Μετάβαση στο περιεχόμενο

alfisti1978

Core Members
  • Περιεχόμενα

    535
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Everything posted by alfisti1978

  1. Mikegad τον άλλαξες μόνος η κάποιος τεχνικός? Αν θες στείλε τα στοιχεία σε pm
  2. Και εγώ θέλω να τον κρατήσω, για να κάνω απόσβεση του αρχικού ποσού, μιας και η ταχύτητα και ποιότητα εκτύπωσης με καλύπτουν. Αυτό που λες Akis73 να τοποθετήσω μόνος μου τον ιμάντα, παρότι στα κατσαβίδια είμαι καλός, νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο το ρίσκο, δεν νομίζω ότι είναι εύκολη η αλλαγή, απαιτεί πολύ χρόνο ακόμα και από επαγγελματίες καθώς λύνουν όλο το μηχάνημα. Δεν ξέρω πόσο χρεώνουν να έρθουν στο γραφείο (κέντρο Αθήνας) και να βάλουν τον ιμάντα. Πάντως θα έχω μια εγγύηση σωστής τοποθέτησης φαντάζομαι. Τώρα για τον ιμάντα δεν υπάρχει στοκ από γνήσιο ανταλλακτικό? (Αυτό με φοβίζει). ..... Τις κεφαλές ίσως μπορώ να τις καθαρίσω αλλά είναι δεκαετίας, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο....πόσο να τις κρατήσει κανείς??
  3. Αυτό που θα ήθελα την άποψη όσων έχουν αντίστοιχη εμπειρία είναι αν αξίζει να επαναλειτουργησω έναν HP 510. Τον έχω αγοράσει καινούργιο εδώ και δέκα+ χρόνια, είναι σχεδόν αμετάχειριστος καθώς είχα έναν ακόμη. Συνολικά έχει τυπωσει 3 ρολά. Απλά πλέον χρειάζεται ιμάντα, τον έβαλα μπροστά και έβλεπα τα κομματάκια από το λάστιχο να πέφτουν κάτω (φαντάζομαι δεν έχει γίνει ζημιά στο εσωτερικό του) . Από εκεί και πέρα χρειάζεται μελάνια, αλλά και κεφαλές ( τα μελάνια είναι αυτά που είχε όταν το αγόρασα!!!!). Το μηχάνημα είναι ουσιαστικά αχρησιμοποίητο. Άρα το ερώτημα είναι αν αξίζει στο κόστος που θα δώσω για μελάνια - κεφαλές και ιμάντα να συμπληρώσω κάποια χρήματα και να πάρω ένα νέο μηχάνημα HP που θα έχω συμβατότητα με λογισμικό και ίσως μικρότερο ογκο αλλά και εξασφάλιση για προμήθεια μελανιών και ανταλλακτικών......δεν ξέρω αν ισχύει η μη υποστήριξη αναλώσιμων από την HP. (δεν ξέρω αν θα εχω πιο οικονομική εκτύπωση γιατί δεν ξέρω καταναλώσεις των νέων μηχανημάτων, αν και διάβασα στο φόρουμ ότι ο 510 είναι ο πιο οικονομικός) Επίσης αν κάποιος έχει γνώση για τις τρέχουσες τιμές ιμάντα κεφαλών θα βοηθαγε να μου πει (είτε σε pm). Ευχαριστώ!!!
  4. Καλησπέρα Θα ήθελα ΤΖ για 4495 για Αθήνα Περιοχή Κυψέλη Οδός Κερκύρας 11 (Τετραγωνο αποτελούμενο από τις κάτωθι οδούς: Κερκύρας - Λευκάδος - Αιγίνης - Υδρας - Κερκύρας) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. Η σύμβαση αφορά την οικονομική σχέση. Δεν μπαίνει στην πλατφόρμα του 4178. Επίσης στην Οριστική Υπαγωγή για ποιό λόγο δεν με αφήνει να αφαιρέσω αρχείο που έβαλα από λάθος? (στην Θέση Υπεύθυνης Δήλωσης έβαλα φωτογραφία)??? Μήπως κάνουμε καποιο λάθος?
  6. Μήπως υπάρχουν κάπου τα στατιστικά? Υπάρχουν συν/φοι που δεν μπόρεσαν να πάρουν αρ. πρωτοκόλλου και αν ναι, για ποιόν λόγο?
  7. Που μπορώ να δω τα υπολειπόμενα ποσά? Θα είναι και αύριο διαθέσιμα?
  8. 1) Οικονομικός παραγοντας: αδόκιμος όρος νομίζω, δεν ξέρω πως προέκυψε η λέξη παράγοντας, αλήθεια που τον βρήκες? Πάντως αν εννοείς το ποιός πληρώνει, ναι το αναφέρεις και βάζεις και τα τιμολόγια στο παράρτημα 2) επιβλέπων με "ω" όχι με "ο"
