Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Manolis_13

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Manolis_13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα συναδελφοι ποιο ειναι το μεγιστο υψος και βαρος για σκαλωσια πλακας συμφωνα με τον Ελληνικο νομο? Παρακαλω για την βοηθεια σας
  2. Καλησπερα συναδελφοι και καλο κουραγιο σε αυτη τη δυσκολη εποχη για τη χωρα μας και για το επαγγελμα μας! Θα ηθελα την βοηθεια σας! Ψαχνω στον EC8 σε ποιο σημειο λεει οτι οι συνδετηρες των των εγκαρσιων οπλισμων των κολωνων πρεπει να συνεχιζονται μεσα στη θεμελιωση! Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και αν γινεται να επισυναψετε και το αρχειο ή την σελιδα !
  3. Καλημερα.Ειχα την ειδικοτητα αλλα για καποιο λογο ειχε αφαιρεθει.πιο συγκεκριμενα μιλαω για γενικη κοιτωστρωση. Κι αν γινεται να μου επισυναψεται το αρχειο η καποια σελιδα του ευρωκωδικα 2 που να το αναφερει αυτο διοτι δεν μπορωνα το βρω.σας ευχαριστω!
  4. Καλημερα σε ολους τους συναδελφους.θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει ελαχιστη απαιτηση παχους θεμελιωσης για ξυλινες κατασκευες βαση ευρωκωδικων.για ισογειο και 2οροφο!ευχαριστω εκ των προτερων!
  5. Συναδελφοι καλησπερα εχω αναλαβει την καταθεση στατικων(σχεδιων και μελετης) για μια οικοδομη η οποια ηδη κατοικειται.υπαρχει καποια εταιρεια στην κυπρο που μπορει να μου κανει ελεγχο σκυροδεματος και οπλισμων(παχος,διατομες,ποσοτητα)?
  6. αυτο εκανα ανακατανομη σεισμικων δυναμεων των τοιχων με 25% βαση ευρωκωδικα 8 και ο ελεγχος ικανοποιιθηκε!ευχαριστω πολυ συναδελφε!
  7. οχι δεν ειναι απο πετρα το υλικο ειναι σαν τσιμεντομπλοκ απλα με μεγαλυτερη θλιπτικη αντοχη!ναι ειναι απο μοναδα παραγωγης!θα δοκιμασω με αλλαγη παχους του τοιχου συναδελφε και θα ενημερωσω μετα!ευχαριστω πολυ και παλι!
  8. το fedra χρησιμοποιιω.το παχος του τοιχου πληροι τον κανονισμο του EC6 και το εχω 24 εκ.την αντοχη του κονιαματος δεν μπορω να την αυξησω προτιμω το παχος του τοιχου αλλα γιατι μου εκανε αυτο το προβλημα αφου οι 24 ποντοι πληρουν τις προυποθεσεις και εχω αρκετους διατμητικους τοιχους ?
  9. Συναδελφοι καλημερα.εχω ενα μικρο προβλημα και θα θελα την βοηθεια σας εχω μια καινουργια οικοδομη για μελετη η οποια ειναι περιπου ορθογωνικη ενας τοιχος μου εχει μηκος 15 μετρα με τουλαχιστον 4 διατμητικους να τον τεμνουν.Οταν τον φορτιζω 1.00xg+0.30xq+Σεισμό για ελεγχο σε διατμηση δεν ικανοποιειται ο ελεγχος τεμνουσας σε οριακη κατασταση αστοχιας.τι να κανω ?ευχαριστω εκ των προτερων!
  10. συμφωνω αλλα την πλακοδοκο τη συγκεκριμενη την θεωρω παραπανισο βαρος μεσα στην πλακα!τι λες?
  11. το διαζωμα ομως δεν το χρησιμοποιουμε και για παραλαβη οριζοντιων φορτιων?
  12. δεν ηταν εκεινη την ωρα εκει ειδα τα σχεδια απο τον επιστατη του.εκεινος μου ειπε οτι δεν του εφτανε το 40Χ20 σεναζ που συνδεει την πλακα με την τοιχοποιια και το εκανε πλακοδοκο!
  13. Καλησπερα σε ολους.εχω μια απορια!ειδα σε σχεδια συναδελφου να εχει τοποθετησει πλακοδοκο 50Χ20 4φ14 ανω και 4φ14 κατω με συνδετηρες φ8/15 στο σημειο που θα επρεπε να βαλει οριζοντιο σεναζ η περιμετρικο διαζωμα.δλδ εχει τοποθετησει ενα τεραστιο πλακοδοκο περιμετρικα σε ολους τουσ φεροντες τοιχους.εχει νοημα αυτο που εκανε?
  14. φιλε alexispap κατι εχει παθει το adobe acrobat και μου ζηταει κωδικο.δεν μπορω να το μετατρεψω σε pdf και το autocad αρχειο ειναι πολυ μεγαλο.θα το κανω αυριο στο γραφειο και θα στο στειλω αν δεν σε πειραζει.θα θελα τη γνωμη σου γιατι ειμαι λιγο αγχωμενος με αυτη τη δουλεια(απειρια καταραμμενη!).σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου! φιλε alexispap τα καταφερα να το κανω.σου ανεβαζω τις 2 κατοψεις να τις δεις και να μου πεις.καλημερα κιολας! KAT-OPSEIS-TOM-Model.zip OROFOS.zip
  15. Alexispap βοηθησε με λιγο πως να ανεβασω?δεν χρησιμοποιω πολυ καιρο τη σελιδα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.