Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

leon.

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

leon.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να μετατρέψω rpm σε m/s .αφορά τον κυκλοφορητή GRUNDFOS 15 / 70 .γνωρίζει κάποιος τις ταχύτητες των τριών ταχυτήτων σε m/s. ευχαριστώ
  2. η πλήρωση του λέβητα ειναι μονιμα ανοικτή διοτι εχει τοποθετηθεί επιπλέον αυτόματος πλήρωσης στην εισαγωγή του νερού διότι έμενε ο λεβητας απο νερο και δεν λειτουργουσε. εαν ρίξω την πίεση πως θα καταλαβω οτι ειναι ο ενελακτης?
  3. καλησπέρα έχει τοποθετηθεί επίτοιχος λέβητας με δυο εναλάκτες περίπου 7 μήνες.τον τελευταίο μήνα παρουσιάζει λερωμένο (σκούρο καφέ) στο ζεστό νερό χρήσης.ο τεχνικός μου είπε οτι πέρασε χώμα στο δίκτυο και λέρωσε τον εναλάκτη και οτι θέλει αντικατάσταση. υπάρχει περίπτωση με κάποια βλάβη να στην τρίοδη βαλβίδα να ανακατευεται το νερό της θέρμανσης με το ζεστό νερό χρήσης; ευχαριστώ!
  4. αυτό δεν γνωρίζω.πως υπολογιζεταί το ισοδύναμο μήκος γενικά αν δεν έχω κάποιο πρόγραμμα;
  5. καλησπέρα.θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν έχω το πρόγραμμα της 4m πως υπολογίζεται το ισοδύναμο μήκος σε μονοσωλήνιο; παράδειγμα του προγραμμάτος: αριθμός κυκλώματος 1.1 - μήκος σωλήνα 30μ-ισοδύναμο μήκος 40,8μ ευχαριστώ.
  6. θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τη διαδικασια και τη αδειες χρειαζετε για νεο πρατηριο με υγραεριο. ευχαριστω!
  7. καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος/α τη διαδικασια για την εκδοση αδειας για πρατηριο υγραεριου - τη νομοθεσια-μελετες-τη κατασκευη που χρειαζονται και ποιοι μηχανικοι υπογραφουν.σας ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. Το κομμάτι του πιστοποιητικού που αναφέρεις μου φαίνεται λογικό διότι αν η δεξαμενή πετρελαίου είναι στον ίδιο χώρο ενδεχομένως να παραμείνει και μετά την μετατροπή σε φυσικό αέριο . κρατώ μια επιφύλαξη λόγο νομοθεσίας άλλα η απάντηση σου με κάλυψε.γνωρίζεις κάποια μέση τιμή του πιστοποιητικού Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα σε όλους . Έχω αναλάβει μια μελέτη φυσικού αερίου σε υφιστάμενη οικοδομή και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει για μελέτη gas free για δεξαμενή πετρελαίου ώστε να παραμείνει η δεξαμενή .προσωπικά ακόλουθω την τακτική της αποξήλωσης ή το κτίσιμο με τσιμεντοσανίδα και πυράντοχη μόνωση για μελλοντική χρήση της δεξαμενής .αν γνωρίζετε κάποια στοιχεία για τη μελέτη gas free θα μου ήταν πολύ χρήσιμα. Ευχαριστώ.
  10. Δηλαδη μπορω να παω στο ΤΕΕ σαν μηχανολογος απο ΤΕΙ να γραφτω σε καποιο τομεα και μετα να παω στο εετεμ και να ανοιξω κωδικους? Ρωτάω επειδη συνηθως στο ΤΕΕ δεν μας αναγνωριζουν τιποτα.. και αν το κανω αυτο συμφωνα παντα με τα δικαιωματα που εχουμε απο το ΤΕΙ η φορολογια ειναι η ιδια? π.χ 10% για μελετη η μετα απο καποιο ποσο? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, AlexisPap.
  11. Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος με πιο τροπο μπορει να συνταξει ενα ΦΕΜ καποιος μηχανολογος απο τει για μια μελετη εφοσον πρεπει να υπαρχουν κωδικοι στην εθνικη τραπεζα και απο το ΤΕΕ? και οπως ειναι γνωστο δεν μπορουμε να βγαλουμε κωδικους απο ΤΕΙ. Διαβασα οτι μπορεις να συνταξεις 2 ΦΕΜ μαζι με ενα μηχανολογο αει ισχυει? αλλα και παλι πως κανονιζεις την πληρωμη? Ευχαριστω. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, AlexisPap.
  12. δηλαδή αν και είναι λίγο περίεργο ενας κοινός λαμπτήρας 40w καλύπτει χώρο 100τμ ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.