Μετάβαση στο περιεχόμενο

fotiosp

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

fotiosp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. φίλε χαρη το ποστ σου ήταν πολύ βοηθητικό άλλα χρειάζομαι μια διευκρίνησή που αναφέρεται αυτο το γεγονός στον κανονισμο οτι τα φορτία για οικία και γραφείο παραμένουν τα ίδια? εχω μια περίπτωσή ενός 3 ορόφου που μόνο ο τελευταίος είναι χρήση οικίας ενω οι αλλοι ειναι γραφεία και θελω να κάνω την αλλαγή αλλα ειναι οικοδομή πριν του 95 ευχαριστώ
  2. Εαν πρόκειται για το 18 β του 2002 είναι το μοναδικό που έχω βρει και εγώ ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τα ερωτήματα μου είναι διαφορετικά. Για υφιστάμενα κτίρια τι γίνεται με τους ανελκυστήρες που δεν ειναι το προβλεπομενο Τι γίνεται με τις κλίμακες Τι γίνεται με τις Πορτες και τους διάδρομους? Υπάρχει νόμος, φεκ,γοκ που να σου λέει ακριβώς τι ισχύει ή ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του .
  4. Καλημέρα σε όλους τους συναδέλφους. εδώ και λίγο καιρό αναζητώ τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούν τα ήδη υφιστάμενα κτίρια για τα άτομα με αναπηρία , ενώ είναι ξεκάθαρο τι διαστάσεις πρέπει να έχουν οι ανελκυστήρες και οι τουαλέτες και.... για τα υπο κατασκευή κτίρια για τα ήδη υφιστάμενα δεν γίνεται κάπου αναφορά. Σε συνέχεια αυτού υπάρχει πουθενά οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν κτίρια με σκοπό να φιλοξενήσουν υπηρεσιών του δημοσίου και Ν.Π.Δ.Δ πάντα για κτίρια τα οποία είναι ήδη κατασκευασμένα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.