Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

henr

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by henr

  1. Ο πελάτης μου θέλει να είναι νόμιμη η πέργκολα του.Ρωτάω μήπως με τον νέο νόμο της ταυτότητας 4759/20 που παραθέτω μπορώ να του δώσω μια βεβαίωση αντί να του βγάλω άδεια μικρής κλίμακας όπως ορίζει ο 4495.
  2. Μπορώ να ρωτήσω για μία υπόθεση μου.Έχω μια πέργολα 2,50x3,50x2,20 ξύλινη, με πάνινη <<στέγη>>. Σύμφωνα με τον 4495/17 Αρ.29) παρ.2) ιδ)η πέργολα πάνω στο κτήριο θέλει άδεια μικρής κλίμακας ανεξαρτήτως μεγέθους.O 4759/20 Αρ.110) παρ.2) στ) ορίζει ότι επιτρέπεται απλά κάθε τέτοια κατασκευή πανω στο κτήριο.Μήπως πλέον αρκεί μια απλή βεβαίωση από μηχανικό και όχι άδεια μικρής κλίμακας;
  3. Συμφωνώ με τον προηγούμενο giorgos1111!Την έχουν δει κάπως στα οικοδομικά ιδίως στην Αριστοτέλους κάποιοι στα οικοδομικά!Έχουμε φτάσει να σκεφτόμαστε που μπλέκουμε με αυτούς και όχι το έργο αυτό καθεαυτό! Πρέπει να το πάρει ίσως το ΤΕΕ να τελειώνουμε..Τί θα πεί ΕΦΚΑ χαρτογραφικό την εποχή της ηλεκτρονικής έκδοσης αδειών.
  4. απογραφή έργου γίνεται και έκδοση Α.Μ.Ο.Ε;Συγνώμη αν είναι άσχετη η ερώτηση εκτων προτέρων.
  5. Να πληρώσω ή να μην πληρώσω το φλεβάρι;Χρωστάω και τον διακανονισμό των παλιών εισφορών(χωρίς να χρωστάω καμία άλλη εισφορά) .Καταργούναι και τον διακανονισμό αν καθυστερήσω έστω και μία μερα τα λεφτά αυτά!!! Όυτε τοκογλύφοι δηλαδή!!!!
  6. Έχουμε τρελαθεί.Δεν ξέρουμε τι να πρωτοπληρώσουμε.Η δόση τελευταίο εξάμηνο του 2016(μαζί σχέδον στο μήνα)με την δόση του πρώτου εξαμήνου του 2016.Το εφκα του Ιανουαρίου πληρωμένο.Όλα με την απειλή της ακύρωσης της διεύθετησης για χρεωστούμενα των πέτρινων χρόνων 2009-2014.Φυσικά και η εφορεία πληρωμένη.όλα υπο της απειλής της μεταφοράς των ασφαλιστικών εισφορών στην εφορεία και η μετατροπή τους σε ληξηπρόθεσμες οφείλες προς το δημόσιο(με κίνδυνο κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών,περιουσίας κινητής-ακίνητης). Βοήθεια!!!!
  7. Η φηγή είναι δυστυχώς μια πολύ δελεαστική πρόταση. Αφού η καινούρια εποχή (ηλεκρονική πολεοδομία, ελεγκτές δομησης ,ταυτότητα κτηρίων και άνοδος του κατασκευαστικού κλαδου, ο ΝΟΚ και αλλα)αργεί και ως επί το πλείσθον είναι μόνο στα χαρτία.Απλά μας κάνουν να τους κάνουμε την χάρη να αποχωρήσουμε!
  8. Όπου γράφει πολυτεχνείο απ'εξω ,μέσα πόλεμος γίνεται!Γιατί ρε παιδιά αφού : Μηχανικός σημαίνει σπασίκλας (μέχρι να μπει...) Μηχανικός είναι ο τελευταίος απ(έ)δευτος (άμα θέλει να βγεί) Μηχανίκος είναι αυτός που δεν θα θελήσει ποτέ να πει οτι κάτι είναι και ξέρει!(για να βγεί) Μηχανικός είναι ο ανέργαστος!άφραγκος!αμελέτητος!(όταν βγει) και στην Ελλάδα <<ο έχων>> όντας μη κατέχων ,ο μη έχων <<μέλλον>> και σίγουρα <<ο τελευταίος τροχός της αμάξης>>, σήμερα. ΠΡΟΣ ΤΊ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ! <<ΑΠΛΑ>>καταργήστε μας! .......αλλά και μετά τί να γίνεις,που θα βρείς ....<<<χειρότερα.>>>..
