Μετάβαση στο περιεχόμενο

mais

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

mais's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πολυκατοικια στα Χανια, αποτελειται απο 13 διαμερισματα... Τα 4 ανηκουν στον μπαμπα Τσικουδακη (τυχαιο το ονομα) και τα υπολοιπα ανηκουν απο 3 στα 3 τεκνα Τσικουδακη. Ολα τα διαμερισματα (και τα 13) ειναι προς ενοικίαση. Απο 9 Ιουλίου ειναι απαραιτητο το πιστοποιητικο ενεργειακης αποδοσης για τα μισθωματα. Ερωτηση: Ποσα πιστοποιητικα θα πρεπει να εχει η πολυκατοικια? Ενα συνολικο? ή 4 (λογω διαφορετικης ιδιοκτησιας και ΑΦΜ?)
  2. Γνωρίζει καποιος απο τους συναδελφους, πλεονεκτηματα / μειονεκτηματα για καθε πιστοποιημενο προγραμμα για την ενεργειακη αποδοση κτιριων?? (Ti-Soft, 4M, CivilTech). Σχέση τιμής?? Ευχαριστω..
  3. mais

    AutoCad - 06.3 3dsMAX

    Το πρωτο μου διπλωμα ειναι Μηχανικος Παραγωγης & Διοικησης.. Εχω μια κατασκευαστικη στα Χανια και το δευτερο πτυχιο μου (τελειωνω πρακτικη και σε κανα 2 μηνες παρουσιαζω πτυχιακη) εινια Πολιτικων Δομικων Εργων.. Δεν εχω αγορασει καμια εκδοση... Πηγαινω σε ενα εργαστηριο ελευθερων σπουδων και μας μαθαινουν το 9... Αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος...
  4. mais

    AutoCad - 06.3 3dsMAX

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΔΗΓΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ- ΒΙΒΛΙΟ 3D S MAX ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ)?? ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. Καλώς ήρθατε στο forum. Παρακαλούμε μην γράφετε με κεφαλαία. Διαβάστε τους κανόνες συμμετοχής. Ευχαριστώ. gvarth.
  5. καλημερα στην παρεα... ψαχνω ασκησεις με την μεθοδο των παραμορφωσεων και την μεθοδο cross.. μπορει να βοηθησει κανεις? ευχαριστω.. Παρατηρήσεις: 1. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. 2. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.