Μετάβαση στο περιεχόμενο

rouho

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

rouho's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ελπίζω να μην κάνω χαζή ερώτηση αλλά από που κατεβάζω το ΕΠΙΛΥΣΗ ? Ευχαριστώ
  2. Ευχαριστώ θερμά. Το εγκατέτσησα και είναι πολύ χρήσιμο. Αναφορικά όμως με τον κάνναβο βγάζει μόνο τα Χ, δεν εμφανίζει σταυρόνυμα ούτε τα Υ, απλώς το εξωτερικό πλαίσιο με τα Χ μόνο υπάρχει καμία λύση σε αυτό?
  3. Καλημέρα, υπάρχει κάποιο lisp το οποίο εισάγει αυτόματα κάνναβο σε ένα σχέδιο? Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα, σκέφτομαι ν' αγοράσω ένα μονόσυχνο gps. Έχει κανείς εμπειρία από το s750? Ευχαριστώ.
  5. Ποιό πρόγραμμα είναι αυτό που τρέχει τώρα για επιδοτήσεις? Ευχαριστώ.
  6. Το πρόβλημα είναι ότι ενδεχομένως δε θα πλήρωνες. Εάν υπήρχε όμως επίσημη εγγύηση και στην Ελλάδα θα ήταν βέβαιο ότι δε θα πλήρωνες. Επίσημα δηλώνουν ότι η κεφαλή ΔΕΝ έχει εγγύηση. Πρέπει βεβαίως να σημειώσω ότι και η ιστορία με τις διάφορες τιμές που ακούγονται με την περίφημη κεφαλή να έχει 500ευρώ, 400 μετά το Πάσχα και στη συνέχεια 300 κοκ........ μου δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά. Τελικά πιο είναι το σημερινό τιμολόγιο και σε τι ποσοστό της αξίας του plotter αντιστοιχεί. Για το τι θα ισχύει μετά από ένα, δύο ή εκατό μήνες δεν υπάρχει καμία δέσμευση.
  7. Τελικά κατέληξα στον ΗΡ Τ610. Μπορεί ο Canon να υπερτερεί σε κάποια θέματα (μνήμη, ταχύτητα κλπ) όμως δε μπορούσα (και ακόμα δε μπορώ) να χωνέψω ότι ένα αναλώσιμο όπως η κεφαλή κοστίζει πάνω από το 10% περίπου της αξίας του plotter (ipf710)! Επιπλέον μου είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να δεχτώ ότι στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες ΕΚΤΟΣ της Ελλάδας η εν λόγω κεφαλή έχει ένα χρόνο εγγύηση (http://www.canon-europe.com/Images/LFP%20Print%20Head%20Warranty_200907_tcm13-466612.pdf) Μετά από μερικές εκτυπώσεις θα γράψω τις εντυπώσεις μου.
  8. T-911 πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Τα 400ευρώ μου τα είπαν από την Art. Επίσης είναι ιδιαιτέρως απογοητευτικό ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης ΠΛΗΝ της Ελλάδας η PF-03 έχει 1 χρόνο εγγύηση. Εδώ γιατί δε μας καλύπτει η εγγύηση? Ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, σε ότι αφορά τη χρήση του πόσο συχνά τυπώνεις. Φοβάμαι μήπως μετά από ένα διάστημα αχρησίας (π.χ. καλοκαίρι) "ξεραθεί" η κεφαλή και χρειάζεται αντικατάσταση! Επίσης μικρά γραφεία ή ελεύθεροι επαγγελματίες τυπώνουν μία φορά στο τόσο, σε αυτή την περίπτωση τη γίνεται?
  9. Η σημερινή τιμή κεφαλής του Canon (σύμφωνα με την Art) είναι ~550 (δε θυμάμαι εάν το νούμερο είναι με ΦΠΑ ή χωρίς). Από το Πάσχα και μετά λένε ότι θα είναι γύρω στα 400ευρώ. Το θέμα είναι ότι και μεγάλη διάρκεια να έχει, επειδή είναι μια για όλα τα χρώματα αλλάζει ταυτόχρονα και 400-500 ευρώ είναι ΠΑΡΑ πολλά για ένα αναλώσιμο ενός plotter. Στους HP οι κεφαλές μπορεί να χρειάζονται συχνότερα άλλαγμα αλλά είναι σαφώς πιο οικονομικές και αλλάζουν μία κάθε φορά (ανάλογα με τη χρήση). Τέλος ψάχνοντας στο site της http://www.canon-europe.com είδα ότι η κεφαλή (PF-03) έχει εγγύηση 1 έτος για πολλές χώρες ΠΛΗΝ της Ελλάδας!!! (http://www.canon-europe.com/Images/LFP%20Print%20Head%20Warranty_200907_tcm13-466612.pdf)... Τέλος ακόμα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ διάρκεια να έχει η μία κεφαλή της Canon, η πιθανότητα βλάβης ή να ξεραθεί από παρατεταμένη αχρησία (π.χ. Αύγουστος) ή όχι πολύ συχνές εκτυπώσεις είναι μεγάλη και .... ΔΑΠΑΝΗΡΗ. Ίσως ένας παλιός κάτοχος Canon plotter να μπορούσε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του και να μας βοηθήσει.
  10. Κοιτάω ν' αγοράσω και εγώ ένα plotter προς αντικατάσταση ενός παλαιού HP 750C. Είμαι μεταξύ HP T610 και Canon iPF710. Είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Ο Canon έχει μεγαλύτερη μνήμη (256ΜΒ standard & μέγιστη) σε σχέση με τον ΗΡ (128ΜΒ standard & μέγιστη). Επιπλέον ο Canon έχει standard σύνδεση δικτύου ιδιαίτερα χρήσιμο ακόμα και για μιρκό γραφείο. Γενικά έχει αρκετά θετικά ο Canon ΟΜΩΣ εκεί που κολλάω είναι στις κεφαλές. Ο Canon έχει μία κεφαλή ενώ ο ΗΡ 3. Το κόστος για την αντικατάσταση της κεφαλής του Canon είναι ....... ~500 ευρώ!!! Βέβαια λένε ότι κρατάει περισσότερο από αυτές του ΗΡ όμως στο ΗΡ αλλάζεις μία κάθε φορά και με …. κόστος ~60-70 ευρώ! Δεν ξέρω τι να κάνω, αν δεν ήταν το θέμα με το κόστος της κεφαλής θα είχα ήδη πάρει τον Canon.
  11. myri σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι ο προϋπολογισμός ο οποίος προέρχεται από πραγματογνωμοσύνη, είναι με τιμές ΑΤΟΕ, οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις τιμές του πίνακα (http://www.michanikos.gr/dload.php?action=file&file_id=207 ). Εάν καταθέσω αναλυτικό προϋπολογισμό με ΑΤΟΕ ή ακόμα καλύτερα με τις ισχύουσες του Σουφλιά τι γίνεται?
  12. Καλημέρα θα ήθαλα να ρωτήσω το εξής : στην περίπτωση που μία άδεια βγάινει με αναλυτικό προϋπολογισμό (επισκευές) οι τιμές μπορεί να είναι σύμφωνα με τιμές "Σουφλιά" ή ΑΤΟΕ? Εάν όχι υπάρχουν άλλες τιμες που χρησιμοποιεί η πολεοδομία? Βρήκα στην κατηγορία του "downloads" εδω του forum έναν πίνακα όμως δεν ξέρω που βασίζεται και εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι. Ευχαριστώ
  13. Μήπως υπάρχει καμία ενημέρωση στο θέμα της επιδότησης για την επισκευή πέτρινης κατοικίας? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.