Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

petsis

Members
  • Περιεχόμενα

    162
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

petsis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

19

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κάναμε δήλωση ετοιμότητας την προηγούμενη εβδομάδα και απάντησαν ότι το +- 3% καταργήθηκε..... Ξέρει κάποιος κάτι? SOS
  2. Μήπως μπορείς να μου πεις, το ποσοστό % της αρχικής δηλωμένης ισχύς?
  3. Καλημέρα, μετά από μήνες καθυστέρησης, υπογράψαμε την Σύμβαση σύνδεσης με τον ΔΕΔΔΗΕ για κεραμοσκεπή ισχύος 4,895Kw. Έχει περάσει αρκετός καιρός από την αρχική αίτηση και τα πάνελ που είχαμε δηλώσει (11 τεμάχια των 445watt) δεν υπάρχουν πλέον στον προμηθευτή. Μπορώ να βάλω 11 τεμάχια των 450watt (συνολική ισχύ 4,95Kw)? Περισσότερο δηλαδή από αυτή που αναγράφεται?
  4. Πληρώθηκε σήμερα, για την Alpha το τηλέφωνο για να ρωτήσετε είναι 2103263820
  5. Είμαι στις 10 μέρες, ξέρει κανείς ποιόν πρέπει να ενοχλήσω τηλεφωνικά?
  6. Πόσες μέρες κάνουν να εκταμιευτούν τα χρήματα από την ημερομηνία που φτάνει στο 9α η αίτηση?
  7. Ξεκινάει τρεις ανεξάρτητες γραμμές 2,5 τ.χ. η κάθε μια από τον πίνακα (φάση και ουδέτερο μόνο, από ξεχωριστές ασφάλειες 16Α) και μετά από κάποια μέτρα παίρνει γείωση από μια τέταρτη γραμμή 3*2,5 τ.χ. που βρίσκει στην διαδρομή, που επίσης ανήκει σε ξεχωριστή ασφάλεια 16Α. Το σπίτι βρίσκεται στο στάδιο της καλωδίωσης και με έβαλε ο ιδιοκτήτης να τον ελέγξω. Σίγουρα απαγορεύεται, αλλά η ερώτησή μου είναι αν γνωρίζει κάποιος σε ποιο σημείο του ΕΛΟΤ αναφέρεται, αυτή η απαγόρευση. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
  8. Σωστό δεν είναι, το θέμα είναι αν ξέρει κάποιος σε ποιο σημείο αναφέρεται για να του το δείξω.
  9. Καλημέρα, Έχω μια περίπτωση ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη, που κατά την διάρκεια κατασκευής μιας νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, ρίχνει μια κοινή γείωση για περισσότερα από ένα διαφορετικά κυκλώματα. Ξέρει κάποιος σε ποιο σημείο του ΕΛΟΤ αναφέρεται ότι αυτό απαγορεύεται?
  10. Στην καρτέλα που δηλώνεις τους προμηθευτές, έχει ήδη περασμένα ΑΦΜ μέσα χωρίς να έχει ανοίξει ακόμα η εγγραφή των προμηθευτών! Τί άλλο θα δούμε?
  11. Το υπουργείο μας λέει: <<Την υπαγωγή των πρώτων 13.502 αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ» ενέκρινε η αρμόδια Επενδυτική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα(11/07/2018).>> Υπάρχει κάποιος που να τον έχει εγκρίνει αυτή η επιτροπή? Δηλαδή κάποια αίτηση που να είναι μετά το 5α?
  12. Εφόσον δεν έχει ανοίξει η εγγραφή των προμηθευτών πως θα προχωρήσει ο κόσμος στις παρεμβάσεις? Και αν το συνεργείο που επιλέξεις για κάποιο λόγο δεν γραφτεί ποτέ τι κάνεις?
  13. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο χρονικό όριο στην οριστική απόφαση υπαγωγής? Ή μπορεί να έρθει και το 2019?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.