Μετάβαση στο περιεχόμενο

pavlos5

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Πάτρα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pavlos5's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ εργατοώρες για κάθε δήλωση...ειδικά αν έχει και εγγυήτη...Αυτά δεν τα ξέραμε...
  2. Αντίκλητος σημαίνει εξουσιοδοτημένος,πληρεξούσιος...άρα μάλλον θα πρέπει να βάλουμε τα στοιχεία μας ,δηλαδή του σύμβουλου έργου ή ακόμα κάποιου λογιστή.... Εγώ δεν καταλαβαινω πως κρίνουμε αν χρειάζεται εγγυήτη ή όχι?
  3. Σήμερα ήταν σε προσφορά ο XXL καπουστίνο ...να μην τον ευχαριστηθούν ????
  4. Και εγώ ξέχασα μία παρέμβαση στο πεα που έχω εκδώσει... Σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο αλλά αν διαβάσεις τι λέει για την ανάκληση ,σημειώνει ότι για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάκλησης πρέπει να εκδωθεί αυτό που θα σου δώσουν. Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί ανάκληση δεν προλαβαίνω (Ξεκινάει ''υποτίθεται'' αύριο για εμάς)... Καμιά ιδέα...
  5. Μπράβο και από εμένα για την εξαιρετική προσπάθεια... Μία ερώτηση, γιατι δεν μου βγαίνει σωστά ο Περιβαλλον χώρος? Η αμοιβή βγαίνει πάνω και από τα αρχιτεκτονικά. Πρέπει να επέμβω κάπου για να είναι σωστό? Ευχαριστώ
  6. Θα σας πω αυτο που γίνεται στη πολεοδομία Πάτρας. Ολα τα ειδικά κτήρια θέλουν ΟΛΕΣ της ΗΜ μελέτς ανεξαρτητα εμβαδού και όγκου. Αυτό γίνεται ακόμα και σε αλλαγές χρησεως αλλά και προσθήκες. Μόνη περίπτωση που δε λογιζεται ως ειδικό ένα κτηριο είναι όταν στο ισογειο έχει κατάστημα και ο πρωτος όροφος είναι κατοικίες. ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
  7. Ως ΤΕ θα πρεπει να περάσουν πέντε χρόνια από τη κτήση του πτυχιου σου για να γίνεις Τεχνικός Ασφαλείας.Υπάρχουν και σεμινάρια που αν τα παρακολουθήσεις τα χρόνια γίνονται τρεια..Αν δεν κάνω λάθος αυτά τα κάνει το Ελληνικό Ινστιτουτο Ασφαλείας (http://www.elinyae.gr)
  8. Τα Η/Μ πισίνας τα υπογράφει μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος.Αν είναι διπλωματούχος τα υπογράφει όλα (υδρευση,αποχέτευση και ηλεκτρολογικα).Οι πτυχιούχοι ο καθενας το αντικειμενό του(μηχανολογος - υδρευση , αποχέτευση και ηλεκτρολόγος - ηλεκτρολογικά).
  9. Σε καμία περίπτωση δε λογίζεται ως έξοδος κινδύνου ο ακάλυπτος χώρος,εφόσον δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής. Οπως τα λες σε αυτό το κτιριο και για τις χρήσεις που λες πυροπροστσία δεν γίνεται! Οποια περίπτωση και να πάρεις ακόμα και στο ισόγειο έχεις μόνο μια έξοδο. Οι παράγραφοι που αναφέρει ένας συναδελφος για μικρά καταστηματα είναι μόνο για έναν όροφο. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις(εφόσον δεν αλλάζουν τα σχέδια)είναι να μιλήσεις με τον αξιωματικό στην ΠΥ μήπως σου προσθεσει παραπάνω ενεργητικά μέσα ώστε να στο περάσει. Αλλά και πάλι παθητική δεν βγαίνει.
  10. Σωστος ! τα ηφισταμενα γραφεία πανε με επιθεωρηση...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.