Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

curzondax

Core Members
  • Περιεχόμενα

    765
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    5

File Comments δημοσιεύτηκε από curzondax

  1. 5 ώρες πριν, lit said:

    Καλησπέρα σε όλους! Μήπως έχει τύχει σε κάποιον να βγαίνουν με την αντίστροφη φορά του ρολογιού τα γράμματα/αρίθμηση; Αν ναι μπορείτε να μου πείτε πως διορθώνεται;Για να βγαίνουν με τη φορά του ρολογιού.Παραθέτω εικόνα με το "πρόβλημα".

    image.png.65ad3bd74a6b14e55bc06a209538f9e2.png

    Αυτό έχει να κάνει με τη φορά της ίδιας της PLINE. Μου θυμίζει ότι το Α θα είναι πάντα στην αρχή της.

    Κάνε REVERSE στην PLINE.

  2. Να φτιάξουν το λογισμικό τους εκείνες οι υπηρεσίες αν μπορούν μόνο να αντιγράφουν μόνο δύο δεκαδικά.

    Εν πάση περιπτώσει είναι εκ του προοιμίου επουσιώδες πλέον. Τα νέα τοπογραφικά είναι διανυσματικά.

  3. Με την AREA δηλαδή απευθείας από την PLINE. Θα ήταν κάπως χαζομάρα να έχει ο προγραμματιστής στη διάθεσή του AutoCAD και να κάνει γεωμετρία σχεδόν χειροκίνητα.

    Αν σε ενδιαφέρει πολύ η συμφωνία τότε με 3 δεκαδικά  θα είναι επουσιώδεις οι διαφορές (οι πιο αυστηροί καθηγητές των πολυτεχνείων ίσως έλεγαν και 4).

  4. Επειδή είχε όντως προβλήματα με τον τύπο UTF-8 σε προηγούμενες εκδόσεις AutoCAD, ακόμα και στην αμέσως προηγούμενη, το αντικατέστησα με ANSI αρχείο στην τελευταία έκδοση.

  5. 4 ώρες πριν, panosf said:

    Γεια σου , σε παλιότερο autocad (2011) που το δοκίμασα τρέχει κανονικά ,όμως τα ελληνικά τα εμφανίζει κινέζικα υπάρχει κάποια λύση ? Ευχαριστώ!

    Καλησπέρα δεν έχω τέτοιο autocad πια, αλλά θα δοκίμαζα να σώσω το lisp αρχείο ως μη-unicode πρώτα (π.χ. μέσω Notepad save as). Ίσως προτιμά iso-8859-7.

    • Upvote 1
  6. Αυτό φαίνεται να χάλασε στην τελευταία έκδοση του AutoCAD όσον αφορά τα γράμματα στις κορυφές/πίνακα, διότι το toposynt φαίνεται να αρχίζει να μετράει από το Ελληνικό Άλφα μόνο μέσω ASCII, το οποίο εδώ που τα λέμε ποτέ δεν ήταν σωστό όταν ο σκοπός ήταν να γράψει ελληνικά.

    • Upvote 1
  7. 18 λεπτά πριν, Chris-R said:

    Θερμά συγχαρητήρια-τρομερό βοήθημα!!! Μόνο μια ερώτηση : πιο από τα 3 ζιπαρισμένα αρχεία που βγάζει για το κατέβασμα αρχείου,είναι το V3 ? (τρίτη έκδοση) ? Ευχαριστώ....

    Το δεύτερο στη λίστα πρέπει να είναι. Εν πάση περιπτώσει αυτό που αν το ανοίξεις ως κείμενο αναφέρει έκδοση "v3-2/12/2012". Τα zip έχουν ημερομηνία των αρχείων μέσα τους και είναι το νεότερο (κατά κάποιες μέρες).

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.