Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΦΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΦΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

  1. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θα επιλέξω να περιμένω τις διευκρινιστικές για την ΜΣΕ, και ας χάσω και καμιά δουλεία, δεν πειράζει προτιμώ να κοιμάμαι τα βράδια. Προσπαθώ να καταλάβω όμως το ΤΕΕ και η ΕΕΤΕΜ, ΟΚ ,δεν κατάφεραν να μην υπάρχει η ΜΣΕ όταν μιλάγανε με την κυβέρνηση, τα μέλη τους να τα προστατέψουν δεν μπορούνε?? Δείτε τι γίνεται με τους δικηγόρους και τους συμβολαιογράφους σε όλα είναι καλυμμένοι τι να πω ?
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι θα σας ρωτήσω το εξής απλό έστω ότι κάνω τακτοποίηση αυθαιρέτου ( παράνομο δώμα σε πολυκατοικία, Άδεια 95 κατηγορία 5) σε χώρο αποκλειστικής χρήσης κ.λ.π. Την τακτοποίηση μου την ζητάει ο ιδιοκτήτης για να το πουλήσει και άντε και την κάνω. Η δικηγόρος του ιδιοκτήτη μου είπε ότι δεν απαιτείται ΜΣΕ σε αυτή την φάση εντός 5 ετών κλπ κλπ γιατί ο πελάτης δεν έχει πολλά λεφτά τώρα και πρέπει να πουλήσει ............και τέτοια . Γνωρίζοντας ότι τα ακίνητα ακολουθούνται από τα βάρη τους, γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι το ακίνητο θα πουληθεί και μετά δεν θα ξέρει κανείς τίποτα για ΜΣΕ και θα μείνω εγώ με τον Μουτζούρη. Θα μου πεις θα το γράψεις στην τεχνική σου έκθεση , οκ και η Συμβολαιογράφος θα το γράψει στο Συμβόλαιο ? η δικηγόρος θα πει στους Νέους αγοραστές ότι χρωστάνε ΜΣΕ ? τελικά ποιος χρωστάει την ΜΣΕ για όλη την πολυκατοικία ο πρώτος ο τελευταίος (μπορεί να υπάρξει και τρίτος και τέταρτος αγοραστής μετά ) ή θα μείνουν οι μηχανικοί με ανοιχτές τις ΜΣΕ και δεν θα ξέρει κανείς τίποτα, και θα μπλέξουμε με τους δικηγόρους , πως διασφαλιζόμαστε απέναντι στον Νόμο ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.