Μετάβαση στο περιεχόμενο

ANNA.RAFT.

Members
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ANNA.RAFT.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα συνάδελφοι. Πρόκειται για οικόπεδο σε μη κυρωμένη πράξη εφαρμογής που για να οικοδομηθεί πρέπει να εκδοθεί πρώτα οικοδομησιμότητα. Κατα την έκδοση της προκύπτει ότι πρέπει να δεσμευτεί ενα οικοπεδικό τμήμα λόγω της εισοφράς σε γή. Στην συνέχεια θα βγει αδεια ανέγερσης κτλ... Το ερώτημα είναι το εξής: μου απαγορεύει η νομοθεσία να κάνω περιτοίχιση στο κομμάτι που ειναι το δεσμευομενο τμήμα? δηλαδή πρέπει να κάνω περιτοίχιση σε όλες τις πλευρές και στις πλευρές που περικλείουν την δέσμευση δεν κάνω τίποτα??? ή κάνω περιτοίχιση σε όλη την περίμετρο κανονικά? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
  2. έχω την αίσθηση ότι δεν απαιτείται. Σε κάθε περίπτωση πάντως το θέμα μου αυτήν την στιγμή είναι στον σχεδιασμό τον αρχιτεκτονικών ... Εκεί χρειάζομαι την βοήθεια των συναδέλφων. ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  3. Συνάδελφοι θέλω την βοήθεια σας. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο έχει ξανατεθεί πολύ παλαιότερα αλλά από τότε έχουν αλλάξει τα πάντα σχεδόν. Είμαι στην διαδικασία έκδοσης αδείας κατασκευής κτιρίου με χρήση παιδικού σταθμού.(μελέτη αρχιτεκτονικών). Λόγω λίγων τετραγωνικών και πολύ άχαρου οικοπέδου θέλω να κατεβάσω κάποιες κύριες χρήσης στο υπόγειο (γραφείου διεύθυνσης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κουζίνα ). Έχω φτιάξει σκάλα με προδιαγραφές καθώς και ανελκυστήρα με διαστάσεις ΑΜΕΑ. Το ερώτημα μου είναι (και προέκυψε από συζήτηση με συνάδελφο) αν αυτό προβλέπεται... Δηλαδή αν ο ΝΟΚ μου επιτρέπει να κατεβάσω στο υπόγειο Κ.Χ μετρώντας το μισό εμβαδό στην δόμηση... αναμένω εναγωνίως τις απόψεις σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Εύχαριστώ πολύ συνάδελφε! όμως δυστυχώς δεν καλύφθηκα... αναφέρομαι σε εγκύκλιο η οποία ήταν μόλις 4-5 γραμμές και έλεγε πως για την έκδοση αδειων μικρής κλίμακας σε εκτός σχεδιου πόλης δεν χρειάζεται να προσκομιστεί αρχαιολογία και δασαρχείο. αυτήν την εγκύκλιο θέλω
  5. καλησπέρα συνάδελφοι πριν περίπου 2 με 3 χρόνια είχε φτάσει στις πολεοδομίες μια εγκύκλιος σχετική με την έκδοση αδειών μικρής κλίμακας σε εκτός σχεδίου περιοχές. το περιεχόμενο της αφορούσε στην μη απαραίτητη υποβολή σε αυτές τις περιπτώσεις έγκρισης δασαρχείου. με βάσει αυτήν έχω εκδώσει άδειες μικρής κλίμακας. Τώρα που την ξαναχρειάζομαι δυστυχώς δεν μπορώ να την βρω. Μήπως κάποιος την έχει ή έστω θυμάται τον αριθμό της?
  6. Καλησπέρα! προσπαθώ να το βρω και δεν μπορω?!?! καμια βοήθεια????
  7. καλησπέρα συνάδελφοι, έχω την εξής περίπτωση: αυθαίρετο που μπήκε στην ρύθμιση, πληρώθηκε το παράβολο και 4 δόσεις μέχρι τον 05-2012! εκτοτε κάμια δόση δεν πληρώθηκε... ο πελάτης τώρα θέλει να συνεχίσει να πληρώνει! τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση? 1. Συνεχίζει να πληρώνει? 2. Νέα τακτοποίηση και χάνει ότι έχει πληρώσει? 3. Νέα τακτοποίηση και αφαιρούμε όλα τα πληρωμένα? 4. Νέα τακτοποίηση και αφαιρούμε όλα τα πληρωμένα πλυν του παραβόλου? ποια είναι η γνώμη σας?
  8. μην κρίνεις για να μην κριθείς!!!

    1. ckiriako

      ckiriako

      Να κρινουμε και να μας κρινουν κ εμας

    2. ANNA.RAFT.

      ANNA.RAFT.

      βεβαίως... από άξιους και δίκαιους.....

  9. εγω προσωπικά δεν τα προσθέτω τα τμ της ήδη υπάρχουσας από την άδεια απόληξης!!!
  10. εντάξει!!! δεν διαφωνώ! εγω είχα καταλάβει ότι στα εντός χωρίς άδεια κάνουμε τοπογραφικό νεο, χωρίς ΕΓΣΑ και βάζουμε απόσπασμα ρυμοτομικού! ξέρουμε σε ποιο σημείο του Ν4014 ή σε ποια εγκύκλιο διευκρυνίζεται αυτό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.