Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

nic6450

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nic6450

  1. ξεχασες κατι Adrianna. Η τύπισα θα το κάνει αμισθί. Γιαυτό την πήραν. Αν δέχεσαι και εσύ να το σχεδιάσης αμισθί κάνε τους πρόταση να το ξανασκεφτούν
  2. Εν τέλει, μελέτες ενεργειακής απόδοσης μπορούν να γίνουν και χωρίς λογισμικό?
  3. Συνάδελφε γειά σου. Μπές στο site της ΕΕΤΕΜ. Λέει οτι Επιθεωρητές μπορεί να είναι και πτυχιούχοι ΤΕΙ. http://www.eetem.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=316:2010-10-10-08-15-49&catid=54:news&Itemid=18 Πιστεύω οτι θα μπορείτε να υπογράψετε και μελέτες. Πάρε έγκυρη πληροφόριση από το σύλλογό σου για το αν δικαιούστε υπογραφή.
  4. κυκλοφορούν στο Internet τέσσερις ΤΟΤΕΕ με τους ίδιους τίτλους με αυτούς που έχουν οι ΤΟΤΕΕ για τον ΚΕΝΑΝ. Γνωρίζει κάποιος (αν έχει δει τις οδηγίες αυτές) αν ισχύουν και γιατί να τις αγοράσει κάποιος απο το ΤΕΕ όταν μπορεί να τις κατεβάσει? Γνωρίζετε αν ιπάρχουν πνευματικά δικαιώματα ή μπουρούν να διανεμηθούν μέσω Internet?
  5. Παίζει ένα σεμινάριο για φ/β 12 ώρες 420ε. Αξίζει πιστεύετε για τα λεφτά του? Σε 12 ώρες μπορείς να καλυφθείς σε ικανοποιιτικό βαθμό?
  6. Μα όταν είσαι μηχανικός δεν έχεις προσωπική ζωή ούτε λεφτά ούτε χρόνο για διακοπές ...
  7. Καλησπέρα σας. Είμαι Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχ. και έχω τεχνικό γραφείο κλασικά... Θέλω να αναλάβω υπεύθυνος συνεργείου συντήρησης ανελκυστήρων σε ένα γραφείο ενός γνωστού μου ανσασερά χωρίς όμως να έχω σχέση εξαρτημένης εργασίας, ένσημα, κτλ παρά μόνο με μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Βλέποντας το ανάλογο ΦΕΚ για τα δικαιολογητικά της άδειας συνεργείου συντήρησης αναφέρει συγκεκριμένα: “για τη χορήγηση άδειας συνεργείου συντήρησης ανελκυστήρων υποβάλλεται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Νομ. Αυτ., αίτηση του υπεύθυνου συντηρητή ή του νομικού προσώπου, με το οποίο συνδέεται το φυσικό πρόσωπο, συνοδευόμενη από τα παρακάτω: (α) Τις πρωτότυπες επαγγελματικές άδειες του υπευθύνου και των μελών που στελεχώνουν τα κινητά συνεργεία (β)..... (γ).... (δ)... (ε)Υπεύθυνη δήλωση του υπεύθυνου των συνεργείων στην οποία δηλώνεται: ι. ότι απασχολείται αποκλειστικά με τη συντήρηση των ανελκυστήρων ιι. .... ιιι...” Από όσα κατάλαβα, αν αναλάβω υπεύθυνος συντήρησης δε θα μπορώ να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνει το επάγγελμα του μηχανικού όσο αφορά τις δουλειές τεχνικού γραφείου, πράγμα πολύ περιοριστικό. Γνωρίζει κανείς σας αν όντως ισχύει αυτό, ή τι ισχύει στην προκειμένη περίπτωση ? Ευχαριστώ πού είστε συνάδελφοί? ολοι στις μελετες το ριξατε?! Δεν υπάρχει κάποιος που να είναι υπέυθυνος συντηρητής ανελκυστήρων και να γνωρίζει ?