  9. Μου θυμίζει κάτι από τουρκοκρατια αυτή η γερμανοκρατία Τότε που τα κάνανε αυτά στους παππούδες μας γεννήθηκε το αντάρτικο στα βουνά!
  10. Οι πιο έντονες ανησυχίες μου είναι για την χρησιμοποίηση των προσωπικών μου πληροφοριών από τον ΟΤΕ.Μην με πρήξουν στα τηλέφωνα για τις προσφορές μέχρι ...ότι θες .....
  11. συμφωνώ και επαυξάνω....+άμα μπορείς να κάνεις ρε μπάρμπα μήτσο την δουλειά μου καλύτερα απο μένα αλλαζουμε; όποτε θες;
  12. Πολύ θετικό.Προβλέπω μαζική φυγή.Επιτέλους θα μας αφήσουν ελεύθερους.Με βλέπω με καληηή δούλεια κα καλοοό μισθό σε ανατολική χώρα.Α και φυσικά και με δουλειά στην Ελλάδα ...εισαγόμενη :twisted: :twisted:
  13. Καλησπέρα.Ξέρει κανεις να μου πει τι γίνεται με την κάλυψη που ανακοινώθηκε και στην τηλεόραση απο το ΕΣΠΑ για υγειονομική περίθαλψη ανέργων εν ενεργεία μηχανικών ,δικηγόρων και άλλων.
  14. Οι πολεοδομίες και οι πολεοδομίες ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.Τωρα οι πολεοδομίες δεν υπάρχουν πια!....Τα γραφεία δόμησης ναι....ως γραφεία αρχειοθέτησης και μόνο. Παράτολμο ακόμα που το λες!Να δούμε τώρα ποίοι θα υποστηρίξουν τον περίφημο εκσυγχρονισμό; Οι νεοι των 600 ευρω με 400 ευρω ασφάλεια;Ή τα μεγαλο-αφεντικά τους που το μεγαλύτερο έργο τους αντε να 'ναι καμιά οκταόροφη ή κανένα μεταλικό, εμπορική αποθήκη και αυτό με φασόν!Αντε δημόσιο έργο... άντε γέφυρα...! Θα δούμε πάλι κάποιους να λένε για συστήματα άλλων ευρωπαικών χωρών που τους πήρε δεκαετίες να τα κάνουν και να λειτουργίσουν.Κάνοντας τεράστια έργα για τα μέτρα της χώρας μας. Αυτά πρέπει να ισχύσουν απο αύριο δω,και που; στην Ελλαδά.....που ο μεγαλύτερος δρόμος είναι η Εγνατία οδός... Μήπως αυτό θα γίνει και το επιχείρημα να ξαναρχίσει ξανά και νέος κύκλος <<συναλλαγής>> και παρανομιών; ΥΓ:MOY αρέσει το χωρίο ,ο πλάτανος,η βρυσούλα,η κατσικούλα....Ας έρθει ο ρώσος να φερει τον πολιτισμό και εγώ υπάλληλός του. Εξάλλου και την γέφυρα, γάλλος μου την έφτιαξε και το αεροδρόμιο γερμανός.....μήπως μια που μου κάνουν και τα οικονομικά τώρα τελευταία, ζώ στη χώρα τους ήδη ......και περιττεύω;
  15. Θυμάστε <<...η οικοδομή είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης...>> προεκλογική ομιλία στην Θεσσαλονίκη. Μάλλον την ατμομηχανή την πουλήσαμε για παλιοσίδερα!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.