Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

mpampis_000

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mpampis_000's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εννοώ ότι έχω άσκηση σε πραγματική περίπτωση. Κάνω πρακτική άσκηση σε μία εταιρεία η οποία μου έβαλε αυτό το θέμα να το αναλύσω και να βρώ όποια στοιχεία είναι απαραίτητα αν ήθελα να το κατασκευάσω κανονικά, παράλληλα που εκείνη θα το κατασκευάσει κανονικά. Μου δίνουν λοιπόν μία περίπτωση και μου ζητάνε πως θα την αντιμετώπιζα εγώ σε επαγγελματικό επίπεδο χωρίς να μου δώσουν βοήθεια εκείνοι.
  2. Καλημέρα, είμαι νέο μέλος στο forum και ακόμα φοιτητής. Με ενδιαφέρουν τα μεταλλικά κτήρια αλλά δυστηχώς δεν έχω λάβει τις γνώσεις που θα ήθελα για να μπορώ να ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω. Έχω ένα θέμα που αφορά την κατασκευή μίας αποθήκης με χρησιμοποίηση μεταλλικών δοκών τύπου ΙΡΕ. Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες κατευθύνσεις για το πώς θα έπρεπε να ξεκινήσω αυτό το θέμα; Υπάρχει κάποιο λογισμικό στον υπολογιστή που να εξιδικεύεται στα μεταλλικά κτήρια; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.