Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Romanos

Core Members
  • Περιεχόμενα

    241
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    2

Everything posted by Romanos

  1. Καλημέρα σας, ο ΠΣΔΜ-Η γνωρίζετε εάν υφίσταται; Είχα στείλει τα χαρτιά για εγγραφή πριν αρκετά χρόνια αλλά τίποτα από κει και πέρα.
  2. Σ' ευχαριστώ Duke33 για τις πολύτιμες πληροφορίες. Άρα σύμφωνα με αυτά που αναφέρεις, 1ον μπορεί η άδεια κυκλοφορίας να αναφέρει την απαγόρευση κυκλοφορίας εντός ζωνών Ν. Αττικής και Ν. Θεσσαλονίκης αλλά όχι για όλο το νομό αλλά στις περιοχές που αναφέρονται τα ΦΕΚ; 2ον Απαγορεύεται η κυκλοφορία σε περιοχή π.χ. Ελευσίνα, Σπάτα, Κορωπί κ.ά. Από αυτές τις περιοχές διέρχεται η Αττική οδός. Άρα δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε Αττική οδό ή στο πολεοδομικό ιστό των κάτωθι περιοχών; Αντίστοιχα για Εγνατία οδό που εάν δεν κάνω λάθος διέρχεται από Διαβατά.
  3. Συνάδελφε, ότι πληροφορία βρεις κάνε την κοινοποίηση. Μη γνωρίζοντας το θέμα, αγόρασα με επαγγελματική άδεια, όχημα euro4(αρχική άδεια 10/10) κι εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να κυκλοφορήσω Ν. Αττικής και Ν. Θεσσαλονίκης. Λέω λίγο το κακό, αφού είμαι από επαρχία και λίγες φορές πάω μέχρι την Αθήνα. Έλα μου που βρήκα δουλειά πρόσφατα Θεσσαλονίκη όπου είναι να μετακομίσω σε 2 μήνες το πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. ΥΓ.: Εάν έπαιρνα ένα όχημα με αρχική άδεια 2 μήνες μετά θα ήταν euro5. Στραβώθηκα.
  4. Πραγματικά λυπηρό θέαμα ο σύγχρονος Παναθηναϊκός. Ikaros, χάψατε το παραμύθι του Αλαφούζου μέχρι κεραίας.
  5. Ως νέος μηχανικός, είχα αγοράσει το πλήρες πρόγραμμα 4Μ. Ουσιαστικά δεν είχα ασχοληθεί με μελέτες, μόνο 2, και τώρα μετά από 3 χρόνια ήθελα να ανανεώσω ώστε ν αρχίσω να ασχολούμαι. Με μία προσφορά που πήρα στα 840+φπα, προφανώς και δε θα τα πληρώσω. ΥΓ.: Πάντως, ένας φίλος που τους ζάλισε πολύ, στο τέλος μας έκαναν ελαφρώς καλύτερη πρόταση. ΥΓ2: Το ηλεκτρολογικό που δούλεψα περισσότερο, απλά ήταν κακό στους υπολογισμούς του.
  6. Φίλε υπολόγισε κι εμένα, 4M adapt-FINE μη ανανεωμένο από το 2013 ή 2014 (Δεν το θυμάμαι).
  7. Πρέπει να σε χάλασε η ήττα μέσα στην Τουρκία του πρώην σου. Το ωραίο είναι ότι τα έβαλε με τους διαιτητές. Χα χα χα. Είχε καλομάθει από εσάς τόσα χρόνια. ΥΓ.: Εάν θυμάσαι πέρσι, σας είχαμε συνεχόμενα και στο τέλος καήμαμε και χάσαμε τα πάντα. Φέτος, θέλω να χάνω από εσένα μέχρι τον Απρίλη.
  8. Τι ομαδάρα έχετε!!! Συνεχίστε έτσι. Σας εύχομαι three-peat. Τι εννοείς ότι έχετε ήδη αποκλειστεί στο κύπελλο και ότι στον πρώτο σημαντικό αγώνα που έκρινε τίτλο τον αρπάξατε από την Κούλα;Χα χα χα, είστε απίστευτοι...
  9. Καλησπέρα Ikaros13... Καλό Σαββατόβραδο.
  10. Φαγωθείτε τώρα μεταξύ σας γιατί μέχρι τέλος του γύρου εμείς έχουμε τελειώσει με τα ντέρμπι.
  11. Βρε συ BAS, ο Καταπίνο χθες απέκρουσε αυτά που πήγαιναν πάνω του. Δεν έπιασε κανένα άπιαστο. Το ότι χάσαμε αυτό το παιχνίδι χθες φταίνε οι παίχτες και ο Καπίνο που έφαγε ένα γελοίο γκόλ.
  12. Νατάσσα Μποφίλιου - Μέχρι το τέλος @ Θεσσαλονίκη, 01/09/2017Δείτε το παλικαράκι που χορεύει πέρα από την εκπληκτική ερμηνεία της Μποφίλιου!
  13. Γενικά το λέω για να πικάρω τους υπόλοιπους μεγάλους. Ο Πανιώνιος δείχνει υγεία και φέτος φαίνεται να είναι το ίδιο αξιόπιστος παρ' ότι μεσαία ομάδα με μικρό μπάτζετ.
  14. Μπορούμε να πούμε ότι το φετινό πρωτάθλημα τελείωσε από Αύγουστο ή θα τσαντιστούν οι Πανιώνιοι;
  15. Γιώργο ανέβασε κανά πανηγύρι από τα μέρη σου. Χοροί Καρύστου: "ΚΑΒΟΝΤΟΡΙΤΙΚΟΣ"
  16. Ίκαρε, μη μου στεναχωρήσε. Άλλαξε επάγγελμα. Γίνε λογιστής ώστε να γράφεις σε άλλο φόρουμ. Εδώ σε μάθαμε και τρως πολύ καζούρα... ΥΓ.: Πως την παλεύεις με τόσες καρπαζιές; Χα χα χα... Έχεις πάθει ανοσία ε;
  17. Παγώνει το έργο. Μία επένδυση που ήταν να ξεκινήσει πριν δυόμιση χρόνια, έμεινε πίσω λόγο capital controls, ξεκίνησε τώρα και μπλοκαρίστηκε από το ΣΤΕ. Το λιγνίτη να σώσουμε και να τον καίμε για πάντα! http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/169775/pagonei-i-kataskevi-okto-aiolikon-parkon-stin-karysto
  18. Να ήταν μόνο οι Ισπανοί καλά θα ήταν. Ελπίζετε στον Ολυμπιακό πάλι μήπως ανέβει καμιά θέση η Ελλάδα και μπείτε σε όμιλο χωρίς προκριματικά.
  19. Χα χα χα..!!! Αν και γαύρος έκλαψα στο γέλιο!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.