Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

sonick

Members
  • Περιεχόμενα

    133
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sonick's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδερφοι είμαι και εγώ σε παρόμοια περίπτωση με τον παραπάνω συνάδερφο, είχα κάνει τα σεμινάρια, είχα ανεβάσει τα δικαιολογητικά για την επιδότηση στο buildingcert, πήρα έγκριση αλλά δεν έδωσα εξετάσεις και επειδή δεν το παρακολούθησα στην συνέχεια γιατί πίστευα οτι δεν θα πάρω δεκάρα δεν έστειλα ποτέ ταχυδρομικά την απόδειξη πληρωμής. Υπάρχει περίπτωση να την προσκομίσω τώρα και να μπορέσω να πληρωθώ το ποσό της επιδότησης? Πήρα στο ΥΠΕΚΑ,αλλά μου είπαν οτι οι προθεσμίες προσκόμισης έληξαν. Είναι κάποιος σε παρόμοια περίπτωση που κατάφερε καθυστερημένα να στείλει την απόδειξη πληρωμής? Ευχαριστώ!
  2. Συνάδερφοι, Επειδή κλείνω 5ετία σε 1 μήνα, μου ήρθε το ραβασάκι απο το ΤΕΕ 56,32€ για την ετήσια εισφορά. Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος οτι τόσο είναι η συνδρομή για τους άνω 5ετίας? Είχα συνηθίσει το 20αράκι και μου ήρθε απότομο. Ευχαριστώ!
  3. Γεια χαρά! Ήθελα να κάνω μια θεωρητική ερώτηση για να κατανοήσω την διασύνδεση των μ/σ σε ένα σταθμό μεταφοράς. Έστω φωτοβολταϊκό έργο που καταλήγει μετα τους inverter σε 13 μ/σ 1250ΚVA και 9 μ/σ 1800ΚVA. Oι 13 μ/σ των 1250kVA μπορούν να παραλληλιστούν και απο εκεί να φύγει μια γραμμή για το πεδίο διασύνδεσης του σταθμού μεταφοράς; Όμοια και για τους 9 μ/σ των 1800KVA;
  4. Μπορεί κάποιος να μου πει, εκεί που ανεβάζουμε το παράβολο των 50€ τι θέλει να γράψουμε δίπλα στην Σειρά και στον Α/Α; Διόρθωση: Στην "Σειρά" γράφουμε το γράμμα και τον άριθμο που αναγράφεται δίπλα στο παράβολο; Στον "α/α" υποθέτω τον α/α που αναγράφεται ακριβώς απο κάτω σωστά; Γιατί υπάρχει και α/α στην αιτία πληρωμής.
  5. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτήν την επιδότηση; Ακόμη αξιολογούν τις αιτήσεις;
  6. Το παράβολο των 50€ που ζητείται στην εγγραφή στο μητρώο, πως το πληρώνουμε; Πάμε στην ΔΟΥ;
  7. Επειδή παρακολουθώ τώρα τα σεμινάρια για επιθεωρητής κτηρίων, έκανα και τα χαρτιά μου για την επιδότηση, πρέπει να κάνω και αναγγελία έναρξης δραστηριότητας ενεργ.επιθεωρητή τώρα ή αφού τα ολοκληρώσω; Ρωτάω για το αν είναι προαπαιτούμενο για την επιδότηση η αναγγελία.
  8. Επειδή παρακολουθώ τώρα τα σεμινάρια για επιθεωρητής κτηρίων, έκανα και τα χαρτιά μου για την επιδότηση, πρέπει να κάνω και αναγγελία έναρξης δραστηριότητας ενεργ.επιθεωρητή τώρα ή αφού τα ολοκληρώσω; Ρωτάω για το αν είναι προαπαιτούμενο για την επίδοτηση η αναγγελία.
  9. Eυχαριστώ για την απάντηση. Αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ΤΕ, ας μας λύσει την απορία.
  10. Συνάδελφοι, να μεταφέρω μια ερώτηση συνάδελφου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΤΕ. Χρειάζεται να είναι εγγεγραμμένος στην ΕΕΤΕΜ για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα επιδότησης; Δεν αρκεί το πτυχίο δλδ; Ευχαριστώ.
  11. Απλώς προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω το σημείο που λέει "όσοι πρόκειται να ολοκληρώσουν". Οπότε προφανώς αφού τα ξεκίνησα μπορώ να συμμετάσχω. Ευχαριστώ.
  12. Eυχαριστώ! Οπότε τα κριτήρια είναι απλά να είσαι μηχανικός και να κάνεις τα σεμινάρια,δεν υπάρχει κάτι σχετικό με την επαγγελματική εμπειρία,σωστά;
  13. Δικαιούνται να κάνουν αίτηση και όσοι μόλις ξεκίνησαν τα σεμινάρια;
  14. Μπορεί να μου πει κάποιος σχετικά με τα κριτήρια που ισχύουν για να γίνει κάποιος ενεργειακός επιθεωρητής;Eπειδή γνώριζα για την 5ετη προϋπηρεσία, έχει αλλάξει κάτι και αν ναι σε ποιο νόμο αναφέρεται; Eυχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.