Jump to content

gmaranos

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ουδέτερη

1 Follower

About gmaranos

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός
 1. Καλησπέρα, Σε βιοτεχνία Αα με την 1589 , όπου υπάρχει εξωτερική υπέργεια δεξαμενή υγραερίου , απαιτείται στις καταναλώσεις (εσωτερικά του κτιρίου) ανίχνευση εκρηκτικών αερίων ; και αν ναι , σε ποια νομοθεσία αναφέρεται ;
 2. Καλησπέρα..Για ανανέωση πιστοποιητικού πυροπροστασίας σε βιοτεχνία (με αυτοψία) τηλεφώνησα στην ΠΥ και μου ειπαν μόνο εξουσιοδότηση - αίτηση και υδ αναγνωρισμένης εταιρείας για τους πυροσβεστήρες..Δεν απαιτούνται πλέον ΥΔ ιδιοκτήτη ; Μου φάνηκε περίεργο και είπα μήπως ξέρετε που βασίζεται. Σημείωση : στην βιοτεχνία δεν υπάρχουν μόνιμα συστήματα.
 3. "Σημειώνεται ότι με την ΚΥΑ, απαλλάσσονται από το Πιστοποιητικό (Ενεργητικής) Πυροπροστασίας, μονάδες που εντάσσονται από άποψη κινδύνου πυρκαγιάς στην κατηγορία μικρού κινδύνου, μεταξύ των οποίων βιομηχανίες, βιοτεχνίες, επαγγελματικά εργαστήρια και πάσης φύσεως μηχανολογικές εγκαταστάσεις και αποθήκες." Τα πλυντήρια - λιπαντήρια αυτοκινήτων, που από άποψη κιδύνου πυρκαγιάς ανήκουν στην ομάδα χαμηλού κινδύνου (Νομικό έγγραφο: Κ.Υ.Α. αριθμ. οικ. 16085 Φ.700.1/2009 (ΦΕΚ Β΄ 770)) απαλλάσοντε ή όχι... Γιατί βάσει της ΚΥΑ που βγήκε στις 8/12/14 λέει "μεταξύ των οποίων" και στο παράρτημα αναφέρει αποκλειστικά βιομηχανίες - βιοτεχνίες!
 4. Το ζήτημα είναι οτι εμείς θέλουμε το Β 2014!
 5. Μόλις το δοκίμασα, και η απάντηση ήταν "δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το Α 2014"......
 6. gmaranos

  KENAK Freeware

  Τα κατάφερα...Τα έκανα όλα από την αρχή και στο αρχείο που βρίσκεται στα Includes xpMenu.class.php πρόσθεσα το php μετά το <?.. Τώρα θα παιδευτώ στο ΣΚ με μία καινούργια μελέτη!
 7. gmaranos

  KENAK Freeware

  Την 3 κατέβασα χθες..Γενικά έχω κάνει κάποιες μελέτες με πολύ κόπο και δικά μου excel..Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα το λογισμικό και είπα να δοκιμάσω..Παιδεύτηκα αρκετά έφτασα σε ένα σημείο να μου λέει "Συγχαρητήρια: Έφτασα στο τέλος του αρχείου. Η μελέτη είναι έτοιμη για επεξεργασία" και δεν υπήρχε κάτι να κάνω! Βγήκα και ξαναμπήκα και πλέον δεν με βάζει!! μου λέει πάλι για το fatal error..Δυστυχώς κάτι λίγα που νιώθω σε Fortran kai C δεν είναι ικανά να βοηθήσουν.. Συγχαρητήρια πάντως για την προσπάθεια και πιστέυω ένα donate πρέπει να μπει εφόσον λειτουργήσει η v4 σωστά.
 8. gmaranos

  KENAK Freeware

  Έφτασα σε ένα σημείο και λέει "Συγχαρητήρια: Έφτασα στο τέλος του αρχείου. Η μελέτη είναι έτοιμη για επεξεργασία"..Μετά τι??
 9. gmaranos

  KENAK Freeware

  Να πω και εγώ το πόνο μου..Νομίζω τα έκανα όλα σωστά όμως λίγο πριν πιο νερό έχω το εξής μήνυμα όταν πάω στο http://localhost/kenakv3. Fatal error: Class 'xpMenu' not found in C:\xampp\htdocs\kenakv3\includes\menu.php on line 5 Σε πράσινο φόντο.. Διάβασα για κάτι αλλαγές στο php.ini , τις έκανα αλλά τίποτα.. Υπάρχει κάτι άλλο?
 10. Τίποτα νεότερο;; 3 χρόνια μετά και η απορία υπάρχει ακόμα!
 11. Επειδή το θέμα ενδιαφέρει πολλούς θα πρέπει να βγει μια επίσημη απόφαση από ΥΠΕΚΑ και ΤΕΕ το συντομότερο δυνατό. Αν έχει ήδη βγει και δεν το γνωρίζω - θα πρέπει να δωθεί και ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να γίνει αυτό. Ουσιαστικά στο υπάρχων λογισμικό του 4178/13, θα πρέπει να προστεθεί η δυνατότητα εισαγωγής οποιασδήποτε δήλωσης του 4014/11. Προς το παρών μπορείς να μεταφέρεις μόνο τις δικές σου. Άρα υπομονή... Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα σας στο προφίλ σας . avgoust
 12. Μακάρι να με διαψέυσουν αλλά πιστέυω θα είναι ένας ακόμα τζάμπα σύλλογος...όπως αυτός των "καταναλωτών Ελλάδος" ή ακόμα καλύτερα των "χρηστών ίντερνετ Ελλάδος".. Περιμένω όμως να δω την στάση του συλλόγου όσον αφορά τις εξετάσεις και όλα τα άλλα που αφορούν την ενεργειακή επιθεώρηση...
 13. Έχω κάνει τη διαδικασία και απευθύνθηκα στους Δήμους που μου χορήγησαν την μία ενιαία άδεια οι οποίοι επικαλούνται "νέα δεδομένα" αορίστα. Βρέθηκε μια αξιόλογη κυρία σε μεγάλο Δήμο της Θεσσαλονίκης και μου είπε πως θα βρει το έγγραφο και θα με ενημερώσει.Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω πρώτος..Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει!
 14. Υπάρχει κάποια εγκύγλιος-απόφαση-έγγραφο-νομοθεσία κτλ που να μπορώ να το αποδείξω;
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.