Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

tsiberi34

Members
  • Περιεχόμενα

    107
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tsiberi34's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. κάνει για μόνωση σε ξύλινη στέγη? το έχετε δοκιμάσει?
  2. Είναι πολύ ασχημο να συμβαίνουν τετοια πράγματα... Κρίμα για το Πανεπιστήμιο Πατρών
  3. christinaz, 1)Βάσει ποιάς νομοθεσίας προκύπτει ότι " η Βεβαίωση Περαίωσης σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνταχθεί το αργότερο με την εκπνοή του χρόνου πλήρωσης της οριακής προθεσμίας" όπως αναφέρεις. 2)Γίνεται κάποια ενέργεια απο διευθύνουσα η την Προισταμένη αρχή για να έχει ισχύ η οριακή προθεσμία η θεωρείται ότι ισχύει κατά κάποιο τρόπο αυτονόητα?
  4. Σύμφωνα με το Ν.3669/2008 άρθρο48 παράγραφος 7 "Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει την κατασκευή του έργου για επιπλέον της συνολικής προθεσμίας χρονικό διάστημα, ίσο προς το ένα τρίτο(1/3) αυτής και πάντως όχι μικρότερο των τριών (3) μηνών (οριακή προθεσμία).Η συνολική προθεσμία υπολογίζεται με βάση την αρχική συμβατική προθεσμία". Επειδή δεν βρήκα κάτι σχετικό, 1)Η βεβαίωση περάτωσης εργασιών με ποιά ημερομηνία θα υπογραφεί ? 2) Μπορούν να γίνουν στο διάστημα της οριακής προθεσμίας ΠΠΑΕ, ΑΠΕ κλπ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.