Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΒΑΣΩ

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΒΑΣΩ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. πιο συγκεκριμένα η είσοδος του σπιτίου απέχει απο δημοτικό δρόμο, απο τον οποιον ειναι και η κεντρικη εισοδος της αυλης, 13m και η βεραντα 10m, η αυλή εχει μάκρος απο 12m εως 10m και εχει σηκωθεί απο τον δρομο γύρω στα 80cm. απο που θα μετρηθεί το ύψος του σπίτιου?
  2. θελω να μαθω απο που μετριεται το υψος ενος σπιτιου σε ενα επιπεδο χωριο 1) απο τον δρομο ή 2) απο την διαμορφωση της αυλης? παιζει ρολο η διαφορφωση της αυλης? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!
  3. γεια σας!!! εχω σε παραθαλασσιο μερος 225τμ που χαρακτιριζονται σαν αγροτεμαχιο, το οποιο ειναι εκτος σχεδιου πολεως αλλα εντος ζωνης. με πληροφορισαν οτι υπαρχει ενας νομος ο οποιος δινει το δικαωμα στον δημαρχο της περιοχης να μου δωσει αδεια να κανω μια αποθηκη. θα παρακαλουσα να με βοηθησετε να μπορεσω να βγαλω μια ακρη. ποιος νομος ειναι αυτος ,ποσα τετραγωνικα δικαιουμαι και ανα θα μπορω να παρω ρευμα μετα. βασιζομαι σε σας!!! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!!
  4. Γεια σας!!! Θα ήθελα να ρωτήσω για το Π.Δ 24 εκεί μου είπαν οτι αναφέρει για οικοδόμηση 15τμ σε γήπεδα εντός ζώνης εκτός σχεδίου πόλεως. Ή αν υπάρχει κανένας άλλος νόμος σχετικός Γιατί είμαι σίγουρη οτι κατι υπάρχει ... Συγκεκριμένα έχουμε ενα αγροτεμάχιο εξ΄αδιαιρέτου στην θάλασσα κοντά γύρω στα 225τ.μ Με πρόσωπο γύρω στα 7μ και βάθος περίπου 30μ Τι σχετικό που να με βοηθήσει να κάνω κατι έστω και πολυ μικρο υπάρχει στην νομοθεσία??? ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Οι Κανόνες Συμμετοχής το λένε...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.