Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gsak

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gsak's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τι αφορά αυτή η δεξαμενή υγραερίου οικία ή επαγγελματική χρήση ? Αν αφορά επαγγελματική χρήση τι χρήση είναι αυτή ?
  2. Λοιπόν συνάδερφοι σύμφωνα με το ΠΔ13/2008 . σε μια πρόσφατη μελέτη υγραερίου που έκανα με αυτόματο σύστημα ανιχνευσης αερίου μου ζήτησε η πυροσβεστική τις δηλώσεις οτι το σύστημα κατασκευάστηκε συμφωνα με την μελέτη που έκανα κλπ .Επίσης μου ζητήθηκε στην ιδια δήλωση να πιστοποιήσω οτι και τα υπόλοιπα ΄μόνιμα μεσα πυροπροστασίας σύστημα τοπικής εφαρμογής κλπ λειτουργούν και εχουν κατασκευαστεί καλώς. Επίσης ζήτησαν αντιστοιχές δηλώσεις και απο τον ιδιοκτήτη !(ο οποιος δεν έχει ιδέα ετσι). Πουθένα όμως δεν ζητησαν δήλωση του εγκαταστάτη ο οποιος μάλιστα προσπάθησε να βάλει πιο απλά υλικά και συστήματα για να μειωσει το κόστος στον ιδιοκτήτη .Καταλαβένετε ποιος εγινε ο κακός της παρέας ! Βέβαια για να εξασφαλιστώ πήρα εγω δηλώσεις απο τους εγκαταστάτες αλλα και τους υποχρέωσα να βάλουν αυτα που ήθελα .(Με ότι συνεπάγετε αυτο). Επειδη όλοι όμως βλέπουμε οτι οι ευθύνες πέφτουν σε εμάς θα προτεινα στους συλλογους να δράσουν άμμεσα και να τροποποιησουν το Π.Δ 13. Πρέπει επιτέλους να γίνουν και καποιοι άλλοι υπέυθυνοι στην δουλειά τους εκτος απο εμας !
  3. Συνάδερφοι για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε κατι το οποιο θα έπρεπε ήδη να έχουμε θα πρέπει πρώτα να ξαναχτίσουμε τις βάσεις μας . Και βλέπω οτι θα πάρουν πρωτοι δικαιώματα όσοι τελειώνουν κατι ιδιωτικά και κάτι κολλέγια ενώ εμεις θα πολέμαμε σαν τους σουλιώτες μεχρι να πέσουμε . Ενα ερώτημα προς την ΕΕΤΕΜ και τους νομικούς : Θα μπορούσαμε να αποζημιωθούμε απο τα ευρωπαικα δικαστήρια για την μη απόδοση επαγγελμ δικαιωμάτων απο το κράτος ? ΄ Συνάδερφε GeorgeS δεν μπορούμε αλλο να περιμένουμε και δεν πρέπει να προτρέπουμε κανέναν σε υπομονή (υπομονή κάναμε πολύ ) απλα οι συνάδερφοι που μας αντιπροσωπέυουν (ΕΕΤΕΜ) πρέπει να δράσουν διαφορετικά . Μόλις σήμερα είδα για τις συγκεντρώσεις μέσω του φόρουμ και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποιος εισηγήται και τα θέματα που συζητήθηκαν αν είναι ευκολο .Θα ήθελα πολύ να παρεβρεθώ στην επόμενη συγκέντρωση .
  4. Εφόσον έχεις ηδη αναθέσει μια δουλειά πως θα μπορούσαμε να σου απαντήσουμε σε κάτι που εκτός του οτι όπως ειπε και ο adavis δεν γνωρίζουμε πολλα στοιχεία καθοριστικά τι σημασία θα έιχαν πλέον οι απαντήσεις μας . Εκτος και να θέλεις να δεις αν θα κάνει σωστά την δουλεια ο μηχανικός στον οποιον όμως ήδη έχεις αναθέσει ένα έργο δηλαδη ήδη τον έχεις εμπιστευθεί ενώ εδω δεν μας το δείχνεις . Νομίζω πως θα ήταν καλό να εμπιστευθείς τον μηχάνικό που έχεις γιατι αυτός γνωρίζει περισσότερα για την κατασκευή σου.
  5. Ψυχραιμία mariamega και myri ! Μην ξεχνάτε οτι όλοι σήμερα τα ξέρουν όλα φανταστειτε να είχαν και σφραγίδες στα χέριας τους όλοι οι εξυπνοι πελάτες ¨) Υπομονή θα περάσουν τα πρωτα 100 χρονια και μετα θα είναι όλα πιο απλά !
  6. Δώσε μας με ένα απλό σκαρίφημα τι υπάρχει και τι έχεις κάνει στην εγκατάσταση .
  7. Επειδή η διαδικασία μια άδειας καταστήματος προυποθέτει ενα σύνολο χαρτιών θα λεγα σε πρώτη φάση να διευκρινήσεις τι ακριβώς θέλει ο πελάτης . Πρίν ξεκινήσεις να φτιάχνεις σχέδια μάθε πληροφοριακά απο διπλα καταστήματα τι δραστηριότητα είχε πρίν ο συγκεκριμένος χώρος ή ζήτα την οικοδομική άδεια του κτιρίου . Επίσης ενας χώρος που αποτυπώνετε δεν σημενει οτι στην οικοδομική άδεια έιναι και έτσι αρα οτιδήποτε αποτυπώσεις ελεγξε το πρώτα μην σου ζητάνε εξηγήσεις μετά .
  8. Τι εννοείτε γραμματιο συμψηφισμου ? Πως μπορεί να γίνει ?
  9. Τι ακριβώς ψάχνεις?Τα νομογραφήματα τι θα αφορούν πτώση πίεσης ?
  10. Στην περίπτωση που κανένας απο τους όμορους ιδιοκτητες δεν κάνει παραχώρηση?Υπάρχει λύση πιστεύετε δικαστικά ?
  11. Οικόπεδο το οποιο βρίσκεται εντος οικισμου προ του 1923 δεν έχει κανένα σημείο πρόσβασης διοτι κλειστηκε απο γύρω ιδιοκτησίες ΄.Απο την μία κορυφή του οικοπέδου και σε ευθεία βρίσκεται σε απόσταση 30 μέτρων περίπου κεντρικός επαρχιακός δρόμος . Ποιες λύσεις μπορούν να δοθούν στο να παρει δρόμο το συγκεκριμένο οικόπεδο ?
  12. A) To κτίριο που προκειτε να μισθώσετε τι χρήση εχει πριν γίνει Cafe ? Υπάρχει οικοδομική άδεια του κτιρίου τί αναγράφει ? Γ) Ποιά η παλαιότητα του κτιρίου ? Δ) Αδεια λειτουργίας για το Cafe απο που θα πάρετε ? Ε) Πείτε μας ουσιαστικά τι σας ζητάνε προκειμένου να ανοίξετε το μαγαζί?(εκτός του κατασκευαστικού κομματιού ). Ζ) Σας ζητήσανε κάτι σχετικό με την στατικότητα του κτιρίου ή έχει προκύψει σύμφωνα με την αυτοψία του μηχανικού καθως και με το οτι το κτίριο ειναι πολυ παλίο ? Το προβλημά σας ειναι μόνο στο κόστος των εργασιών που προκειτε να γίνουν ή υπάρχουν και άλλα ζητήματα και αν ναι ποια είναι ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.