Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sae

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Sae's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ναι εντάξει δίκιο έχετε σε αυτό, αλλά αν δεν κάνω λάθος πήγα στην ενότητά των ιδιωτών σωστά? άμα δεν είναι για να κάνουν ερωτήσεις οι ιδιώτες τότε να την σβήσετε την ενότητά. τέλος πάντων φόρουμ είναι όποιος θέλει απαντάει, εγώ έτσι και άλλως δεν το σκέφτομαι στα σοβαρά, απλός ρώτησα για να πάρω μια γνώμη.
  2. Εδώ δεν είναι φορουμ? εδώ δεν είναι που οι ιδιώτες λένε τις ερωτήσεις τους? άμα είναι να μην κάνουμε εδώ την ερωτήσεις μας , τότε ποιος ο σκοπός του φόρουμ? ...πάντος ευχαριστώ για την συμβουλή/γνώμη σας. Παρατήρηση: Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  3. έχω ακούσει ότι οι τροχοβίλες δεν χρειάζονται άδεια δόμησης και είναι και πιο μεγάλες από αυτήν την αποθηκούλα στο λινκ. οπότε σκεφτικά οτι ούτε αυτή δεν χρείαζετε άδεια, έτσι σκέφτηκα για αυτό ρώτησα εδώ για να μάθω.
  4. α.. δηλαδή αυτό δεν εντάσσεστε στην κατηγορία τον φορητών σπιτιών που δεν χρειάζονται άδεια δόμησης?
  5. Άμα πάρω ένα παρόμοιο με αυτό στο λινκ θα είναι παράνομο ή αυθαίρετο ή θα είναι νόμιμο; http://bestgarden.gr/shop/image.php?object_type=product&image_id=405
  6. Γεία σας θέλω να φτιάξω μια νόμιμη ξύλινη αποθήκη, ποίες πρέπει να είναι η προϋποθέσεις για να το κάνω? θέλω η μικρή αποθήκη μου να είναι νόμιμη χωρίς άδεια, γίνετε αυτό. το μόνο που έχω να κάνω είναι να κόψω τα ξύλα στα μέτρα μου και να αρχίσω να την συναρμολογώ? ή πρέπει να πάρω αναγκαστικά μια έτυμη-συναρμολογούμενη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.