Μετάβαση στο περιεχόμενο

topolisp

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Contact Methods

  • Website
    http://www.topolisp.gr

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΞΑΝΘΗ

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

topolisp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. μπες στο ************. Aν δουλεύεις rasterdesign οι γεωαναφορές είναι εύκολες. Δεν χρειάζεσαι τις γωνίες, απλά 2-3 ΓΥΣ σε HATT & EΓΣΑ. Παρατήρηση: Απαγορεύονται οι διαφημίσεις. Είναι η δεύτερη παρατήρηση που σου γίνεται για το ίδιο θέμα! Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  2. Συνάδελφε μίλα με τον πρόεδρο( ΠΣΔΑΤΜ), και θα δράσει. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί δίνεις στο ΚΤ μεγαλύτερο βάρος από ότι στις υπόλοιπες τοπογραφικές μελέτες. Καταντήσαμε να θεωρούμε την ένταξη σε κρατικό δίκτυο μέγα θέμα. Ας θεσπιστούν αυστηρές προδιαγραφές στη σύνταξη ιδιωτικών τοπογραφικών μελετών, ας αναγκαστούμε να κάνουμε οι ίδιοι οι ΑΤΜ τις δουλειές μας σωστά, και όπως το λές, ας οδηγήσουμε και κάποιον στο σκαμνί... 2010 και λίγοι ξέρουμε τι θα πει ΕΓΣΑ, ΤΜ3 ή Ηαtt. To ανεξάρτητο τοπογραφικό απαντά στο πόσο... Το εξαρτημένο, ναι μεν στο "πόσο" αλλά κυριώτερα στο "πού"... Τα περι 651, λόγω φιλοσοφίας τα έχω λύσει προ πολλού.. Λόγω των 20.000+ σελίδων ερμηνευτικών εγκυκλίων, αποφάσεων κτλ,κτλ,κτλ, μπορώ να πείσω οποιονδήποτε και οποτεδήποτε για οτηδήποτε... Τον 651 τον θεωρώ λεπτομέρεια..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.