Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

fragios

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

fragios's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συναδελφε,εψαξα αλλα δεν μπορεσα να βρω τιποτα.Οταν λεμε να ανασυνταξει τον φακελο η πολεοδομια,εννοουμε με σχεδια για την σημερινη κατασταση του κτιριου.?? Βρηκα και την οριζοντια ιδιοκτησια που εγινε αμεσως μετα την εκδοση της αδειας,καθως και μια περιγραφη συναδελφου μηχανικου της τοτε Κτηματικης Τραπεζας,και αφορα την ληψη δανειου,ενυποθηκου φυσικα,οπου περιγραφει το διαμερισμα που μπηκε υποθηκη.
  2. Δεν βρισκεται ο φακελος οικοδομικης αδειας στο αρχειο της πολεοδομιας Ηρακλειου Κρητης.Δεν υπαρχει κανενα σχεδιο γνησιο η θεωρημενο αντιγραφο. Υπαρχει ομως το γνησιο φυλλο αδειας,οπου περιγραφονται τα στοιχεια της οικοδομης. Αριθμος οροφων,ειδικα κτιρια,ολικη επιφανεια οροφων,υψος ολικος ογκος, κλπ. Η πολεοδομια το μονο που δεχεται να μου δωσει ειναι μια βεβαιωση οτι χαθηκε ο φακελος απο τα αρχεια της. Ο ιδιοκτητης μετα απο 28 χρονια(η αδεια εκδοθηκε το 1982) δεν εχει τα σχεδια της οικοδομης και θελει να κανει αλλαγη χρησης σε ενα διαμερισμα. Τι μπορω να κανω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.