  8. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θέλω για άλλη μια φορά την πολύτιμη βοήθειά σας. Σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός μπορώ να δηλώσω τον γενικό ΚΑΔ 71.12 "Δραστηριότητες μηχανικών και συναφείς δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών" ή τον 71.12.19.08 "Υπηρεσίες μελετών ηλεκτρολόγου μηχανικού γενικά". Επίσης έχω δικαίωμα να επιλέξω των αντίστοιχο για μηχανολόγους 71.12.19.09 "Υπηρεσίες μελετών μηχανολόγου μηχανικού γενικά" ή όχι? ΄Για κατασκευές ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων με καλύπτουν οι 43.21.10.00 "εργασίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων" και 43.22.10.00 "εργασίες υδραυλικών εγκ., αποχετ, θερμανσης, κλιματισμοθ.." ? Ο λογιστης που ρώτησα μαλλον δε τα κατέχει καλά και μάλλον εγώ τον διαφώτιζα παρά αυτός! Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  9. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θέλω για άλλη μια φορά την πολύτιμη βοήθειά σας. Σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός μπορώ να δηλώσω τον γενικό ΚΑΔ 71.12 "Δραστηριότητες μηχανικών και συναφείς δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών" ή τον 71.12.19.08 "Υπηρεσίες μελετών ηλεκτρολόγου μηχανικού γενικά". Επίσης έχω δικαίωμα να επιλέξω των αντίστοιχο για μηχανολόγους 71.12.19.09 "Υπηρεσίες μελετών μηχανολόγου μηχανικού γενικά" ή όχι? ΄Για κατασκευές ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων με καλύπτουν οι 43.21.10.00 "εργασίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων" και 43.22.10.00 "εργασίες υδραυλικών εγκ., αποχετ, θερμανσης, κλιματισμοθ.." ? Ο λογιστης που ρώτησα μαλλον δε τα κατέχει καλά και μάλλον εγώ τον διαφώτιζα παρά αυτός! Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  10. el04xxx εμένα μου είπαν πως λόγο των εκλογών στο ΤΕΕ τους στείλαν μαζεμένες τις αιτήσεις τώρα και έχουν ψιλομπλοκάρει. Βασικά τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι δεν έχει παει ο φάκελος ακόμη στο πρωτόκολο και έτσι δεν ξέρω αν έχει νόημα να ανέβω Αθήνα να τους πιέσω απο κοντά. θα περιμένουμε!
  11. Καποιος που να εδωσε εξετασεις το Φλεβαρη μπορει να μας πει αν η εγγγραφη του στο ΤΣΜΕΔΕ εχει γινει? Μου εχει ο φακελος με την αδεια απο το ΤΕΕ εδω και 2 εβδομαδες.
  12. καλησπέρα συνάδελφοι! εχω διαβάσει και αυτή τη θεματική ενότητα και την ενότητα με την εναρξη επαγέλματος για βοήθεια σχετικά με τους ΚΑΔ. Για ηλεκτρολογους μηχανικούς που θέλουν να ασχοληθούν με κατασκευή, μπορεί κάποιος που τους έχει χρησιμοποιήσει και είναι σχετικά σίγουρος να μας πεί ποιοι είναι? ΑΣΧΕΤΟ! παρατήρησα πολούς πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες..που ειναι οι ηλεκτρολόγοι??
  13. μπορεί κάποιος να μας πει για τεχνικό γραφείο ηλεκτρομηχανολογικών μελετών ποιούς κωδικούς χρειάζομαι εκτός απο τους 71121908 και 71121303-04. Για μελέτες ανελκυστήρων , πυρασφάλειας, θερμομώνοσης κτλ πρέπει να δηλώσω ξεχωριστούς κωδικούς ή τους περιλαμβάνει ο γενικός 71121908; Τέλος για μελέτες ηλεκτρικών δικτύων υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κωδικός;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.