικό και η πολεοδομία να τον χαρακτηρίζει αγροτικό
  13. Σε ερώτηση που έκανα στο Δήμο, μου απάντησαν ότι είναι δημοτική οδός.. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει αρτιότητα σε αγροτεμάχιο 3800τμ επ' αυτής;;
  14. Ναι είναι παράλληλη της Μουδανίων και κάθετη στη Μαρίνου Αντύπα
  15. Το ό,τι προϋφίσταται του 1923 αλλάζει κάτι ως προς τον χαρακτηρισμό;
  16. Καλησπέρα σας, μήπως γνωρίζει κάποιος επισήμως ποιος είναι ο χαρακτηρισμός της οδού Απόλλωνος στη θέση Λυγαριες του Δήμου Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη; ευχαριστώ.
  17. Καλησπέρα, έχει τύχει σε κάποιον να έχει ολοκληρώσει μια ενότητα, να έχει κάνει το τεστ (η αλήθεια είναι ότι για 1η φορά δε μου έδειξε σκορ. Έχασα μία ερώτηση) και να μην τικάρεται σαν εκτελεσμένη?
  18. ναι...αν μπορείς να αποφύγεις την εκτύπωση+σκανάρισμα, αλλά να το "εκτυπώσεις" απευθείας σε PDF ακόμα καλύτερα! 😉
  19. Καλημέρα, το έλυσες το θέμα? Ενδεχομένως να την είχες υποβάλει χωρίς να τα έχεις συμπληρώσει όλα τα πεδία...
  20. Για μελέτη εφαρμογής διευκρινίζω...όχι μελέτη πριν από έργο, που μετά έρχεται η δημοπράτησή του...μελέτη εφαρμογής ΜΕΣΟΥΣΗΣ του έργου....δεν μπορεις εσαεί να περιμένεις την Υπηρεσία να στην εγκρίνει....αυτό ρωτάω...υπάρχει κάτι σχετικό?
  21. Το βασικό ερώτημα είναι αν υπάρχει εμπειρία για το πως θα χειριστούν οι εταιρίες αυτούς που (μόνο) στελεχώνουν το ΜΕΕΠ τους...τι θα τους πουν/προτείνουν κλπ...Αν σε κάποιον έγινε κάποια πρόταση...Υποτίθεται τα πρώτα ραβασάκια θα έρθουν μέσα Φλεβάρη....οπότε τι γίνεται τότε?
  22. Υπάρχει κάποιος που είχε κάποια εμπειρία σχετικά με το πως θα διαχειριστούν οι εταιρίες που στελεχώνονται με τα ΜΕΚ μας, το θέμα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.