Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

musulis

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

musulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare

Recent Badges

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συγχαρητήρια για την νέα σας ιδέα.
  2. Πραγματικά φίλε akius με έχεις κουράσει, κάνεις σαν τα μικρά παιδιά που χάνουν το δάσος και βλέπουν το δέντρο, ξεκόλλα εννοείται πως έκοψα ΑΠΥ και δεν χρέωσα τίποτα παραπάνω, όλα περιλήφθηκαν στα 300€ γιατί τόσο άξιζε η συγκεκριμένη δουλειά.
  3. Όλα τα διάβασα και τα κατάλαβα αλλά για άνοιξε λίγο τα μάτια σου και διάβασε τον τίτλο του θέματος, "κόστος άδειας μικρής κλίμακας"!!! Τώρα το ότι δεν γίνεται με μικρής κλίμακας αυτό που ρώτησε η κοπέλα το έχω καταλάβει και το ξέρω, αλλά εγώ μιλάω για μικρής κλίμακας, και αν δεν κατάλαβες καλά εδώ συζητάμε για μικρής κλίμακας, αλλά εσείς επιμένετε να λέτε για έλεγχο αμοιβών και ελάχιστες αμοιβές και νόμους ενώ ο τίτλος λέει μικρής κλίμακας. Συμφωνώ ως προς όλα αυτά που λέτε για νόμους και αμοιβές, αλλά για κανονική οικοδομική άδεια. Όσον αφορά την ερώτηση του georgecv, απάντησε πολύ όμορφα και συνοπτικά ο pv-t solar. Φυσικά και φταίμε όλοι μας και όχι μόνο ο γείτονας, αλλά ο καθένας μας έχει συγκεκριμένο μερίδιο ευθύνης, το δικό μου μερίδιο και κάθε άλλου νεοεισελθόντα στον επαγγελματικό στίβο δεν μπορεί να είναι ίδιο με αυτό κάποιου που έχει 15+ χρόνια που συναλλάσεται με το ελληνικό δημόσιο σε επαγγελματικό επίπεδο, με ότι περιλαμβάνει αυτό. Επίσης banskoboy πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι μας πως δεν φταίει μόνο ο έχων τα πολλά, αλλά και ο έχων λίγα ή και μη έχων καθώς όπου το έβρισκε το ελληνικό δημόσιο το κατέκλεβε, άλλος περισσότερο (ο έχων τα πολλά) και άλλος λιγότερο. Πάντως η νοοτροπία είναι ακριβώς ίδια!
  4. 300 ευρώ είναι η απάντηση στο (1) καθότι ήταν μια αντικαστάση κεραμιδίων και μου πήρε 1 ώρα ενασχόληση και 2 επισκέψεις στην πολεοδομία. Φυσικά δεν είχε έλεγχο αμοιβών κλπ. Θεώρησα λοιπόν κοροιδία να του πω κάτι περισσότερο. Σε άλλη περίπτωση που θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα προφανώς και μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικό το κόστος, αλλά πάλι 5500 δεν θα ήταν ποτέ. Όσον αφορά το επώνυμό μου δεν έχω να κρύψω τίποτα για αυτό και δεν κρύβομαι πίσω από Nicknames. Έχω το θάρρος της γνώμης μου και δέχομαι κάθε κριτική. Φυσικά ξέροντας ποιος είμαι μπορεί ο καθένας να μου πει ότι θέλει όπου και να με συναντήσει, και δεν φοβάμαι να ανοίξω συζήτηση και κατ ιδίαν, και όχι μόνο πίσω από την ασφάλεια του απρόσωπου υπολογιστή. Ωραία τα λέτε αλλά μήπως τα κάνετε διαφορετικά στην πραγματική ζωή? Και στο κάτω κάτω δυσκόλεύομαι να δεχτώ υποδείξεις από τους κύριους υπεύθυνους για την κατάσταση της χώρας και όλα τα βάσανα που θα τραβήξουμε εμείς επειδή εσείς καλοπερνούσατε.
