Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

GiannisR

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GiannisR

  1. Υπολειπόμενος Χρόνος: 16 days and 11 ώρες

    • ΖΗΤΗΣΗ
    • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

    Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός ΑΕΙ ή ΤΕΙ για εργασία πλήρους απασχόλησης σε γραφείο μελετών Δημοσίων Έργων με αντικείμενο Υδραυλικές και Συγκοινωνιακές μελέτες και έδρα την Πάτρα. Απαραίτητη η άριστη γνώση λογισμικού CAD, η όρεξη για μάθηση και οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Πληροφορίες στο 2610323466 και στο [email protected]

    NO VALUE SPECIFIED

  2. Υπάρχει κάτι πουθενά που να συγκεντρώνει τις αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση του Κανονισμού;
  3. Καλημέρα Εγκατέστησα σήμερα την εφαρμογή σας και δυστυχώς δεν αναγνωρίζει την υποδιαστολή στους αριθμούς. Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω και κόμμα και τελεία, σε ελληνικά και αγγλικά (γλώσσα πληκτρολογίου), χωρίς όμως αποτέλεσμα. Απαιτείται κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Για ακόμα μια φορά με αναθέτουσα αρχή το ΤΕΕ (από πότε το ΤΕΕ μπορεί να αναθέτει μελέτες και να επιβλέπει την εκπόνηση τους αραγε...) και με αμφισβητούμενη (στην καλύτερη) ζητούμενη τεχνική και χρηματοοικονομική επάρκεια (άρθρο 19).
  5. Προσπερνώντας το από πότε έγινε το ΤΕΕ εργοδότης μελετών και την προϊστορία με τις μελέτες για το πολύπαθο Μάτι με τους "ανοιχτούς" διαγωνισμούς του ενός συμμετέχοντα, ρωτάω μόνο το εξής: Πόσα μελετητικά γραφεία στη χώρα έχουν ISO 270001? Γιατί αν και το 9001 είναι πλέον διαδεδομένο, το 14001 είναι κάπως σπάνιο. Το 27001 το βλέπουμε πρώτη φορά...
  6. Το να τα ρίχνει το Υπουργείο στην "ατομική ευθύνη" ήταν το μόνο αναμενόμενο. Άλλωστε η ατομική ευθύνη έχει φορεθεί πολύ φέτος. Κατά τα άλλα, είχα τη φαεινή ιδέα να βιντεοσκοπήσω (την οθόνη του υπολογιστή) σε όλη τη διαδικασία της Τετάρτης, όπου φαίνεται ότι μπαίνω στο σύστημα στις 10.01, πατάω υποβολή στις 10.52, με καθαρό χρόνο συμπλήρωσης στοιχείων 6 λεπτά, και όλα τα υπόλοιπα να πατάω refresh ή "έλεγχος στοιχείων ΠΕΑ" στη σελίδα. Τη Δευτέρα έχω ραντεβού με δικηγόρο να διερευνήσουμε με ποιον τρόπο θα κινηθούμε νομικά και απέναντι σε ποιον!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.