Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

pet_diam

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pet_diam

  1. Καλησπέρα! Είναι επιλέξιμη δαπάνη σε αυτό το "εξοικονομώ" η εσωτερική μόνωση της πλάκας του δώματος; (Για παράδειγμα, χρήση πετροβάμβακα σε συνδυασμό με ψευδοροφή) Και αν είναι, σε ποια κατηγορία παρεμβάσεων εμπίπτει; (2Α ή 2Β). Ευχαριστώ!
  2. Συνάδελφε καλησπέρα! Να σου κάνω μια ερώτηση γιατί με τρόμαξες? Από πού προκύπτει ότι ακίνητα τακτοποιημένα με Ν 4178/2013 ή 4495/2017 κατηγορίας 5 δεν μπορούν να μπουν στο εξοικονομώ?
  3. Φίλε μου,αυτό που προτείνεις προϋποθέτει συναδελφικοτητα και αξιοπρέπεια ανάμεσά μας!Όταν εμείς οι ίδιοι δε σεβόμαστε,όχι το συνάδελφο,αλλά ούτε τον ίδιο μας τον εαυτό και τους γονείς μας που μας σπούδασαν και δουλευουμε π.χ. ένα φάκελο αυθαιρέτου για 300 ευρώ,τι ψάχνεις;Βρίσκουν και κάνουν...Έχουν διαλυθεί τα πάντα!
  4. Πέρσι είχαν ανοίξει Δευτέρα και δέχονταν αιτήσεις(όχι επιλαχόντες!) μέχρι Τετάρτη μεσημέρι στην Δυτική Ελλάδα!Πέρυσι έβαλα 8 πελάτες στο ΕΚΟ, φέτος 2! Αν ισχύει ότι φέτος καλύφθηκαν οι πόροι μέσα σε 5 ώρες,με το σύστημα να δουλεύει 1 ώρα όλη κι όλη, τι να πώ!Θαύμα θαύμα!
  5. Συγγνώμη αλλά είμαι πολύ καχύποπτος με το σημερινό τσίρκο....Πέρσι κουτσά στραβά 5 αιτήσεις τις βάλαμε.Σήμερα δεν ξέρω κανέναν γύρω μου να έβαλε αίτηση μετά τις 1:15....Όλοι έχουμε από 1 αίτηση που προλάβαμε σε αυτή την πρώτη ώρα! Όσο για την κάλυψη των πόρων στην Δυτική Ελλάδα τόσο γρήγορα, είναι γεγονός από πονηρό έως απίθανο! Περαστικά μας, και υπομονή από αύριο με τους απογοητευμένους πελάτες μας, αλλά και εαυτούς μας...Περαστικά μας!!!!
  6. Μην αγχώνεσαι!Μπορείς να υποβάλλεις αρχεία και στο στάδιο 7!Οπότε μπορείς να υποβάλλεις την οριστική υπαγωγή τότε!
  7. Και σε μένα εγκρίθηκαν σήμερα αιτήσεις με επιλογή δανείου!Μπορεί η λίστα να βγει μέσα στη μέρα!
  8. Κάνεις λάθος! Ο πεθερός είναι α' βαθμού συγγένεια εξ αγχιστείας, η οποία συγγένεια συνεχίζεται και μετά από πιθανή λύση του γάμου (Αστικός κώδικας). Μην καταπίνετε αμάσητη ό,τι παπάτζα σας λένε στην τράπεζα!Διασταυρώστε αυτό που σας λένε! http://foroline.gr/archives/20704
  9. Καλημέρα συνάδελφε!Χίλια ευχαριστώ για την απάντησή σου, την οποία διασταύρωσα με την Αστυνομία, και όντως είναι όπως τα λες! Τι μαθαίνει κανείς από το εξοικονομώ??Ότι λήγουν οι ταυτότητες στην 15ετία!Χίλια ευχαριστώ και πάλι!!!!
  10. Καλησπέρα κι απο μένα!Απ'ότι παρατήρησα η κάθε τράπεζα έχει τη δικιά της φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων για την αίτηση δανειοδότησης(ψιλοδιαφορές,αλλά υπάρχουν).Σε μία φόρμα που συμπλήρωσα υπάρχει το πεδίο "ημερομηνία λήξης νομιμοποιητικού εγγράφου" το οποίο είναι υποχρεωτικό πεδίο και νομίζω πως αναφέρεται στην αστυνομική ταυτότητα.Το αντιμετώπισε κανένας άλλος συνάδελφος;Και αν ναι πώς το χειριστήκατε;
  11. Επειδή πήρα διερευνητικά τηλέφωνο, μου ζήτησε 5000 ευρώ σαν εγγύηση, μιας και θα γίνουν κάποια έξοδα για το προσωπικό (και καλά)! Βρωμάει η δουλειά από χιλιόμετρα! Εκτός και αν θες να δώσεις 5000 ευρώ για να πας Ουγκάντα! Το λες και εναλλακτικό τουρισμό!
  12. Αν μπορεις στειλε μου ενα email στο [email protected], για να σου στειλω καποιες ασκησεις μηπως και ταιριαζουν με αυτες που εκανες και εσυ. Σε ευχαριστω παρα πολυ παντως.
  13. Μήπως παρ' ελπίδα έχει παρακολουθήσει κανείς το μάθημα "Δυναμικη ανάλυση κατασκευών" του Μεταπτυχιακού Σεισμική Μηχανική του Ανοιχτού Παν/μειου και μπορεί αν βοηθήσει στην επίλυση των γραπτών ασκήσεων??? Η ισχυς εν τη ενωσει!!!
  14. Θα ήθελα να ρωτήσω αν απαιτείται άδεια για να μπαζώσω ένα οικόπεδο έτσι ώστε να αυξήσω τη στάθμη του κατά 1.5 μέτρο. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt
  15. Γιάννη ήσουν και αμεσότατος και κατατοπιστικότατος. Ευχαριστώ πολύ.
  16. Καλημέρα παιδιά. Σε μία οικοδομή η οποία βρίσκεται σε οικόπεδο που έχει κλιμακωτό συντελεστή δόμησης, πώς υπολογίζω το συντελεστή όγκου??? Φαντάζομαι δεν ισχύει το ΣΟ=5*ΣΔ, αφού το ΣΔ δεν είναι σταθερό. Μήπως παίρνω τον μέσο όρο των 1.6, 1.0, 0.8, 0.4 από τον κλιμακωτό συντελεσή και με αυτό βρίσκω το ΣΟ??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.