Μετάβαση στο περιεχόμενο

sotiris13

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sotiris13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας. Σε μια οικοδομή που επιβλέπω έχω υπογράψει όλες τις επιβλέψεις εκτός απο αυτή του αερίου.Για την τελική θεώρηση της αδείας ο μηχανολόγος υπογράφει μόνο για το αέριο (για την αυτοψία της ΔΕΠΑ) ή και τα έντυπα που αφορούν στην πολεοδομία? Επίσης γνωρίζει κανείς συνάδελφος ποιές εργασίες επιτρέπεται να μην έχουν ολοκληρωθεί για να γίνει θεώρηση της αδείας από την πολεοδομία? Ευχαριστώ.
  2. Αγαπητοί συνάδελφοι, τελικά πως πρέπει να αντιδράσω ως ιδιοκτήτης οικοπέδου το οποίο το αγόρασα το 2007, η παραχώρηση της λωρίδας σε κοινή χρήση έχει γίνει με συμβολαιογραφική πράξη, σκόπευα να το οικοδομήσω (πριν την κρίση εννοείται) και τώρα ούτε να το πουλήσω μπορώ ούτε να το οικοδομήσω. Με ποιά λογική εκδίδεται μια εγκύκλιος και καταργεί ένα σχέδιο νόμου, βασισμένη σε μια δικαστική απόφαση? Προσπαθούμε νυχθημερόν με αιματηρές οικονομίες να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στη δουλειά μας και αντιμετωπιζόμαστε από το κ...κράτος σαν εγκληματίες. Συγχωρέστε με για την ένταση του μηνύματος αλλά έχω έρθει σε αδιέξοδο και προσδοκώ σε καμμία καλή συμβουλή. Ευχαριστώ. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα, κατέβασα από την σελίδα http://www.gsis.gr/apaa_site/apaa_entypa.htm, τα έντυπα, τα ανοίγω σε openoffice, χρειάζεται ενεργοποίηση μακροεντολών (την οποία έκανα), αλλά δεν εμφανίζονται τα περιεχόμενα, Μόνο λευκές σελίδες κάτω από το λογότυπο. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει? Ευχαριστώ.
  4. συνάδελφοι καλημέρα, προσπαθώ να αποφασίσω ποιό λογισμικό να αγοράσω για υπολογισμό αμοιβών μηχανικού. βγάζω για πρώτη φορά άδεια αφου μέχρι τώρα ήμουν στα δημοσια έργα. προσπάθησα να πάρω κωδικό από την insoft για το πρόγραμμα της (για δοκιμαστική λειτουτουργία) αλλά δεν απαντούν στα e-mail μου. έχετε να προτείνετε κάτι? ευχαριστώ.
  5. συνάδελφοι καλημέρα, προσπαθώ να αποφασίσω ποιό λογισμικό να αγοράσω για υπολογισμό αμοιβών μηχανικού. βγάζω για πρώτη φορά άδεια αφου μέχρι τώρα ήμουν στα δημοσια έργα. προσπάθησα να πάρω κωδικό από την insoft για το πρόγραμμα της (για δοκιμαστική λειτουτουργία) αλλά δεν απαντούν στα e-mail μου. έχετε να προτείνετε κάτι? ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.