Μετάβαση στο περιεχόμενο

Zeppelos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Zeppelos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημέρα, Δυστυχώς απο γλώσσα lip δεν ξέρω σχεδόν τίποτα. Παρόλα αυτά προσπαθώ να κάνω αποτυπώσω στο autocad κάποια στοιχεία για μια σωληνογραμμη βασισμένος σε οριζοντιογραφία και μηκοτομή. Αυτό που ψαχνω να βρω αν υπάρχει είναι ένα προγραμματακι η κάποια ρουτίνα που να δίνω μήκος σωληνογραμμης που θέλω να δείξω κατά μήκος μιας polyline και να μου βρίσκει τα χ,y της polyline. Για παράδειγμα θέλω δείξω με text οτι στην polyline της οριζοντιογραφίας ότι στο δεύτερο χιλιόμετρο του αγωγού υπάρχει ένα vent, πως βρίσκω το x,y της polyline που αντιστοιχεί στο δεύτερο χιλιόμετρο ? ευχαριστώ
  2. Το προσπάθησα αλλά είναι κλειδωμένο και θέλει κωδικο
  3. Καλησπέρα και απο εμένα! εχω φτιαξει ενα αρχειακι excel το οποιο παιρνει σαν inputs τα x,y του route της σωληνογραμμης στην οριζοντιογραφια και τα χ,y της polyline της μηκοτομης αλλα και την ακτινα για να ειναι μεσα στο ελαστικο οριο και υπολογιζει ποτε για να ακολουθεια την σχεδιαση horizontal/vertical χρειάζεται hot/cold bends και ποτε elastic bends (δηλαδη ο σωληνας ειναι αρκετα ελαστικος για να ακολουθησει πχ τις αλλαγες κλισης του εδαφους). Επισης βρισκει και τα combindes bends ( οταν εχουμε ταυτοχρονα αλλαγη πορειας στο οριζοντιο και καθετο επιπεδο) Gvarth το προγραμμα καταπληκτικο αλλα θα ηθελα να προσθεσω και το ειδος του bend αλλα και την ακτινα καμπυλοτητας και καποια αλλα στοιχεια στο πινακακι.. ειναι αυτο εφτικτο ? ευχαριστω πολυ!
  4. Zeppelos

    Pro/Welding

    Ζητώ συγνώμη απο το φόρουμ για το προηγούμενο post. Στέλνω σχετικά με το pro/welding το έχει δουλέψει κάποιος ? Μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες του προγράμματος ?
  5. Zeppelos

    Pro/Welding

    Geia sas paidia. Mipws mporeitai na mou dwsete plirofories sxetika me to pro/weling kai an mporw na to vrw pouthena spasmeno ? Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.