Μετάβαση στο περιεχόμενο

bill_arianos

Members
  • Περιεχόμενα

    96
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Παντού και πουθενά

bill_arianos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κάποιοι συνάδελφοι νομίζουν ότι .έχουν πιάσει τον παπά από τα φρύδια με τα 50 που θα παίρνουν απο το πιστοποιητικο. Συνάδελφε που ζεις?1150€ δεν υπάρχουν πουθενά,βγες έξω στην αγορά να δεις που βρίσκονται οι τιμές.... Ενας άλλος συνάδελφος είπε το εξής: κοστολογώ το ΠΕΑ ΠΧ 170€. Πέραν αυτού του ποσού ΔΕΝ παίρνω ούτε ευρώ παρακάτω. ΔΙότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την ψευδαίσθηση του ότι δουλεύεις κάνοντας 1-2 ΠΕΑ το μήνα και εισπράττοντας γελοία ποσά.
  2. &romanos συνάδελφε η αντίσταση μόνωσης τί σχέση έχει με την τάση μπορείς να μας εξηγήσεις? Αυτό που λές είναι ολοκληρωτικά λάθος. Αντίσταση μόνωσης μετράς όχι τάση.Οτι αντίσταση μόνωσης και να έχεις, η τάση διατηρείται όση είναι, δεν αλλάζει ανάλογα με τον αν πέφτει η αντίσταση μόνωσης ή όχι! Ξαναλέω, με το ειδικό μετρητικό όργανο μπορείς να μετρήσεις πρόβλημα σε αντίσταση μόνωσης των καλωδίων και ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΚΤΩΝ. Αυτό προσπάθησα να το εξηγήσω επαρκώς πριν. Αν το πρόβλημα είναι στους ακροδέκτες τότε δεν έχω βρει κάποιον άλλο τρόπο πλην αυτόν που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου.
  3. Συνάδελφοι, το πρόβλημα στην αντίσταση μόνωσης- το λέω από προσωπική εμπειρία- συνήθως βρίσκεται στις ενώσεις μεταξύ των πλαισίων. Και σίγουρα με γυμνό μάτι δεν μπορείτε να το καταλάβετε..Αλλά ούτε και να μετρήσετε με όργανο διότι θα μετρήσει την αντίσταση μόνωσης των αγωγών(καλωδίων) και όχι τοπικά εκεί που θα βάλετε τους ακροδέκτες. Σίγουρα μπορεί να υπάρχει κάποιο χτυπημένο ή σκισμένο καλώδιο αλλά έχει μικρές πιθανότητες διότι οι προδιαγραφές των καλωδίων συνήθως είναι αρκετά υψηλές. Πρέπει να δείτε σε ποιο string είναι το πρόβλημα και να πάτε στο σπίτι-εγκατάσταση τη στιγμή που υπάρχει το πρόβλημα. Μπορείτε να μπείτε στο μενού του inverter, να δείτε την αντίσταση μόνωσης και να αποσυνδέετε ένα ένα τα πλαίσια.Μέχρις ότου δείτε σε ποιο υπάρχει το πρόβλημα. Δηλαδή έστω ότι σε ενα string υπάρχουν 20 πλαίσια με αντίσταση μόνωσης 150κΩ. Βάζετε 20-19-18-17-16 κ.ο.κ και μετράτε συνεχώς.Αν η αντίσταση μόνωσης ανέβει τότε το πρόβλημα βρίσκεται στο πλαίσιο που αποσυνδέσατε. Εγώ έτσι έλυσα ευτυχώς το πρόβλημα. Το όργανο που μετράει αντίσταση μόνωσης με βοήθησε μόνο να καταλάβω ότι δεν είναι τραυματισμένο κάποιο καλώδιο.
  4. Προτείνω με κλειστά τα μάτια : Canadian Solar, Jinko Solar, ET Solar,Hanwa, Znshine. Δες ποια ειναι πιο φτηνά και πάρτα.
  5. Επιβεβαιώνω για τα canadian, για εμένα είναι τα κορυφαία απο τα φθηνά πλαίσια.
  6. Η αλήθεια είναι οτι με βοηθήσατε πολύ και πλέον καταλαβαίνω τι παίζει. Αναμένουμε τις εξελίξεις, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
  7. Αρνούμαι να απαντήσω. Επι της ουσίας συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο είναι αυτή τη στιγμή θέμα συζήτησής στο συγκεκριμένο τόπικ το μπάχαλο που επικρατεί τόσα χρόνια με το φορολογικό, τα δικαιώματα των μηχανικών και άλλα πολλά!
  8. Θα το σκεφτώ του χρόνου συνάδελφε τι θα κάνω. Θα κλείσω το γραφείο μου, αυτό θα κάνω. Και θα ανοίξω άλλη επιχείρηση να φορολογηθώ με 13% για 3 χρόνια! Εκτός - αν αντιλαμβάνομαι από το ύφος σου- πιστεύεις οτι μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Πρότεινε μου εσύ κάποια λύση.
  9. Θέλεις να μου πεις που ακριβώς λέει οτι ισχύει για τα εισοδήματα του 2012?
  10. Ναι αλλά με τα σημερινά δεδομένα αναγράφεται μέσα οτι ισχύει για το έτος 2013 και για τη δήλωση του 2014. Οχι φυσικά οτι δεν αλλάζει αυτό....
  11. Ωραια. Ας πάμε αναλυτικότερα. Το νέο φορολογικό ισχύει για τα εισοδήματα που θα αποκτηθούν το 2013 και θα δηλωθούν το 2014. Αρα για τα εισοδήματα του 2012 που θα δηλωθούν το 2013 ισχύουν οι κλίμακες φορολογίας ως έχουν? Το αφορολόγητο πόσο θα είναι για >30ετών?Πάντα μιλάμε για ελ. επάγγελμα και β ταξης βιβλία Δε ζητάω ακρίβεια αλλά μια αλλαγή κλίμακας εδώ θα είναι σημαντική για φέτος άρα δεν είναι αργά να ψάξω έξοδα! Δηλαδή : http://www.taxdevil.gr/videos/forologikos-odigos-2012-misthotoi-sintaksiouxoi/ypologismos-foron-2012/klimakes-forologias/194-klimaka-forologias-eisodimatos-2012-30ws65-xwris-prostateyomena-meli
  12. Καλησπέρα, θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με την φορολογία του έτους 2012 που κάθομαι και υπολογίζω αυτές τις μέρες. Για τα εισοδήματα του 2012 λοιπόν ισχύει ότι και παλαιότερα To θέμα είναι οτι δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά παίδες. Δηλαδή έστω οτι έχω 27000 ευρώ ακαθάριστα έσοδα για το 2012, πόσο θα φορολογηθώ?Αυτά τα κλιμάκια κλπ τι ειναι? Δώστε τα φώτα σας!!!
  13. Ναι εννοείται, με είχε πιάσει και να αντιγράφω.... Όντως ξεφεύγει η τιμή του.Μάλλον στο 520 θα καταλήξω τότε...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.