Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

satrucci1984

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by satrucci1984

  1. Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους, θα μπορούσα να έχω τις τιμές ζώνης για το Ν.4495/17 για τους οικισμούς Λάλα Ηλείας και Σελλασία Σπάρτης στην Πελοπόννησο? Εντός σχεδίου, ε ντός οικισμού. Επισυνάπτονται ενδεικτικά οι συντεταγμένες. Ευχαριστώ πολύ! Σελλασία.kmz Λάλας.kmz
  2. γεια σου Άκη, δεν έχω δει το τμήμα αυτό να είναι σε χάρτη, ίσως κάνω και λάθος. Μάλιστα, μου σκάναραν το λογαριασμό ρεύματος και η αναγραφόμενη ΤΖ είναι 1300€. Έχω λοιπόν προβληματιστεί με τις απαντήσεις. Οι συν/νες ΕΓΣΑ είναι: 486374.51 4208765.13 Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, για την περιοχή πάτημα ΙΙ Χαλανδρίου, πώς τεκμηριώνεται η οριστική τιμή ζώνης? Πρόκειται για εκτός ΑΠΑΑ, εντός σχεδίου αλλά βλέπω με σιγουριά να έχει απαντηθεί στο φόρουμ τόσο το 900€ όσο και το 1200€. Σύμφωνα με το παρακάτω ισχύει το 1400 (που έχει διαμορφωθεί για 4495 σε 1200) https://www.chalandri.gr/uncategorized/6136/. Υπάρχει και κάτι άλλο που ισχύει για την περιοχή? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για τμήμα ανατολικά της Ηρακλείτου, οδός Αγράμπελης. Ευχαριστώ πολύ.
  4. Σε εντός σχεδίου κτίσμα που έχει κατασκευαστει με δύο άδειες (Ισόγειο και Α΄όροφος το 78 και προσθήκη Β΄ορόφου το 85), το συνολικό ύψος βάσει οικ. άδειας είναι 10,90μ. Στο δώμα έχουν κατασκευασθεί δύο δωμάτια συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ. με στέγη κεραμοσκεπής μονόρρικτη και ύψος 2,60 από τη μία πλευρά και 3,20 από την άλλη. Αμέσως πάμε σε υπέρβαση ύψους >20% και κατηγορία 5? Γενικώς με βάσει την υπέρβαση ύψους με γνώμονα το 20% πάντα οδηγούμαστε σε κατηγορία 5 έτσι δεν είναι? (εννοώ ότι εύκολα για προσθήκη ακόμα και μιας αποθήκης σε τριώροφο πάμε αμέσως σε 25% υπέρβαση αν δεν εχω καταλάβει κάτι πολύ λάθος) Και τι γίνεται με την αγορά συντελεστή δόμησης με το πέρας της 7ετίας? γτι παρατήρησα στο νόμο ότι αναφέρεται η αγορά συντελεστή για τα εκτός σχεδίου μόνο... Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τη βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.