Μετάβαση στο περιεχόμενο

superbara

Members
 • Περιεχόμενα

  35
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

70 Πολύ καλή

Σχετικά superbara

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

609 profile views
 1. Πρόστιμο 264 ευρώ. Τιμή για ΠΕΑ 96τ.μ. = 238 ευρώ. Μια η άλλη. Πιστεύω αξίζει το ρίσκο να μην έχει ΠΕΑ για τέτοια ποσά.
 2. Πρέπει να επιβληθούν πρόστιμα και σε εκείνους που ζήτησαν ΠΕΑ για χώρους "λατρείας" και "συνεργείο αυτοκινήτων", δηλαδή λογιστές ή/και συμβολαιογράφους.
 3. Να δω κατεδάφιση από την περιφέρεια Αττικής και μετά θα μπορώ να πω οτι τα έχω δει όλα.... (από την τωρινά εκλεγμένη διοίκηση)
 4. Εγώ δημιούργησα account στο vivawallet. Δεν πιστεύω οτι θα κάνω καμιά συναλλαγή εντος μίας δεκαετίας με κάρτα. Ακόμα και άδεια να βγάλεις το πιο πιθανό είναι να έχει χαμηλό όριο η κάρτα του πελάτη οπότε κατάθεση σε τραπεζικό λογιαριασμό είναι μονόδρομος.
 5. Δηλαδή άμα σε πιάσουν τότε επιστρέφεις μόνο τα χρήματα που επιδοτήθηκες χωρίς να το δικαιούσαι και όχι κάποιο πρόστιμο. Οπότε κάντε παρανομίες και άμα σε πιάσουμε δεν έχεις κάποιες άλλες συνέπειες παρά μονο την επιστροφή κάποιων χρημάτων. Ωραία...
 6. Εγώ, σαν μισθωτός, θα πληρώσω μόνο και μόνο για να μην με πετάξουν έξω από την ρύθμιη. Αλλιώς δεν θα έδινα τίποτα. Δεν μπορούν να ζητάνε λεφτά για κάτι που δεν το ορίζει ο νόμος και να ζητήσουν και αναδρομικά μόνο και μόνο επειδή το σύστημα πληροφορικής έχει περιορισμένες δυνατότητες
 7. Στα συγκεκριμένα επιδοτούμενα προγράμματα αποτυπώνεται όλη η παθογένεια του δημοσίου, ενώ όλα ήταν με το γράμμα του νόμου ήρθαν οι απ'εξω και είπαν τι πράγματα είναι αυτά δεν βλέπετε καθόλου που δίνετε τα λεφτά.
 8. Η ενημέρωση του ΤΣΜΕΔΕ έγινε μέσω της δουλειά μου, όπως γινόταν πάντα. Απλώς τον τελευταίο καιρό δεν γίνετε η ίδια δουλεία στο ταμείο μας (λόγω έλειψης προσωπικού? λόγω δεν βαριέσε και τι έγινε?λόγω οτι δεν παίρνουνε όπως παλιά όλα τα επιδόματα και υπερωρίες ? δεν ξέρω)
 9. Βίβλία έκλεισες, η ΔΟΥ το γνωρίζει. Το ΤΣΜΕΔΕ το ξέρει οτι είσαι μισθωτός? Εγώ είμαι μισθωτός από 9/2016 και δεν είχαν πάρει πρέφα μέχρι που πήγά στα κεντρικά. Από τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΕΦΚΑ μου είπαν οτι η βάση δεδομένων που έστειλε το ΤΣΜΕΔΕ δεν είναι πολύ επίκαιρη. Σε ερώτησή μου εάν πρέπει να πληρώσω για να μην χάσω την ρύθμιση που έχω, δεν ήξερε, αλλά μου είπε "πλήρωσε για να μην σε πετάξει έξω το σύστημα και θα συμψηφιστούν αργότερα". Με τι ήθελα να ξέρω, εφ' όσον για τα αναδρομικά του απο 2011 θα τα πληρώσουμε στο παλιο ΤΣΜΕΔΕ, (ή όχι?)
 10. 1) Εγώ θα το έβαζα οσο πιο κοντά στην βρύση που έχει το πρόβλημα, με ενα ταφ στον διακόπτη του ζεστού. (υποθέτω είναι και η πιο μακρινή διαδρομή εκεί που υπάρχει το πρόβλημα). 2) Λίγο στραβά να μπήκε το σιφώνι, λίγο το γεγονός οτι έχει χαμηλό προφιλ το σιφώνι για να μην κάνει ο υδραυλικός ελβετικό τυρί την πλάκα, έτσι η στάθμη του νερού είναι στο όριο. Με λίγο αέρα (άμα είναι απροστάτευτος ο ανωδικός αγωγός) λίγο με ξηρό και ζεστό καιρό αποκτάς όμορφες μυρωδιές.
 11. superbara

  Ειδοποιητηριο ΤΣΜΕΔΕ

  Υπάρχουν και άλλοι. Εάν δεν εκδοθούν για εσάς μάλλον για νεα παράταση το βλέπω.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.