  5. Το πόσο εφαρμόζονται οι νόμοι εκεί στην Αθήνα ειναι πασίγνωστο και δεν νομίζω πως πρέπει να ασχοληθώ με την κάθε βαρύγδουπη δήλωση που μπορεί να κάνει ο καθένας. Δόξα το θεό σε αυτή τη χώρα όλοι όσοι έχουν γλώσσα κάθε τρεις και λίγο δηλώνουν διάφορα, το θέμα είναι τι από όλα αυτά το κάνουν πράξη. Το ότι πριν από μερικά χρόνια βγήκε αυτή η επιδότηση και η ΑΝ.ΕΛ.ΚΙΣ. κοστολόγησε την άδεια τόσο δεν σημαίνει τίποτα για το πραγματικό κόστος της, που μπορεί να είναι από πολύ μικρότερο, εώς και πολύ μεγαλύτερο σε πολύ μπλεγμένη περίπτωση. Το νεαρό της ηλικίας μου δεν αφαιρεί μα ούτε και προσδίδει κύρος και βαρύτητα στις απόψεις μου. Όσον αφορά την στροφή που μου προτείνει ο TheoTDM900 ίσως και να χρειάζεται, αλλά τουλάχιστον εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνω τις ατέλειες μου και δεν διεκδικώ το αλάνθαστο. Όταν είπα ότι η χώρα καίγεται δεν μίλησα για την οικονομική κρίση, αλλά για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κράτος μας και για την οποία φταίνε κυρίως η μεγαλύτερες γενιές οι οποίες μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση, τα λάθη των οποίων πρεπεί να πληρώσουμε εμείς και οι οποίες πρέπει να "το πάρουν αλλιώς". Κεφαλαία δεν χρησιμοποιώ γιατί δεν θεωρώ εσάς ηλίθιους, ότι γράφω μπορείτε να το δείτε και με μικρά δεν χρειάζεται να το "φωνάξω" για να το καταλάβετε. Και τέλος την τελευταία φορά που έβγαλα εγώ μικρής κλίμακας δεν μου ζήτησε κανείς στην πολεοδομία αμοιβές. Υ.Γ. Φίλε erling πες μας κι εσύ ποιος είσαι, δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να κρύβεις την ταυτότητα σου ή να βάζεις τοποθεσία Ελλάδα.
  6. Τα χρήματα που αναφέρονται είναι μακράν εξωπραγματικά. Δεν ξέρω πως σας το σκέφτεστε το θέμα ή ποιος νόμος θεωρείτε ότι σας καλύπτει και δεν με αφορά η εκάστοτε ερμηνεία. Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς ζητάτε 5500€ για μια μικρής κλίμακας. Εγώ λέω να κοστολογούμε και να μετράμε όλοι μας καλύτερα την εργασία μας. Προσοχή όχι υπερκοστολόγηση μα ούτε και υποκοστολόγηση.
  7. Έχω και ένα πολυμηχάνημα inkjet οπότε για κάτι έγχρωμο είμαι καλυμμένος.Κοιτούσα και ένα xerox το 3100 αλλά από ότι έμαθα έχει σχετικά ακριβά αναλώσιμα και ότι και να πάθει πρέπει να πας μόνο στην επίσημη αντιπροσωπεία.Από την άλλη η HP δεν με ικανοποίησε με τα άλλα μηχανήματα που πήρα.Η CANON είναι καλούτσική και κατα κει κοιτάω τώρα.Πόσα MB είναι ικανοποιητική μνήμη?
  8. Καλησπέρα,ψάχνω να αγοράσω ένα πολυμηχάνημα laser μονόχρωμο και προς στιγμήν κοιτάω τον Samsung 4521F. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500008 Έχει κανείς κάποια άποψη για το συγκεκριμένο ή γενικότερα για την Samsung σε αυτή την κατηγορία εκτυπωτών.Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε κόστος μέχρι 250 ευρώ.Το μηχάνημα προορίζεται για νέο γραφείο που θα είναι σε χώρο σπιτιού αρχικά.Άρα δεν έχω απαιτήσεις για πολλές εκτυπώσεις.
  9. Καλησπέρα,λοιπόν για επισκευή στέγης αυτό που χρειαζεσαι για να είσαι καθόλα νόμιμος είναι μία έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας.Στην εκδίδει η πολεοδομία και δεν απαιτείται μηχανικός,μπορεί και ο ιδιοκτήτης.Είναι γρήγορη διαδικασία,το πολύ 7 μέρες.Πρόσφατα έβγαλα μία για αντικατάσταση κεραμιδίων μόνο για μια σκεπη προ του 55.Στην πολεοδομία μου ζήτησαν ένα τοπογραφικό του οικοπέδου,μία υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι του ανήκει το κτίριο,μία βεβαίωση από τον δήμο ότι είναι προ του 55 και 2 φωτογραφίες και φυσικά να συμπληρώσεις το έντυπο που θα σου δώσουν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.