Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΙΩΑΝΝΑ Τ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΙΩΑΝΝΑ Τ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. .....και επαναλαμβανω η αλαγη ηταν απο σχεδιαστρια σε αρχιτετκων δεν ανεφερα ποτε οτι ειμαι αρχιτεκτων μηχανικος . MYRI ευχαριστω για την διευκρινηση νωριτερα
  2. Γεια σας μπηκα σε αυτο το Forum για να παρω πληροφοριες σχετικα με την συνεχιση τον σπουδων μου ... μου φανηκε μια καλη αρχη (διοτι με το ΔΟΑΤΑΠ αδυνατον να συνενοηθω. ) Πρωτον οταν μπηκα στο στο FORUM και επρεπε να συμπληρωσω τα στοιχεια μου επελεξα την ιδιοτητα της σχεδιαστριας αφου ως σχεδιαστρια εργαζομαι τα τελευταια 3 χρονια. Η MYRI με συμβουλεψε να αλαξω το επαγγελμα. Και επειδη αρχιτεκτονικη σπουδασα επελεξα να γραψω Αρχιτετεκτονας (τι αλλο θα εγραφα? Κουρεας?) . Τωρα αν αυτο ενοχλει καποιους... Δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο. Το γεγονος ομως οτι καποιος επιλεγει να κανει της σπουδες του στο εξωτερικο δεν σημαινει οτι αυτα που μαθαινει δεν ειναι ισοδυναμα με αυτα που μαθαινει ενας φοιτητης Αρχιτεκτονικης στην Ελλαδα..
  3. Ειμαι της γνωμης οτι ενα κτιριο πρεπει να ειναι ασφαλες πανω απο ολα σωστο δηλαδη κατασκευαστικα αλλα αυτο ισχυει απο σπιτια μεχρι φυλακες ή αποθηκες. Και αυτο ειναι το κομματι του Πολ. Μηχανικου Να κανει ενα κτιριο ασφαλες κατασκευαστικα Ο Αρχιτεκτονας θα πρεπει να δωσει σε αυτη την οικοδομη την ιδιοτητα του σπιτιου η της αποθηκης αναλογα με το τι ζηταει ο πελατης η τι προβλεπει ο Αρχιτεκτονας οτι θα χρειαστει ο πελατης του απο το κτιριο του . Και να δημιοργησει μια κατασκευη στο οποιο ο πελατης του θα αισθανεται οτι "συμβαδιζει μαζι του" . Και μετα απο ολα αυτα τα ποιητικα ... Το καλυτερο κτιριο ειναι συνηθως αυτο που και οι δυο ιδιοτητες εχουν συνεργαστει σωστα.
  4. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Ευχαριστω για την συμβουλη
  5. Καλησπερα θα ηθελα καποιος να με βοηθησει αν γνωριζει σχετικα με σπουδες αρχιτετκονικης στην Ελλαδα. Εχω παρει το πρωτο πτυχιο Αρχιτετκονικης απο πανεπιστημιο της Αγγλιας και θα ηθελα να συνεχισω της σπουδες μου στην Ελλαδα. Γινεται κατι τετοιο? Να μπω για παραδειγμα στο 3 η 4 ετος(αναλογα με τη ζητανε) σε καποια απο τις σχολες στην Ελλαδα. Και αν κατι τετοιο αναγωριζεται απο το ΔΟΑΤΑΠ.
  6. Γεια σας και εγω θα ηθελα να ρωτησω και εγω σχετικα με συνεχιση σπουδων αρχιτετκονικης στην Ελλαδα. Εχω παρει το πρωτο πτυχιο αρχιτεκτονικης (3 χρονια) απο πανεπιστημιο της Αγγλιας που αναγνωριζει το ΔΟΑΤΑΠ και θα ηθελα να συνεχισω της σπουδες μου στην Ελλαδα. Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος σχετικα. Αν δηλαδη πρεπει να παρακολουθησω απο το 4 ετος αρχιτετκονικης η αν μπορω να κανω καποιο μεταπτυχιακο η κανενα απο τα παραπανω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.