Μετάβαση στο περιεχόμενο

gholev

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gholev's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η κατασκευή που θέλει να κάνει ο πελάτης είναι ένα απλό στέγαστρο -υπόστεγο ή όπως αλλιώς θα το πούμε για τη στέγαση αντικειμένων. Δεν τον ενδιαφέρει να είναι κλειστό γιατί στο οικόπεδο θα κατασκευαστεί και περίφραξη. Συμφωνώ για το ότι δεν υπάρχει κατά ΝΟΚ ο όρος υπόστεγο. Μάλλον θα το ονομάσω αποθήκη (ανοιχτή?)για να τελειώνω.
  2. Ευχαριστώ Pavlos 33. Το υπόστεγο έχει χρήση αποθηκευτικού χώρου (στέγαση ξύλων κλπ.) Την αίτηση την έκανα για έκδοση άδειας δόμησης κατ. 3 με προέγκριση σε στάσιμο οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων .
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα. Σε αίτηση στο e-adeies για προέγκριση άδειας δόμησης για ανέγερση υπόστεγου , η παρατήρηση της ΥΔΟΜ ήταν ότι δεν επιτρέπεται η ανέγερση υπόστεγου μόνο (διότι τον θεωρεί βοηθητικό χώρο ) χωρίς την ύπαρξη ή ανέγερση χώρου κύριας χρήσης. Παράλληλα δεν βρήκα κάτι σχετικό στη νομοθεσία. Παρακαλώ όποιος έχει κάτι , ας το καταθέσει. Ευχαριστώ
  4. Ο τρόπος στήριξης είναι ο εξής : Σκυροδετήθηκαν τα υποστυλώματα μέχρι το 1,00 πάνω από την πλάκα οροφής, τοποθετήθηκαν αγκύρια και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν τα μεταλλικά πλαίσια με τεγίδες, αντιανέμια κλπ.Η επικάλυψη είναι κυματοειδής λαμαρίνα. Ο χώρος είναι προσβάσιμος από κεντρικό κλιμακοστάσιο αλλά δεν έχει ουσιαστικά καμία χρήση , απλώς κτίστηκε τοίχος με Η=2,00 μ στις δυο πλευρές (δεξιά και αριστερά της κάτοψης) . Το λογικό , όπως το είδα καλύτερα, είναι να πάει σαν λοιπή παράβαση.
  5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Έχουν κατασκευαστεί μόνο οι πλευρικοί περιμετρικοί τοίχοι, η δε πρόσοψη και η πίσω όψη είναι είναι άνευ τοίχων.Η μεταλλική κατασκευή είναι πλαισιακή χωρίς ορθοστάτη.
  6. ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΥΨΟΥΣ ΣΤΕΓΗΣ Συνάδελφοι καλημέρα. Σε άδεια προσθήκης στέγης επι της πλάκας του δώματος , η τελική κατασκευή έγινε με υπερύψωση 2,00 από την πλάκα, κτίσιμο πλαϊνών τοίχων και αντί ξύλινου σκελετού κατασκευάστηκε μεταλλικός σκελετός. Η υπέρβαση εντάσσεται στην κατηγορία 3 ή πάει σαν υπέρβαση δόμησης κατ. 4. Τη γνώμη σας παρακαλώ. Ευχαριστώ.
  7. Το αυθαίρετο είναι 75 μ2 εκτός σχεδίου με άδεια και παράβαση ως προς τις πλάγιες αποστάσεις.Το 75% και 25% είναι λόγω θανάτου του συζύγου. Η κόρη είναι το μοναδικό τέκνο. Η ηλικία της κόρηςείναι ι 22 ετών και φοιτήτρια, με μοναδικό ακίνητο στην κατοχή της το ανωτέρω άλλα χωρίς ακόμη να έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς. Το άλλο 25% η κόρη θα το αποκτήσει με αποποίηση αυτού του ποσοστού από μητέρα .
  8. Για μονογονεική οικογένεια , η μητέρα έχει 25% απο κληρονομιά του συζύγου και η κόρη το 75%. Η μητέρα έχει και άλλη κατοικία στο όνομά της ενώ η κόρη μόνο το ανωτέρω ποσοστό χωρίς τίποτα άλλο στο όνομά της. Για να πάει στο 30% το πρόστιμο, μπορεί να υποβάλλει δήλωση αυθαιρέτου η κόρη με το ποσοστό του 75% ή πρέπει να πάρει και το υπόλοιπο 25% της μητέρας έτσι ώστε να της ανήκει το 100% της μοναδικής οικίας που θα είναι και κύρια και να μην εμπλέκεται η μητέρα με δεύτερο ακίνητο ?
  9. Γνωρίζει κάποιος συναδελφος σε περίπτωση ανεπιτυχους εξέτασης στο Β1-Β2 πότε μπορείς να ξαναδώσεις εξετάσεις?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.