Μετάβαση στο περιεχόμενο

arch_!

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

arch_!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σόρρυ ρε φίλε αλλά δεν νομίζω ότι η δεύτερη παύλα απανταέι στην δεύτερη ερώτηση...
  2. Αρχικά ευχαριστώ. Βασικά το γνώριζα ότι μπορούν τα λύματα με αντλίες να κινηθούν κατακόρυφα και οριζόντια. Το θέμα μου ήταν αν δύνατε αυτό να πραγματοποιηθεί σε κλίμακα ορόφου ώστε να κατέβουν από αλλού κάτω. Απλά δέν το διευκρίνησα. Θα ήθελα τώρα να κάνω ακόμα μία ερώτηση. Ο μηχανολογικός αυτός εξωπλισμός τι εμβαδό καταλαμβάνει περίπου και που τοποθετήτε (προφανώς όχι μέσα στο wc σου).
  3. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν δύναται να έχω οριζόντια αποχέτευση με υποστήριξη πιεστικού για περίπου 5 με 7 μέτρα.
  4. Ναι όντως σχεδόν για γέφυρα μιλάμε. Άλλωστε από κάτω θα φιλοξενεί δίαφορες λειτουργίες... Επίσης μην το πάμε και πάρα πολύ αναλυτικά. Στο περίπου, μιας και για εργασία πρόκειται. Τώρα, τα φορτία που θα δέχετε θα είναι μόνο κινητά, μιας και θα είναι το πέρασμα από τον έναν όροφο στον άλλο. Οι μεταλλικές δοικοί που περιγράφεις είναι στο εσωτερικό της πλάκας; Σας παραθέτω κάποια σκιτσάκια.. ΥΓ. για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία πείτε μου...
  5. Καλησπέρα σας, Θέλω να κατασκευάσω μία υπό κλίση 13% πλάκα, μήκους 27 μέτρων (ράμπα) όπου τα φέροντα στοιχεία θα βρίσκονται μόνο στην αρχή (πλάτος 10m) και στο τέλος (πλάτος 5m) και όχι στην πλευρά των 27 μέτρων. Ποιο είναι το ελλάχιστο δυνατό πάχος ώστε να μπορεί να στηριχτει; Ευχαριστώ!
  6. Από άποψη χώρου είμαι εντάξει. Μπορώ να τις βάλω. Το ερώτημα είναι αν επιτρέπεται και έχω όφελως όπως λες. Δεν ξέρω αν θα επιρεάσει η μία την άλλη ή τίποτε άλλο.
  7. Καλησπέρα σας. 'Εχω σε ένα υπόγειό (κλασικά) το λεβητοστάσιο και σε διπλανό δωμάτιο μία δεξαμενή αποθήκευσης όμβριων υδάτων και θέλω να περάσω εξωτερικά του κτηρίου την καμινάδα του λέβητα και την υδρορρόη που θα μεταφέρει το νερό από το δώμα στην δεξαμενή. Το ερώτημά μου είναι αν μπορώ να τοποθετήσω τις δύο σωληνώσεις δίπλα δίπλα και μέσα στην ίδια τσιμεντοσανίδα ή όχι. Ευχαριστώ!
  8. Ευχαριστώ πολύ. Και γω κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου αλλλά ήθελα να το σιγουρέψω.
  9. Καλησπέρα σας! Μορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά μεταξύ υαποστασίων, υαλοπινάκων και υαλοπετασμάτων; Ευχαριστώ!
  10. Στο Βόλο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι λες ότι δεν κάνω σωστά. Μεγαλύτερο πάντως όχι;
  11. Το πλάτος μιας ενισχυμένης ζώνης έχει στάνταρ τιμή 1μ, ή μπορεί να γίνει και μεγαλύτερο; Διαβαζουμε τους κανονες Συμμετοχης ΔΕΝ δημοσιευουμε σε λαθος ενοτητα Κανουμε αναζητηση ΠΡΙΝ δημοσιευσουμε νεο θεμα Ευχαριστω terry
  12. Ευχαριστώ πολύ. Μπορω να πω ότι η σωστή ονομασία με βοήθησε περισσότερο διότι βρήκα κάποια σχέδια στο google... Διαβαζουμε τους κανονες συμμετοχης - Προσέχουμε την ορθογραφία Ευχαριστω terry
  13. Καλησπέρα. Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου υποδείξει πως συμβολίζουμε σε σχέδια κατόψεων και τομών ξυλοτύπου, την πλάκα Zοllner. Ευχαριστώ. Διαβαζουμε τους κανονες συμμετοχης - Δημοσιεύουμε στη σωστή ενότητα - Προσέχουμε την ορθογραφία Ευχαριστω terry
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.