  9. Sw0rdf1sh Το έβαλα και στο άλλο πλέγμα γιατί αυτο μου φάνηκε ανενεργό. Δεν ξέρω πάντως αν απάντησε σε μένα, όμως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου
  10. Καλησπέρα....νέες Τεχνικές Οδηγίες και νέα μπερδέματα εκεί που είχαμε καταλήξει κάπου.... Σε ενεργειακή επιθεώρηση, πολυκατοικία του '70, με λέβητα Φυσικού αερίου, αφού υπολόγισα υπερδιαστασιολόγηση, Ρgen με τον νέο τύπο με το V, εποχιακό συντελεστή, γραμμική παρεμβολή πλέον, ng1, ng2 κοκ.... (όλα τα συναφή που τα κάνουν σίγουρα όσοι ζητανε 50,00€), μετά από όλα αυτά βγάζω βαθμό απόδοσης 0,72. Το COP θεωρώ ότι παραμένει 1. Κάνω λάθος?
  11. Σε ενεργειακή επιθεώρηση, πολυκατοικία του '70, με λέβητα Φυσικού αερίου, αφού υπολόγισα υπερδιαστασιολόγηση, Ρgen με τον νέο τύπο με το V, εποχιακό συντελεστή, γραμμική παρεμβολή πλέον, ng1, ng2 κοκ.... (όλα τα συναφή που τα κάνουν σίγουρα όσοι ζητανε 50,00€), μετά από όλα αυτά βγάζω βαθμό απόδοσης 0,72. Το COP θεωρώ ότι παραμένει 1. Κάνω λάθος?
  12. Το ταμπελάκι γράφει από 156 έως 202kW (thermal output) kai 140 έως 180kW rated output range. Την υπερδιαστασιολόγηση θα την κάνω με 202kW, απλά το θέμα είναι οτι στο παλιό είχα περάσει τα 160kW μάλλον.
  13. Να κάνω μια ερώτηση. Σε επιθεώρηση που είχα κάνει πριν από 5 χρόνια το Φ.Ε. ανέγραφε ισχύς λέβητα: 160KW. Το βρήκα μάλιστα και στο αρχείο μου. Στην ίδια πολυκατοικία, για νέο Πιστοποιητικό που πρέπει να κάμω, άλλος καυστηρατζής (και μάλιστα με σφραγίδα μηχανικού Τ.Ε. αναγράφει τιμή 200KW. Ενώ η ισχύς δεν παίζει ρόλο στην κατάταξη, αλλά έχει και αυτή τον ρόλο της, εγώ τι θα πρέπει να κάνω? Να ανεβάσω το παλιό Φ.Ε.? Η να δηλώσω ότι δεν εχω καθόλου? ΥΓ.1 Ρώτησα στην επιθ/ση Βορειου τμήματος και μου είπαν ότι δεν πειράζει αν είναι παλιό το Φ.Ε. (βέβαια μιλάμε για 6 χρόνια).
  14. Εφόσον σου έχει δώσει τον Πίνακα 4.2β (σελ 48707) τότε νομίζω ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις και για λόγους ευκολίας τον Πίνακα.
  15. Παρακαλώ λοιπόν οποίος μπορεί να με βοηθήσει ας το κάνει, επειδή έχω πραγματικά πρόβλημα κ πιστεύω ότι έχετε την ικανότητα να με βοηθήσετε αλλά δεν ξέρω γιατί θέλετε να με βλέπετε να πέφτω στα πατώματα κ να παρακαλάω... Όπου έχω απευθυνθεί μου λένε αυτά που σας λέω κ ένα απο αυτά τα έκανα... Κ έχω πληρώσει κ μόνο ζημιά βλέπω. ........ Αποτι καταλαβαίνω απο τους κανόνες δεν μπορώ να ζητήσω προσφορά απο εσάς, σωστά; Δεν έχετε κάποιο κατάστημα; @lampriniB: Πρέπει να σκεφτείται ότι ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα για την υγεία σας δεν έχει λυθεί ακόμη, παρά την θέληση σας και την κινητοποίηση σας, προφανώς σημαίνει ότι είναι πιο σύνθετο, και δεδομένου ότι όσοι ασχολήθηκαν ήδη, δεν μπόρεσαν να σας το λύσουν πως είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι καποιοι θέλουν να πέφτετε στα πατώματα? Και επίσης το ότι κάποιος έχει πληρώσει δεν σημαίνει ότι λύνονται όλα τα προβλήματα του... Τέλος αυτό είναι φόρουμ μηχανικών και όχι καταστημα.
  16. Μίλησα περί διαδικασίας και επαγγελματικής νοοτροπίας. (σου απάντησαν για την ουσία ο cdisl και ο Pavlos για την ουσία βέβαια)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.